Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 26 maj 2016, 11:43

Marsal je napisao/la:Došao je i taj dan kojeg smo svi očekivali, kitalonski cigani opet u akciji i odvest će nam Bellerina, nadam se samo da ćemo masno naplatiti transfer, ne treba ga puštati ispod 50 miliona eura, jbg sam je sebi kriv jer je nedavno potpisao novi višegodišnji ugovor. :mrgreen: Ako budu ucjene kao kod Cesca ne treba podleći pritisku. 50 miliona eura na ruke a ne na smiješne rate i bonuse i vodite Hectora.

slika
Ne treba uopste prodavati, ako Arsenal proda vraca se na staro zar ste zaboravili Luisa Suareza i kako ga je Liverpool zadrzao iako je igrac doslovno kmecao u narucenim intervjuima kako zeli da napusti Luzerpul i predje u Arsenal? Ili mozda jos friskiji primjer Davida De Gee? Imao je samo jos godinu ugovora a United ga nije pustio iako je zelio da ide na silu su ga zadrzali sezonu i na kraju je produzio ugovor. Nijedan igrac sebi nece dopustiti luksuz ne igranja i bojkotovanja a pogotovo ne Bellerin koji ima tek sezonu i po ozbiljnog fudbala tako da se igrac moze na silu zadrzati bez problema. Ali ja uopste ne sumnjam da bi voajer pustio igraca posto je to poznati samaritanac koji ispunjava zellje igraca tako je kloc najboljeg igraca lige pustio u Manchester United a isti taj United je proslo ljeto demonstrirao kako se zadrzava igrac koji ima samo godinu ugovora i zeli da ide...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2016, 11:46

Nema nista od Bellerina, da se bezveze ne brinete. Momak je fino rekao da ostaje u Arsenalu i tako ce i biti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 26 maj 2016, 11:47

Evo sad se spominje i da je Vardy potpisao. Radije bih volio Kantea ili Mahreza iz Leicestera nego Vardya.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 maj 2016, 11:51

BigBigBang je napisao/la: Ali ja uopste ne sumnjam da bi voajer pustio igraca posto je to poznati samaritanac koji ispunjava zellje igraca tako je kloc najboljeg igraca lige pustio u Manchester United a isti taj United je proslo ljeto demonstrirao kako se zadrzava igrac koji ima samo godinu ugovora i zeli da ide...
Pa to je ta idiotska filozofija našeg kluba. neće da zadržavaju ako su igrači nesretni bla bla bla, ustvari nećemo da ga prodamo ispod cijene za koju mi mislimo da nije dobra. Ja lično ga ne bih pustio ispod 50 miliona eura ali dao bi Arsene njega i za 30-ak sigurno. Jedina nada nam je da su u Barceloni cigani pa ne budu htjeli ponuditi ni toliko.

Nego:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vardy-j ... lub/195687

ss.ba ima informacije koje niko na svijetu nema, malsuz malo prelistam jutros portale ma nigdje ništa a ovi već ga prodali :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 maj 2016, 11:55

messilla je napisao/la:Nema nista od Bellerina, da se bezveze ne brinete. Momak je fino rekao da ostaje u Arsenalu i tako ce i biti.
:rol:

Možda ove sezone od toga nema ništa ako ostane Dani Alves, ali već od iduće kreće ludilo. Mada siguran sam da će se, ako već nije, početi vrbovati polako preko medija, Pique će ga pozivati da se vrati kući, Sergi Roberto će reći kako on ima Barcinu DNA, neko će mu navući dres Barcin itd :rol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2016, 11:58

Marsal je napisao/la:Možda ove sezone od toga nema ništa ako ostane Dani Alves, ali već od iduće kreće ludilo. Mada siguran sam da će se, ako već nije, početi vrbovati polako preko medija, Pique će ga pozivati da se vrati kući, Sergi Roberto će reći kako on ima Barcinu DNA, neko će mu navući dres Barcin itd :rol:
Za ovu i govorim. Mada sam skoro siguran i za naredne dvije. :mrgreen:

A jbga, kradete nam djecu i onda ocekujete da ih necemo zvati nazad. :tralala:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 26 maj 2016, 11:58

Valjda je neko ko ima vijesti iz kluba objavio da je Arsenal potpisao vrhunskog napadaca. Lukaku je nedavno izjavio da je potpisao za novi klub, ali da ce biti objavljeno tek 1.6., Morata se samo nasmijao na pitanje o Arsenalu, a mediji sad nagadjaju da je to Vardy.

Kulibali na stopera, Kante na zadnjeg veznog, Mahrez na desno krilo, a Morata u napad.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 maj 2016, 12:00

mercurial je napisao/la:
Kulibali na stopera
Mislio sam da smo riješili da nećemo dovoditi crnce Afrikance. :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 maj 2016, 12:09

Strašan šut ima ovaj Xhaka, šteta što ga u Arsenalu neće koristiti.
Pld W D L
38 26 12 0

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 26 maj 2016, 12:15

Ja bih prodao Mertesackera, Cazorlu, Oxladea, Walcotta, Girouda i Ramseya. Promijenio skroz sistem igre, sa 2 jaka vezna igraca Kanteom i Xhakom / Wilshere i Elneny. Dosta mi je vise manekencica u klubu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 maj 2016, 12:50

messilla je napisao/la:Nema nista od Bellerina, da se bezveze ne brinete. Momak je fino rekao da ostaje u Arsenalu i tako ce i biti.
:lol: :lol:

Treba li da citiram izjave nekih bivsih igraca pocetkom prelaznog roka u kojem su na kraju napustili Arsenal?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2016, 13:00

BigBigBang je napisao/la:

Treba li da citiram izjave nekih bivsih igraca pocetkom prelaznog roka u kojem su na kraju napustili Arsenal?
Možeš ako su bili na početku karijere. :mrgreen:

Ajde realno da pogledamo, što bi išao? Tek je odradio prvu sezonu u fullu, Voajer mu vjeruje, ima zacementirano mjesto u prvoj postavi i sad mu je najbitnije da igra što je više moguće, a za sve ostalo ima vremena. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 maj 2016, 13:29

messilla je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:

Možeš ako su bili na početku karijere. :mrgreen:

Ajde realno da pogledamo, što bi išao? Tek je odradio prvu sezonu u fullu, Voajer mu vjeruje, ima zacementirano mjesto u prvoj postavi i sad mu je najbitnije da igra što je više moguće, a za sve ostalo ima vremena. :mrgreen:
Pa Fabregas je kao kapiten plaćao da ode, ee kapiten sa 24 godine ili koliko mu je već tad bilo, a da mlađahni Hektor ne poželi otići :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 maj 2016, 14:31

Sto se tice Hectora ista prica ima da bude kao i za Ozila i Alexisa. Ako klub pokaze dovoljno ambicija i ako se konacno uozbilje i krenu da osvajaju titule onda ne vidim razlog zasto bi otisao bilo gdje?!
Jedino ta ciganska patetika ali malog zaboli q za to. Vidio je i sam kako Fabregas prodje pickasto kako je i dosao...
Ali ako klub i u narednom periodu nastavi ovako da tapka u mijestu onda ode on bilo gdje mu ponude bolje uslove...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 maj 2016, 14:55

Nece Bellerin jos uvijek ici, a Ibra kaze da vec zna u koji klub ide a mi se uopste ne povezujemo sa njim. Makar na sezonu, dvije Ibra bi bio TOP pojacanje.

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 26 maj 2016, 15:27

VGS je napisao/la:Nece Bellerin jos uvijek ici, a Ibra kaze da vec zna u koji klub ide a mi se uopste ne povezujemo sa njim. Makar na sezonu, dvije Ibra bi bio TOP pojacanje.
Sky je objavio da je Man Utd jedini klub u Engleskoj za koji bi igro, ali razmatra jos neke ponude iz Kine.
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 26 maj 2016, 17:00

Ako je koga zanimalo kako izgleda Seamanova gugl-pretraga kad je usamljen naveče:

Seaman je napisao/la:može crni glavonja

Nego, nadam se da nije istina ovo za Vardyja. Treba nam pravi pravcati špic, a ne one-season wonder koji se nazabijao iz ukradenih penala. Priča u engleskim izvorima kaže da se čeka da Leicester potpiše zamjenu za njega pa da se onda objavi prelazak u Arsenal.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 maj 2016, 17:28

Posto je za Girouda Thierry Henry licno, ne bih imao nista protiv.

24 ligaska gola plus 2 za repku. Od ta 24 samo su 4 iz penala. Dakle 20 golova iz igre u ekipi koja stvara dvaput pa i triput manje sansi po utakmici od Arsenala.

Strasan igrac, ako bi kod nas izdrzo dr Mengelea i njegovu ekipu ne sumnjam da bi do Bozica pokazao kakva prevara je Giroud. Momak je u jednoj sezoni uspio ono sto bukva pokusava godinama.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 maj 2016, 18:02

Apsolutni :clap: za Vardya, imali bismo spica barem za dvije godine a do tada bi vjerovatno postao dostupan neki drugi WC napadac.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 26 maj 2016, 18:07

Ako sam dobro upratio samo 1 gol je Vardy zabio glavom haha. Vecina golova iz kontri ili gresaka protivnika. Jednostavno nije to nas stil igre. On je igrac koji se vrhunski fizicki spremio za sezonu, malo srece imao i odigrao ovako dobru sezonu. Inace mislim da ne moze biti konstantan ovako iduce 3 sezone u vecem klubu, plus ako bi ga poneka ozljeda izbacila iz ritma.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []