NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Hajde momci bujrum , izdrzite !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sumnjam bracika, prodali su i izdali sve dto je vrijedilo...esprit24 je napisao/la:Hvala brooFrancescoTotti je napisao/la:Cestitke svima, posebno bratu esprituvaljda i u bordo taboru od skupstine krene na bolje
![]()
Nego izdrzite vi ova dva kola pa ako nista da imamo opet odlicno gostovanje u Gradaccu sljedece sezone (:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Čestitam, izdržite sada.
PS. nisu vala mogli ofirnije danas
PS. 2 OVU LIGU NIKO NE GLEDA!
ko je bio znaće 

PS. 2 OVU LIGU NIKO NE GLEDA!

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Bravo bravo nemam riječi upravi svaka čast 

-
- Kontakt:
Ispostavi se ono moje da jos nije nista gotovo i da se ide do kraja. Moji banovicani nas ispostovase, jedna lagana utakmica. Ali sad pribran ostat i dvije pobjede upisat jos vestitke navijacima.
- muhamed121
- Kontakt:
Nemoj tako cisto posteno vas ljudi "poderali u pola Banovica" cestitke Zvjezdi na ulasku u PL mislim da je to to sad pamet u glavuLjumanM95 je napisao/la:Čestitam, izdržite sada.
PS. 2 OVU LIGU NIKO NE GLEDA!ko je bio znaće
Tkanton je napisao/la:To sam i ja htio napisat i vama i gosku, mada mislim da je vece hvala vama, da ste imalo zapeli nasi nebi centar presli....Ljumani_Banovici je napisao/la:Prvo trebate nama zahvaliti sto se utakmica pustila. Mi nismo kao ostali. Ipak smo solidarni sto se tice T-kantona.
Sretno u zadnja 2 kola.
Veliki pozdrav za combeta i njegove ostale nikove na ss.ba
jedan je combe80 ostalo su combici....

Bravo, samo naprijed i sretno u nastavku.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
- zvijezdica
- Kontakt:
Kralj utakmice u Gabeli je oficijelni spiker koji je nakon gužve "obavijestio" prisutne na stadionu da je u Banovićima rezultat 2:1 za Budućnost!

Besim Serbecic, igrac NK Zvijezda Gradacac, u obje utakmice protiv Srbije bio starter za U19 reprezentaciju BIH. Jednu utakmicu izgubili 1-0, a danas dobili 2-0. Svaka cast momcino 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Završite to..Nemoj slučajno da vas prenese pa da mislite da je sve gotovo u toj kaljugi od lige...tu i kad sudija odsvira Kraj moraš sačekat još pola sata
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:

hahaha upravu si majstore ovdje se nikad nezna alstaragarda je napisao/la:Završite to..Nemoj slučajno da vas prenese pa da mislite da je sve gotovo u toj kaljugi od lige...tu i kad sudija odsvira Kraj moraš sačekat još pola sata

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sta ti pricas? bio pola utakmice i pobjegaoLjumanM95 je napisao/la:Čestitam, izdržite sada.

⭐
iz opravdanih razloga, košarka je sport broj 1 u banovićima, košarkaški smo gradtheboss_RD07 je napisao/la:Sta ti pricas? bio pola utakmice i pobjegaoLjumanM95 je napisao/la:Čestitam, izdržite sada.

ps. obezbijedi kakvu premiju u srijedu

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ostati cvrsto na zemlji odigrati jos 2 kola i onda ludiloooo
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta je ljudi sa Zvonica, ovu utakmicu povredu vuce Serbecic a Islamagic suspendovan, a nesto ne znam da uopste imamo vise stopera osim Pejica i njega ???
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Zvonic je vec duze vrijeme povrijeden. Ali jos uvjek je pod ugovorom Zvijezde. Vjerovatno ce Savic igrati stopera po nekoj mojoj procjeni.
-
- Kontakt:
Njega bi trebalo zadrzat,neznam do kad ce biti van terena,i kakav ce bit poslije pauze,ali je bio odlican dok je igrao,visok,jak,,,itd.ajmo danas svi na banju da popravimo prosjek gledanostireddragon001 je napisao/la:Zvonic je vec duze vrijeme povrijeden. Ali jos uvjek je pod ugovorom Zvijezde. Vjerovatno ce Savic igrati stopera po nekoj mojoj procjeni.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Treba ovo ispostovati do kraja sve, mislim da se Jajce jos nije predalo po nekim informacijama koje imam. Zadje kolo ce ipak da bude oducujuce po svemu. Na nama je da pokazem zajednistvo kao i do sada zato danas svi na Banju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.