FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I nemojte ba ljudi to crnci, čamuge ... to je baš ružno . Jestel vi balije , sviđal vam se kad vas neko tako nazove ...
Što to?NKMramor je napisao/la: Nemoj samo Hodžića, pa makar bez beka igrali.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Bobić
Efendić- Škahić, Kostić- ?
Pokrivač, Ordagić
Hodžić- Zeba- Veselinović
Chima
Erić/Muminović
?- Mehmedagić, Anderson/ Merzić- ?
Stjepanović, Sarić
Kouadio- Marković- Zec
Karić/Ahmetović

Pokrivač, Ordagić
Chima
Erić/Muminović
Stjepanović, Sarić
Kouadio- Marković- Zec
Karić/Ahmetović

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pusti to za Husrefa, prenijelo me malo. Protiv Hodžića nemam ništa, al' ne vjerujem da bi predsjednik dozvolio da potpišemo Husarinog igrača, pa makar bio Chiellini lično. Neka Husare dalje od Tušnja.wobly92 je napisao/la:Što to?NKMramor je napisao/la: Nemoj samo Hodžića, pa makar bez beka igrali.Pored Husrefa, sad si kivan i na ovog
To nam namjerno ideš u kontru? Chini effect.

mozes ti pisati sta "hos" ali kod Husrefa Saric igra u prvojSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bobić
Pokrivač, Ordagić
Chima
Erić/Muminović
Stjepanović, Sarić
Kouadio- Marković- Zec
Karić/Ahmetović

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Kao da je ko imao igrat' umjesto njega u ovoj sezonifukaratz je napisao/la:mozes ti pisati sta "hos" ali kod Husrefa Saric igra u prvojSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bobić
Pokrivač, Ordagić
Chima
Erić/Muminović
Stjepanović, Sarić
Kouadio- Marković- Zec
Karić/Ahmetović

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
U pet deka.tuzlak1987 je napisao/la:Sto je najgore za Piriju bolji je Bobic golmanBeduin je napisao/la: Pirija ako ode, Bobic neka dodje i nije toliki losijaner.

Nije valjda nocne more da imas od njega zbog finala kupa?NKMramor je napisao/la:Nemoj samo Hodžića, pa makar bez beka igrali.Beduin je napisao/la:
Da pola ovih potpisemo na kraju bice dobro. Hodzica moramo potpisati. On i Mahir su moje zelje.

Jbg, Husara ili ne, momak je dobar za nase lige i uz adekvatan ugovor i dogovor oko uslova za moguci transfer, sve strane zadovoljne i caos. A da ga (Husaru) ne mirisem, vala brate ne mirisem.
Fuck 'em. Kad budes radio godinama brate sa njima i gledao kakvi su rasisti, pogan i paceri, onda ce ti biti jasnije.kadtrebaglasan je napisao/la:I nemojte ba ljudi to crnci, čamuge ... to je baš ružno . Jestel vi balije , sviđal vam se kad vas neko tako nazove ...

A hajde, i mi smo za njih "white ass", ne mogu drugacije nas nazvati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ljudima ne valja Eric, a valja im Bobic :lol:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako vam ne valjaju dovest cemo crnca nekog za golmana 

jarane, jesi ti zapeo za camuge :guz:tuzlak1987 je napisao/la:Ako vam ne valjaju dovest cemo crnca nekog za golmana :tokralju:
-
- Kontakt:
Ma znam Beduin, sve mi je to jasno , al nek budu oni rasisti i pogan ,ja ne mogu . Ionako je jednostavnije napisat Drogba , nego crnac Drogba.
ne moze tebe camuga nikada uvrijedit', al' zato ti njega mozes :lol:
- Beduin
- Kontakt:
Ma napises kmica iz Obale Slonovace, hhh. Ma ko ih sisa, kad se zovu medju sobom "nigga" i ti fazoni, znaci da ih ne vrijedja to.
Eric je kanta sve dok ne dokaze suprotno, hhh. Ali neki kazu da je veliki talenat, ljudi koji prate fudbal i mlade igrace, pa im valja se probati vjerovati. Uostalom, ni Pirija nije bio golmancina pa je uz Slobodu dogurao do U21, sad i do A repke te nam se, napokon, smijesi unosan transfer zahvaljujuci njemu.
Eric je kanta sve dok ne dokaze suprotno, hhh. Ali neki kazu da je veliki talenat, ljudi koji prate fudbal i mlade igrace, pa im valja se probati vjerovati. Uostalom, ni Pirija nije bio golmancina pa je uz Slobodu dogurao do U21, sad i do A repke te nam se, napokon, smijesi unosan transfer zahvaljujuci njemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
neko je napisao (navijac Mladosti) 4 igraca Mladosti koji ce ih napustiti i kao navodno jedan od njih prelazi u Slobodu (Karahmet je medju navedenim)samirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !

Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ni blizu oni Pere nisu..jedino sto je Burekovic mlad ali etsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I ja bi volio da je Pero ostao al' et...SaltCityAttack je napisao/la:ni blizu oni Pere nisu..jedino sto je Burekovic mlad ali etsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
Slažem se u potpunosti. Ovome je prednost što je mlad ali to nam ništa ne znači kad uporedimo igračke kvalitete.SaltCityAttack je napisao/la:ni blizu oni Pere nisu..jedino sto je Burekovic mlad ali etsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
-
- Kontakt:
Ja bi iskreno volio Kenana Horica viditi u Slobodi, nadam se da ce nekom pasti napamet. Pravo mi je cudo da nije otisao iz Domzala negdje dalje, ali bi stvarno sa Kosticem nazad cinio neprobojan bedem za nasu ligu ako ne cak i za vise. Mada sumnjam da bi se on uopste vratio u BiH i ako bi vjerovatno samo Celik dolazi u obzir.
Nije realno da on dodje u Slobodu !constantine je napisao/la:Ja bi iskreno volio Kenana Horica viditi u Slobodi, nadam se da ce nekom pasti napamet. Pravo mi je cudo da nije otisao iz Domzala negdje dalje, ali bi stvarno sa Kosticem nazad cinio neprobojan bedem za nasu ligu ako ne cak i za vise. Mada sumnjam da bi se on uopste vratio u BiH i ako bi vjerovatno samo Celik dolazi u obzir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.