Pa logicno je to,sada i Deni moze 'pocastiti' nekoga od tih para koje je dobioZukanovic je napisao/la:Jest ovaj nas klub ....... ode Deni u "tursku" i dobio dobre pare za raskid. ako ne treba igrac onda stavi ga na transferlistu za "0" i nek ide. ali sada moras mu plati sto ide.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Druze niko ne kaze da Dzeno treba opet sad da bude trener vec diskutujemo o onome sto je bilo a to je titula PLBIH, Kup BIH, play-off Evropske lige i trofeji sa kadetima i juniorima. Ispade na kraju svi zasluzni samo on nije, ma hajde...bordobijeli je napisao/la:ma djeni ne moze niko oduzeti ono sto je osvio ,normalno da i on ima zasluga ali ocito je bilo da dzeno jos nije spreman na veliki pritisak ,nije imao dovoljno autoriteta to su igraci pokazivali na terenu ,i po pres konferencijama se vidjelo da je nesiguran jednostavno treba mu rutine i vremena sto se tice taktickog znanja jako dobar . ne treba zuriti s dzenom za koju godinu kad sve to legne onda ga treba opet gurnuti u prvu ekipu .Sabinho je napisao/la:To bi vrijedilo da je preuzeo prvoplasiranu ekipu a ne u situaciji: "Tim sa "Koševa" nakon 22 odigrana kola zauzima četvrtu poziciju sa 44 boda". Titula uzeta zahvaljujuci pobjedama nad direktnim konkurentima, Sirokim i Zrinjskim. Isto vrijedi i za Kup, preuzeo ekipu nakon domaceg remija i pred najteze gostovanje ekipi koja je te sezone uzela titulu. Play-off Evropske lige mu takodje niko nije donio vec je on vodio ekipu. Niko mu nije vodio ni kadete ni juniore. Nikada ne bih omalovazavao uspjehe koje je napravio neki trener sa FKS, posebno ako se radi o nasem treneru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bordobijeli
- Kontakt:
treca cistka igraca u jednoj sezoni pa i real bi zapao u krizu ,valjda se spametujemo da se ovo vise nikad ne ponovi . nadam se da ce Ihtijarevic znati sta radi i tu nam treba još jedan kvalitetan sportski direktor mislim da bi tim rijesili veliki dio problema .
FC Santa ClausHigh je napisao/la:Koji je tvoj klub?Zukanovic je napisao/la:Jest ovaj nas klub ....... ode Deni u "tursku" i dobio dobre pare za raskid. ako ne treba igrac onda stavi ga na transferlistu za "0" i nek ide. ali sada moras mu plati sto ide.
Naravno da ima, zato meni ovaj pesimizam ne idealeksandar_veliki je napisao/la:
Mislim, nisam siguran, da je Jeisica aminovao Ken ili kako vam se vec zove. Bilo je navodno nekoliko prijedloga, neki su bili skupi, neki nisu prosli. Isto tako mislim da je Ken aminovao i Hurtica. Nekad mi se cini da ne mozete da prihvatite da ima neko tamo negdje ko ustvari vodi glavnu rijec.
Znam sta god da urade klubu ne mogu nista, samo sebi....
Mislim da povjerenje prema lokalcima blijedi rapidno jer su napravili previse losih odabira, s trenerima a i igracima, pa ne moze non-stop jedan te isti birati/preporucivati ako su tvojih zadnjih 5 izbora bili fula...pa se sezona morala cupati trenerima iz juniora...kredibilitet pa-pa....Jesic je bio skup, a hurta je jeftin... Pa sad opet treba naci nekog skupog/dobrog....medjutim, ovaj ringispil je ocigledan to treneri ne vole....pogotovo ovi koji nama trebaju....vide da je pritisak ogroman jer ga uprava ne zna smanjiti, satro imas podrsku ali se probudis s nozem u ledjima i na ulici....nerealne nekakve sportske floskule sarajevo mora igrati lijepo a nemas ni t od terena....koji je nas sampion igrao lijepo?? Nijedan.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da treba jedno 5 sezona trenirati klubove koji se bore za nesto prije nego dodje u obzir kod nasbordobijeli je napisao/la:ma djeni ne moze niko oduzeti ono sto je osvio ,normalno da i on ima zasluga ali ocito je bilo da dzeno jos nije spreman na veliki pritisak ,nije imao dovoljno autoriteta to su igraci pokazivali na terenu ,i po pres konferencijama se vidjelo da je nesiguran jednostavno treba mu rutine i vremena sto se tice taktickog znanja jako dobar . ne treba zuriti s dzenom za koju godinu kad sve to legne onda ga treba opet gurnuti u prvu ekipu .Sabinho je napisao/la:To bi vrijedilo da je preuzeo prvoplasiranu ekipu a ne u situaciji: "Tim sa "Koševa" nakon 22 odigrana kola zauzima četvrtu poziciju sa 44 boda". Titula uzeta zahvaljujuci pobjedama nad direktnim konkurentima, Sirokim i Zrinjskim. Isto vrijedi i za Kup, preuzeo ekipu nakon domaceg remija i pred najteze gostovanje ekipi koja je te sezone uzela titulu. Play-off Evropske lige mu takodje niko nije donio vec je on vodio ekipu. Niko mu nije vodio ni kadete ni juniore. Nikada ne bih omalovazavao uspjehe koje je napravio neki trener sa FKS, posebno ako se radi o nasem treneru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko je tvojih od raskida?Zukanovic je napisao/la:Jest ovaj nas klub ....... ode Deni u "tursku" i dobio dobre pare za raskid. ako ne treba igrac onda stavi ga na transferlistu za "0" i nek ide. ali sada moras mu plati sto ide.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja ovog indijanca nista ne kontam.Pa kako si tako nepismen,ili je ovo neki stranac pa sa google prevoditeljaZukanovic je napisao/la:Jest ovaj nas klub ....... ode Deni u "tursku" i dobio dobre pare za raskid. ako ne treba igrac onda stavi ga na transferlistu za "0" i nek ide. ali sada moras mu plati sto ide.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zukanovic je Kencho.
I hoce li iko sad reci koliko nas je Deni kostao za ovih par mjeseci sjedenja na tribinama?
Pare na ruke prilikom potpisa, plate, odsteta za raskid ugovora?
@ 19FKS46
10 %
Majkl
Ti hoces da budes Troll Broj 1? ima razlog sto ja "tako" pisem.
10 %
Majkl
Ti hoces da budes Troll Broj 1? ima razlog sto ja "tako" pisem.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahaha, gledaj ih što se takmiče ko će biti najtrol... E Tito moj... 
Mislim da smo ove sezone vidjeli dva daleko najskuplja gola u historiji zajedničke premijer lige. Alispahićev i Simeunovićev. Ne znam da je iko ikada platio toliko za jedan gol igraču.
Mislim da smo ove sezone vidjeli dva daleko najskuplja gola u historiji zajedničke premijer lige. Alispahićev i Simeunovićev. Ne znam da je iko ikada platio toliko za jedan gol igraču.
Samo Saraj'vo.
E jadna majko pa tjeraj rustemovica kramarica okica hadalju

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Evander je napisao/la:I hoce li iko sad reci koliko nas je Deni kostao za ovih par mjeseci sjedenja na tribinama?
Tebi ce obavezno reci,pogotovo sto preko streama pratis Sarajevo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Treba se jos zahvaliti Okicu i Kramaru
ŠTA SE OVO DEŠAVA
I tebi nudim isto sto i onom Zagoru.Majkl je napisao/la:Evander je napisao/la:I hoce li iko sad reci koliko nas je Deni kostao za ovih par mjeseci sjedenja na tribinama?
Tebi ce obavezno reci,pogotovo sto preko streama pratis Sarajevo.
Postvljamo slike sa Euro tekmi i sa gostovanja.
Ko izgubi prestaje pisati ovdje.
Ne moraju meni, ali moraju navijacima. Nadam se da vise nece imati podnositi izvjestaj bilo kome. Nesposobnie ljude odavno nisam vidio. Umjece je bilo sjebaati sve kao oni sto su sjebali.
Od jako potentnog kluba, napravili su smijuriju.
I vjecitom akademcu S.R.Majkl je napisao/la:Treba se jos zahvaliti Okicu i Kramaru
I koliko je takvih vec proslo kroz nas klub i koliko ce ih jos ovako sam Bog zna.Evander je napisao/la:I hoce li iko sad reci koliko nas je Deni kostao za ovih par mjeseci sjedenja na tribinama?
Mi smo kao nekakav karitas za uboge igrace.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja sam isto da se promjeni nesto u upravi ,odnosno da dodju novi ljudi u sportskom djelu ,al kad vidim ovdje kako se piše, na ovoj temi cu podrzavati upravu

Yebem ti belaj pa koliku raskidnu klauzu ima Okic pa ga ne mogu otrest 1 000 000 € ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Bajroni, Braachuka, johntravolta123 i 60 gostiju.