Auuuu što smo razdražljivi. Oni dani u mjesecu? Ili da ti odgovorim fazonom na tvom nivou: zamijenio si me s mamom, ona voli da joj se daje qrac.MocMahale444 je napisao/la:Jeste meni **** ti ja mater sugavu. Hajde mrs dosta te bolan. Sta hoces kolac evo ti kuraCc.HankMoody je napisao/la:@Joker, miran, da ne bi bio vraćen u Arkham!
@Mahala, ni ta fora da neko nekom psuje isto nije zanimljiva...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Cirkus od kluba, igraci im piju, trener nije autoritet! Ovdje Xavi u ranim jutarnjim satima vodi Mesija kuci iz Bacchus-a, nakon nastupa Ace Lukasa!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Eto vidis da psujes
Sad si zanimljiv I najjaci si, kad si sam.
Kazu opanke krijes ispred skole, Kalesije si ponos ti h.moody maleni.
Sad si zanimljiv I najjaci si, kad si sam.
Kazu opanke krijes ispred skole, Kalesije si ponos ti h.moody maleni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Strpati jos ovo smece HankMudo s njima u kontejner i baciti da ne smrdi tema na katalonsku nejac!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lako je osvajati ligu kad vas sudije guraju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Gledaj moj samire sta rade i prođu bez kartona, pa ovo ni Sarajevu ne bi dopustili u nasoj ligi!samirr je napisao/la:Lako je osvajati ligu kad vas sudije guraju.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma Kalesija velegrad za ono odakle sam ja. 
Sudije su sve krive oko Barcelone, od smrada igrača ne vide ništa i tako ne primijete neke situacije.
Sudije su sve krive oko Barcelone, od smrada igrača ne vide ništa i tako ne primijete neke situacije.
- MocMahale444
HankMoody je napisao/la:Ma Kalesija velegrad za ono odakle sam ja.
Štucal ti se staroj?

Ma šta Sarajevu, Zrinjskom oni imaju najbolje suđenje u ovoj ligi !joker90 je napisao/la:Gledaj moj samire sta rade i prođu bez kartona, pa ovo ni Sarajevu ne bi dopustili u nasoj ligi!samirr je napisao/la:Lako je osvajati ligu kad vas sudije guraju.![]()
Pa nastavljaš s tim predškolskim humorom?MocMahale444 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Ma Kalesija velegrad za ono odakle sam ja.
Sudije su sve krive oko Barcelone, od smrada igrača ne vide ništa i tako ne primijete neke situacije.![]()
redovna musterija za tesanje!
Štucal ti se staroj?
Igraju formaciju 4-3-3-3

Ali opet su kroz historiju!

Ali opet su kroz historiju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Razlika je golema, nema cmizdrenja kao vi gdje modHankMoody je napisao/la:Pa nastavljaš s tim predškolskim humorom?MocMahale444 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Ma Kalesija velegrad za ono odakle sam ja.
Sudije su sve krive oko Barcelone, od smrada igrača ne vide ništa i tako ne primijete neke situacije.![]()
redovna musterija za tesanje!
Štucal ti se staroj?
HankMoody je napisao/la:Opet potežete Kapiju maloumnici? Opet ćete se svađati preko mrtvih?
Nije žvaka za seljaka, nuto ti torotana sira I
kako te nije sramota kvariti ovu divnu temuHankMoody je napisao/la:Ma Kalesija velegrad za ono odakle sam ja.
Sloboda Tuzla
Kroz historiju ih Real nateze!

Toliko su ih natezali da im se dopalo ko i ovom Hanku, pa su i sami poceli!

Ciganski klub za kojeg navijaju cigani iz svih drugih drzava, tako i ovi nasi domaci ko ovaj Hakala iz Kalesije!
Kud vas Franko sve ne pobi!! Necete se nikad odvojiti picke separatisticke!

Toliko su ih natezali da im se dopalo ko i ovom Hanku, pa su i sami poceli!

Ciganski klub za kojeg navijaju cigani iz svih drugih drzava, tako i ovi nasi domaci ko ovaj Hakala iz Kalesije!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eto ja ne znam čitati pa nisam vidio spominjanje Kapije i svađu. Isto tako ni onu noć nisam vidio "da nas pozdravlja Novak Đukić." Naravno da nisam, tako ste divni, da je to za ne povjerovati.
Gledaj im dresova otac ih ****, a fol ozbiljan klub!
Slika koja objasnjava neke stvari!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi spuštaju tenzije a ti ih dizes u ove kasne sate e pa nece moci ! Prestani više !HankMoody je napisao/la:Eto ja ne znam čitati pa nisam vidio spominjanje Kapije i svađu. Isto tako ni onu noć nisam vidio "da nas pozdravlja Novak Đukić." Naravno da nisam, tako ste divni, da je to za ne povjerovati.
- MocMahale444
Ovdje je stalno svađaHankMoody je napisao/la:Eto ja ne znam čitati pa nisam vidio spominjanje Kapije i svađu. Isto tako ni onu noć nisam vidio "da nas pozdravlja Novak Đukić." Naravno da nisam, tako ste divni, da je to za ne povjerovati.
Nego opet lazes I samo zbog lazi treba ti ban, daj to gdje pise psovanje I pominjanje Kapije. Odma da mu oduzmemo pravo na pisanje bilo gdje! Iste sekunde.
Nije zanimljivo gledati ovaj Cleveland 35 razlike !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.