Sportski komentatori

Neutral
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 21:32

Dobar je kakvih ima.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 jun 2010, 22:11

yasminho je napisao/la:Spaho me je toliko nervirao sa svojim izrazima, pa on ne zna nauciti ime igraca. ccc.....
pa stvarno on je los totalno, rekao je rijec SUPER jedno 17000 puta!
Jos kad pocne da govori, za igrace da su SUPER brzi hahahaha
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 20 jun 2010, 14:25

Joj ja ovog komentatora Dragise:
-Paragvaj je uputio samo 2 udarca,dok su izabranici Herardo Martina uputili cak 11 udaraca prema golu Slovacke. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 jun 2010, 14:28

svaka cast komentatoru, napokon odlican komentator na nasim kanalima. a sad ozibljno. ovo je najveca bruka od komentatora. on govori o najubjedljivijim pobjedama paragvaja, a ljudi tamo go dali. uopste nije pratio sta se dogadja na terenu znaci. boze sacuvaj. i onda ispadne da marijan daje visak nepotrebnih informacija.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 14:29

sikirica je napisao/la:Joj ja ovog komentatora Dragise:
-Paragvaj je uputio samo 2 udarca,dok su izabranici Herardo Martina uputili cak 11 udaraca prema golu Slovacke. :D
Bila je i ona scena kod gola kada je rekao"mislim da bi trebao da pratim utakmicu a ne da gledam ovoliko statistiku" :lol: :lol: koji kralj

Inace svideo mi se kako je komentarisao prvi deo,izgleda da se popraveo od prosle godine kada sam ga zadnji put slusao.Iznosi mnnogo vise informacija nego obicno koje su usko vezane za fudbal i to mi se svidja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 20 jun 2010, 14:47

jao smora od covjeka,Dragisa molim te nemoj vise nikad da bi sjeo za komentatorsku stolicu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 jun 2010, 14:58

Cuj ovog pacijenta :)
Paragvaj je poceo formaciju sa 4:4:3 i sada bi se trebali vratiti na 4:4:2
O , bem ti zivot
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 14:59

Možda je na nekim jakim drugsima. :mrgreen:

Ma meni baš drago što su ga doveli, neka pokaže svoje "znanje", i neka bruka "određene" koje su se bunili protiv Marjana. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2010, 15:08

U Slovackoj svaki drugi igrac je Hamsik, a u Paragvaju Lukas Barios

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 jun 2010, 21:31

hajde te sve greske se javljaju po jednom(istina onda se ponavljaju samo u drugom fazonu) al onoj je jos uvjek m-tel generalni sponzor svjetskog prvenstva,sto bi volio da se moze nazvat pa ukljucit u program,pa ju pitat onako ko je generalni sponzor,ito konstantno,najgore sto m-tel ni u romingu nemoze van balkana a kamoli do afrike :mrgreen:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 jun 2010, 21:49

opet neke sutine

i sada kada je kaka opucao kaze brani mark sanjdaad kja0pdjoap i onda rece kako se zove :P

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 jun 2010, 23:27

htv2je dobar ima odlične goste u studiju ali sto se tiče novinara koji vodi emisije prije pocetka i posle utakmice onda je vrh onaj šarenac sa rts-a, cini mi se da se tako nekako zove. čovjek zvuči prirodno i jednostavno kao da vodi emisiju iz dnevnoga boravka

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 20 jun 2010, 23:37

Kemo Ahmetovic, veceras, Brazil . Obala slonovace

1. Izgleda da je patentir'o izraz "šutina", pa ga koristi bez ustrucavanja;
2. Prilika za Obalu Slonovace, neko je opucao loptu u kaznenom Brazila, kamera snima "sa plafona" (sto ce reci, ne vidi se previse detalja), brazilski bek izblokirao udarac a Kemo na sva zvona vice "RUKA, RUKA,,," (osim sto se to nije moglo vidjeti iz perspektive kamere, ni igraci Obale S. se nisu uopste bunili i trazili penal- samo Kemo);
3. Gol za Obalu slonovace- Kemo sav nabrijan vice "Ofsajd, ofsajd...!" - 10 sek kasnije, nema govora o ofsideu...

---
PS: "Milion" puta je brkao Kaku, Robinha i L.Fabiana.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 23:38

rtm86 je napisao/la:Kemo Ahmetovic, veceras, Brazil . Obala slonovace

2. Prilika za Obalu Slonovace, neko je opucao loptu u kaznenom Brazila, kamera snima "sa plafona" (sto ce reci, ne vidi se previse detalja), brazilski bek izblokirao udarac a Kemo na sva zvona vice "RUKA, RUKA,,," (osim sto se to nije moglo vidjeti iz perspektive kamere, ni igraci Obale S. se nisu uopste bunili i trazili penal- samo Kemo);
3. Gol za Obalu slonovace- Kemo sav nabrijan vice "Ofsajd, ofsajd...!" - 10 sek kasnije, nema govora o ofsideu...

---
Najjace je bilo kada mesa Drogbu i Kaloua,misleo sam da to moze samo onaj sa RTS-a.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 20 jun 2010, 23:42

Devil je napisao/la:

---
Najjace je bilo kada mesa Drogbu i Kaloua,misleo sam da to moze samo onaj sa RTS-a.
Kako on mene nervra sa tumačenjem šta je u glavi selektora, igrača.. Ono kad daju super-usporeni snimak, koji traje cca 2 sekunde, i u kome samo vidis trenutak necijeg izraza lica, a on od toga napravi cijelu pricu, sta je ko mislio, sta je ko htio rec, pokazat.... PSIHOLOG PRAVI :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 jun 2010, 23:44

Ahmetovic zvani Suhomesnati je kritican do bola.Takvu kolicinu gluposti je tesko izgovoriti i da treniras....
Lijepi Sejo Hadzijahic,ako ne prica puno bar nije izvaljivao gluposti....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 jun 2010, 23:46

---

hahhaha

jos kad kaze robinho pa usuti 5 sec dok nadje nesto u papirima pa nastavi hahahaah
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 14:49

Stjepan Balog sa HRT 2.

"Kao da su se u ovom trenutku sve vuvuzele svijeta udružile pa sviraju" :mrgreen:

Jučer Vela čudesno komentirao , posebno se okomio na igrača koji je "izborio" crveni karton Kaki haha. Govori "Kako je samo tek tako ustao nakon onakvog smrtničkog udarca :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2010, 16:05

Jao ovog komentatora , nemogu da ga slusam :/

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 jun 2010, 16:06

Otmar Hicvild :mrgreen:
A C A B !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.