PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Zadesio si se ti i kao veliki u jednoj drugoj bolnici.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne generalizuj, ja ga ne obiljezavam i takodjer se vrlo rado sjetim najmilijih onima koji to rade. Sramotno se osjecam mjesto njih, idioti..fukaratz je napisao/la:pa bas ovi sarajevski gremlini slave danas dan mladosti yebo im on najmilijewobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Zaobilazi me Allaha ti u širokom luku.
znao sam da si derpe, yebo i vucka da mozes razbojnice jedanjoker90 je napisao/la:Dok je tvojih usta, ja necu nigdje drugo da svrsavam, pogotovo ne na bob stazu i Vucka!fukaratz je napisao/la: au jesi me posramione znam kako cu zaspati
bjezi tamo futavac sarajevski idi svrsavaj na vucka i bob stazu ostavi se tastature
Sloboda Tuzla
wobly92 je napisao/la:Zadesio si se ti i kao veliki u jednoj drugoj bolnici.
Vidis da koristis tugu i bol najmilijih Tuzlaka, u dnevno-politicko svrhe poput Sarajlija
Odyebi u skokovima
Suti i gutaj ko i do sada! Necu ni kap da se negdje drugo prospe!fukaratz je napisao/la: znao sam da si derpe, yebo i vucka da mozes razbojnice jedandinomanija zavladala Seherom
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedna za brata Rinuka, da malo odmori od borbe protiv Misketa.
Ova je za bordo prof. High. Energična dama koja voli da čita knjige
Ide jedna i za komšiju Ajzea, treba i njemu jedna pauza od stalnih napada Koldže i Violine.
Za hašišara koji zivi za ovu temu! Zapali, libo te...
Ova je specijalno samo za Joku!
Naravno i jedna za Frantu.
Laku noc raja 
jesil ti vucka ili je vucko tebejoker90 je napisao/la:Suti i gutaj ko i do sada! Necu ni kap da se negdje drugo prospe!fukaratz je napisao/la: znao sam da si derpe, yebo i vucka da mozes razbojnice jedandinomanija zavladala Seherom
Sloboda Tuzla
Za nekog ko mrzi sarajlije, vješto barataš sa spinovanjem poput njih. Ili si jednostavno toliko plitak. Za sve što si iznjeo, iskomplekirana komunjaro, ću te pustiti da vjeruješ jer nemam namjeru da se raspravljam sa takvima, fino sam te dva puta prije zamolio da ne predstavljaš sve tuzlake u svoje ime, pa si pokazao maloumnost, i onda se buniš kad ti se uzvrati. Ja bih se zapitao dobro da me prskaju i "moji" i "njihovi". Zadnji put ti govorim, zaobilazi me maksimalno sa ovog i bilo kojeg profila da još napraviš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad Franto ovo kaze..Batman90 je napisao/la:Nije ti palo napamet, zasto je to bas bilo na 25.maj. Da znas, ko sto ne znas, to nema veze sa tim "idolom", sto ti spominjes i jos ga nazivas mojim. To nije za sportskog forumawobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo majstorewobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lazu, tako su i dosli na vlast, sa koje jos nisu sisli. Iskreno smucilo mi se od Wobly-asamirr je napisao/la:Franto lobiraju protiv tebe hoce da me kompromituju , cekam tvoj odgovor !
dejavu je napisao/la:Kad Franto ovo kaze..Batman90 je napisao/la:Nije ti palo napamet, zasto je to bas bilo na 25.maj. Da znas, ko sto ne znas, to nema veze sa tim "idolom", sto ti spominjes i jos ga nazivas mojim. To nije za sportskog forumawobly92 je napisao/la:Jesil slavio danas Dan Mladosti Franto dok nam grad i dalje oplakuje djela onih koji su učili od tvog idola.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Memara je napisao/la:
Naravno i jedna za Frantu.Laku noc raja
Dobar
Sefer Halilovic. !Batman90 je napisao/la:Lazu, tako su i dosli na vlast, sa koje jos nisu sisli. Iskreno smucilo mi se od Wobly-asamirr je napisao/la:Franto lobiraju protiv tebe hoce da me kompromituju , cekam tvoj odgovor !Rak ranu naseg grada poteze na ovakvoj temi. Jadno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Memara nije hašiš vutra, skontaj to ili nemoj mi plavuse kacit. Samo vutra nista vise po 1000000456 put.
Franto rani se.
Franto rani se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Opet potežete Kapiju maloumnici? Opet ćete se svađati preko mrtvih?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Poceli su da napadaju sa drugih tema ovdje.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Odyebi picko katalonska!HankMoody je napisao/la:Opet potežete Kapiju maloumnici? Opet ćete se svađati preko mrtvih?
Puta Barça Puta Cataluña
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 maj 2016, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Wobly92. BukvalnoHankMoody je napisao/la:Opet potežete Kapiju maloumnici? Opet ćete se svađati preko mrtvih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.