Koja si ti seljacina!fukaratz je napisao/la:uj yebo ti Tudjman mater, hajd mrs cobane zapadnohercegovackiRigoletto je napisao/la:laku noć stoko tuzlanska <3
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako ih bocnu sve odjednom.Rigoletto je napisao/la:laku noć stoko tuzlanska <3
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
Nazivaš izdajnike ljude poput, Helče, Wobly92, Solinas, Doetz I jos mnoge?Chinaglia je napisao/la:Franto ce uvijek imat' nasu podrsku, a ove izdajnike s naseg podforuma ne treba ni komentarisat'
neka se lizu sa sarajlijicama
Sipu ga loma, ti si picka mala idi pusi žabarima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Joker tipicni primjer debila, kojem je dozvoljen pristup internetu iz Jagomira. Nije slucajno izabrao joker kao korisnicko ime
Referenca mu Heller, kojeg je upoznao na paraolimpijadi. Otad se gotive
U potpisu naglasava rijec OUT, zato sto bi on u podsvjesti jedino OUT iz Jagomira.
Kad ga vezu a odvoje od foruma, to izgleda ovako
Referenca mu Heller, kojeg je upoznao na paraolimpijadi. Otad se gotive
U potpisu naglasava rijec OUT, zato sto bi on u podsvjesti jedino OUT iz Jagomira.
Kad ga vezu a odvoje od foruma, to izgleda ovako

au jesi me posramiojoker90 je napisao/la:Koja si ti seljacina!fukaratz je napisao/la:uj yebo ti Tudjman mater, hajd mrs cobane zapadnohercegovackiRigoletto je napisao/la:laku noć stoko tuzlanska <3
Sloboda Tuzla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Viidi, nema cenzure na ovoj temii
Picka picka picku pickica picic picoka pickic franto betmen
Svega miii

Svega miii
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Kako ih bocnu sve odjednom.Rigoletto je napisao/la:laku noć stoko tuzlanska <3![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako mu ne dosadi to mi nikad nece biti jasno , ovdje sve što se dešavalo traje 2-3 i to je to. Samo ovaj svaki dan vrijeđa Tuzlu i Tuzlake.
Još mu ja govorim da budem miran on opet nastavlja i logicno je da mu svi nece na normalan nacin odgovoriti !
Još mu ja govorim da budem miran on opet nastavlja i logicno je da mu svi nece na normalan nacin odgovoriti !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ja bih pokusao ovako:FrancescoTotti je napisao/la:Viidi, nema cenzure na ovoj temii![]()
Svega miii![]()
qurac, kurcina, kurcic, totti, joker, rinuka (on je svejedno qurac), krmak, kita, penis
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 26 maj 2016, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Komunjare i fašiste 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sarajevski dupeljubac je dosao. Idi stavi labello, ispucala su ti usta 
J*** **** **** **** ****FrancescoTotti je napisao/la:Viidi, nema cenzure na ovoj temii![]()
Svega miii![]()
et vidis da ima
This time next year we'll be millionaires.
Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Zaobilazi me Allaha ti u širokom luku.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Papcicufukaratz je napisao/la:au jesi me posramiojoker90 je napisao/la:Koja si ti seljacina!fukaratz je napisao/la: uj yebo ti Tudjman mater, hajd mrs cobane zapadnohercegovackine znam kako cu zaspati
bjezi tamo futavac sarajevski idi svrsavaj na vucka i bob stazu ostavi se tastature
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Franto ako je ovo tacno imaš 5 minuta da nestaneš sa ove teme !wobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
pa bas ovi sarajevski gremlini slave danas dan mladosti yebo im on najmilijewobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Sloboda Tuzla
- MocMahale444
Tacno je Samke!samirr je napisao/la:Franto ako je ovo tacno imaš 5 minuta da nestaneš sa ove teme !wobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dok je tvojih usta, ja necu nigdje drugo da svrsavam, pogotovo ne na bob stazu i Vucka!fukaratz je napisao/la: au jesi me posramione znam kako cu zaspati
bjezi tamo futavac sarajevski idi svrsavaj na vucka i bob stazu ostavi se tastature
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Franto lobiraju protiv tebe hoce da me kompromituju , cekam tvoj odgovor !
Eto ti ces mi pricati o 25.maju. S obzirom da vidim da si plici od Jale, ne bi me cudilo da si jeo kinder cokoladu negdje u Njemackoj za vrijeme rata. Ono patriotski, prve linije Berlin-Frankurt-Becwobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Nije ti palo napamet, zasto je to bas bilo na 25.maj. Da znas, ko sto ne znas, to nema veze sa tim "idolom", sto ti spominjes i jos ga nazivas mojim. To nije za sportskog foruma.
Nisam hvala Bogu/Allahu nikog izgubio ali se itekako sjecam tog dana. Kao mali sam se i sam zadesio u bolnici tih dana zato
Titomrzac i alijoljubac Wobly. Otvorio si se kao poker aparat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.