Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tarabuka
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la tarabuka » 25 maj 2016, 21:01

Pivopija prvo sam dolazio jednom sedmicno,a evo sad vec skoro svaki dan.sta reci,pjanic je zanimljiv lik.tko je rekao da je on los igrac??ja to nisam rekao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 maj 2016, 21:22

Sta znaju Conte, Ancelotti, Luis Enrique i Allegri, neka upitaju ove cijenjene forumase, oni ce im sve reci o Pjanicu.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 maj 2016, 21:25

tarabuka je napisao/la:Pivopija prvo sam dolazio jednom sedmicno,a evo sad vec skoro svaki dan.sta reci,pjanic je zanimljiv lik.tko je rekao da je on los igrac??ja to nisam rekao.
Eto, sam si se izdao. :lol:

Tema za tebe :arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=76&t=483
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 25 maj 2016, 22:17

Nervoza i posljedni trzaji pacenika na ovoj temi jer se blizi potpis za jednog od najvecih klubova na svijetu. Nemojte se raspravljati sa idiotima samo sacekajte jos sedmicu-dvije, mjesec ili dok evropsko ne zavrsi.
This time next year we'll be millionaires.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 25 maj 2016, 22:35

Pivopija na koji nacin sam se izdao??ne razumijem

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 maj 2016, 22:51

tarabuka je napisao/la:Pivopija na koji nacin sam se izdao??ne razumijem
Kaj ne kužiš?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 maj 2016, 23:20

Momciluk je napisao/la:Nervoza i posljedni trzaji pacenika na ovoj temi jer se blizi potpis za jednog od najvecih klubova na svijetu. Nemojte se raspravljati sa idiotima samo sacekajte jos sedmicu-dvije, mjesec ili dok evropsko ne zavrsi.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 25 maj 2016, 23:34

druze Pivopija ja te nista ne razumijem.KAJ NE KUZIS-tako mi u mariboru kazemo,ja sam inace rodjen u Bih,ali od malena zivim u sloveniji i jedan od razloga zasto dolazim an ovaj forum je i taj da malo uvjezbam nas jezik.mozda sam malo pretjerao u ovih zadnjih par dana,nadam se da nisam nikoga uvrijedio,ako jesam onda se ispricavam.folk ne mi zamerit,ampak Kampl je boljsi od Pjanica :)

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 maj 2016, 00:31

tarabuka je napisao/la:druze Pivopija ja te nista ne razumijem.KAJ NE KUZIS-tako mi u mariboru kazemo,ja sam inace rodjen u Bih,ali od malena zivim u sloveniji i jedan od razloga zasto dolazim an ovaj forum je i taj da malo uvjezbam nas jezik.mozda sam malo pretjerao u ovih zadnjih par dana,nadam se da nisam nikoga uvrijedio,ako jesam onda se ispricavam.folk ne mi zamerit,ampak Kampl je boljsi od Pjanica :)
Ja bih prije rekao da uvjezbavas skupljanje pljuvacke jezikom za potrebe pljuvanja.
Znam ja da si ti rodjen u BiH, ali isto tako znam da nisi navijac BiH. Zato ides redom i omalovazavas svakog BiH igraca, ako ti nisu dovoljno dobri idi na teme onih koji su ti dobri i pisi im hvalospjeve.
Vec si postao uocljiv, ako nastavis ovako vjerovatno ces jezik uvjezbavati na nekom drugom mjestu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 maj 2016, 00:53

Zasto smatrate da neki misli da je Pjanic los igrac ako se kaze da nije za Barcelonu?
Za Barcelinu nisu Ozil, Hazard, Pogba i mnogi drugi jako dobri igraci.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 maj 2016, 01:15

Evander je napisao/la:Zasto smatrate da neki misli da je Pjanic los igrac ako se kaze da nije za Barcelonu?
Za Barcelinu nisu Ozil, Hazard, Pogba i mnogi drugi jako dobri igraci.
Ti sereš previše, samo sereš.. mozda ti budes i upravu to sto pricas ali ne zato sto nesto znas nego eto tek onako jer si previše srao i morao si negdje pogodit. I nemoj ništa replicirat, ne zelim da citam to sranje. Cuj on zna ko je za Barcelonu ko nije, klasicno sranje bez grama argumenta i dokaza.
NE SERI!!!
This time next year we'll be millionaires.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 maj 2016, 06:06

Pivopija je napisao/la:
tarabuka je napisao/la:druze Pivopija ja te nista ne razumijem.KAJ NE KUZIS-tako mi u mariboru kazemo,ja sam inace rodjen u Bih,ali od malena zivim u sloveniji i jedan od razloga zasto dolazim an ovaj forum je i taj da malo uvjezbam nas jezik.mozda sam malo pretjerao u ovih zadnjih par dana,nadam se da nisam nikoga uvrijedio,ako jesam onda se ispricavam.folk ne mi zamerit,ampak Kampl je boljsi od Pjanica :)
Ja bih prije rekao da uvjezbavas skupljanje pljuvacke jezikom za potrebe pljuvanja.
Znam ja da si ti rodjen u BiH, ali isto tako znam da nisi navijac BiH. Zato ides redom i omalovazavas svakog BiH igraca, ako ti nisu dovoljno dobri idi na teme onih koji su ti dobri i pisi im hvalospjeve.
Vec si postao uocljiv, ako nastavis ovako vjerovatno ces jezik uvjezbavati na nekom drugom mjestu.
To je Jacky, lik je toliko jadan da non stop visi na ovom forumu. Mjenja nickove, otvara nove. Ne znam, ja bi mu preporucio cigla u glavu sam sebe. Lik nema pametnijeg posla neg pljuvati po nasim igracima.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 26 maj 2016, 11:07

ja nikoga ne omalozavam,nit pljujem po nasoj reprezentaciji.tarabuka je moj prvi i jedini nick na ovom forumu.kad se radi o nasim igracima,ja najvise postujem i gotivim dzeku.on je po meni jedini nas igrac pored spahica,koji je imao potencial da postane svjetska klasa.pjanic je dobar igrac,ali nije svjetska klasa.jedine svjetske klase u serie a,su dybala,pogba i bufon.higuain je vrhunski napadac ali po mom misljenju ni on nije svjetska klasa,iako je imao spektakularnu sezonu u napoliju.treba shvatit da je serie a,tek 4. jakostna liga u evropi.u italiji se igra jako spor,staromodan fudbal,klubovi jos danas igraju u nekim staromodnim formacijama,koje su iz top 3 liga nestale jos prije 20 godina,presinga,sprinteva prakticno ni nema.lako je veznim igracima u italiji drzati loptu,kad imaju duplo vise vremena nego sto to imaju vezni igraci u drugim jacim ligama.i sto je najzanimljivije pjanic se ni u toj 4. jakostnoj ligi nije uspio plasirati u najaci tim serie a.hamsik,radja,pogba,de rosi,marcisio,.,. svi su oni bili vec barem jednom u najboljem timu serie a.kako netko moze bit svjetska klasa,kad se ni u ligi kao sto je serie a,ne uspije namentnuti kao top 3,kad kazem top 3 mislim na vezne igrace.evo sad sam vam lijepo argumentirao,zasto ja u pjanicu ne vidim svjetske klase.PSG,liverpool,arsenal,chelasi,juve,united,atletico u ovim klubovima bi se on mogao bez problema nametnuti,ali barca,real,bayern su po meni ipak iznad njegovih kvaliteta

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 maj 2016, 11:40

tarabuka je napisao/la:ja nikoga ne omalozavam,nit pljujem po nasoj reprezentaciji.tarabuka je moj prvi i jedini nick na ovom forumu.kad se radi o nasim igracima,ja najvise postujem i gotivim dzeku.on je po meni jedini nas igrac pored spahica,koji je imao potencial da postane svjetska klasa.pjanic je dobar igrac,ali nije svjetska klasa.jedine svjetske klase u serie a,su dybala,pogba i bufon.higuain je vrhunski napadac ali po mom misljenju ni on nije svjetska klasa,iako je imao spektakularnu sezonu u napoliju.treba shvatit da je serie a,tek 4. jakostna liga u evropi.u italiji se igra jako spor,staromodan fudbal,klubovi jos danas igraju u nekim staromodnim formacijama,koje su iz top 3 liga nestale jos prije 20 godina,presinga,sprinteva prakticno ni nema.lako je veznim igracima u italiji drzati loptu,kad imaju duplo vise vremena nego sto to imaju vezni igraci u drugim jacim ligama.i sto je najzanimljivije pjanic se ni u toj 4. jakostnoj ligi nije uspio plasirati u najaci tim serie a.hamsik,radja,pogba,de rosi,marcisio,.,. svi su oni bili vec barem jednom u najboljem timu serie a.kako netko moze bit svjetska klasa,kad se ni u ligi kao sto je serie a,ne uspije namentnuti kao top 3,kad kazem top 3 mislim na vezne igrace.evo sad sam vam lijepo argumentirao,zasto ja u pjanicu ne vidim svjetske klase.PSG,liverpool,arsenal,chelasi,juve,united,atletico u ovim klubovima bi se on mogao bez problema nametnuti,ali barca,real,bayern su po meni ipak iznad njegovih kvaliteta
Bezveze trosis vrijeme. Kani se nase repke, imas svoju. Samo par stranica odes nazad i nadjes ovo http://www.asroma.com/en/news/2016/5/fl ... n-uefa-com
odes jos par i nadjes statistiku Pjanica, al ti to ne vidis. Sto, pa zato sto ti je namjera pljuvanje. Odes jos par i nadjes Pjanica u top 11 SP 2014. Ne trebas lijepo argumentirati neg si nadji drugi hobi.

calculator

Post Postao/la calculator » 26 maj 2016, 12:11

tarabuka je napisao/la:ja nikoga ne omalozavam,nit pljujem po nasoj reprezentaciji.tarabuka je moj prvi i jedini nick na ovom forumu.kad se radi o nasim igracima,ja najvise postujem i gotivim dzeku.on je po meni jedini nas igrac pored spahica,koji je imao potencial da postane svjetska klasa.pjanic je dobar igrac,ali nije svjetska klasa.jedine svjetske klase u serie a,su dybala,pogba i bufon.higuain je vrhunski napadac ali po mom misljenju ni on nije svjetska klasa,iako je imao spektakularnu sezonu u napoliju.treba shvatit da je serie a,tek 4. jakostna liga u evropi.u italiji se igra jako spor,staromodan fudbal,klubovi jos danas igraju u nekim staromodnim formacijama,koje su iz top 3 liga nestale jos prije 20 godina,presinga,sprinteva prakticno ni nema.lako je veznim igracima u italiji drzati loptu,kad imaju duplo vise vremena nego sto to imaju vezni igraci u drugim jacim ligama.i sto je najzanimljivije pjanic se ni u toj 4. jakostnoj ligi nije uspio plasirati u najaci tim serie a.hamsik,radja,pogba,de rosi,marcisio,.,. svi su oni bili vec barem jednom u najboljem timu serie a.kako netko moze bit svjetska klasa,kad se ni u ligi kao sto je serie a,ne uspije namentnuti kao top 3,kad kazem top 3 mislim na vezne igrace.evo sad sam vam lijepo argumentirao,zasto ja u pjanicu ne vidim svjetske klase.PSG,liverpool,arsenal,chelasi,juve,united,atletico u ovim klubovima bi se on mogao bez problema nametnuti,ali barca,real,bayern su po meni ipak iznad njegovih kvaliteta
Ne vrijedi to tupanima objašnjavat,Panjić je prosječan igrač,kakvih ima na pasja preskakala.Roma je za njega plafon.E sad što je ovo bošnjački forum pa nije dozvoljeno iznosit REALNA mišljenja o sportistima bošnjacima,nego se to odmah naziva pljuvanjem,to je problem usijanih glava.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 26 maj 2016, 12:28

soko izbjegavaj moje komentare. pjanic u top 11 SP 2014???pa nije valjda da igrac koji ispadne u prvom krugu,bude u najboljih 11 turnira??ne budi smjesan i nemoj to ni spominjati kada pricas sa ljudima koji se razumiju o fudbal,jer ce netko pmislit da si lud.mozda na nekim amaterskim portalima,zna se koji tim je izabrala FIFA,koja je jedina relavantna,jer samo oni izaberu official team,prema fifinom izboru pjanca nema ni u rezervoj 11sterici.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 maj 2016, 12:35

Super si, cak se i sam podrzavas.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 maj 2016, 12:45

škutori na aparatima, bude se nocu obliveni znojem, sa zebnjom u srcu klikcu na portale u nadi da pjanic nije presao u najjace klubove
bice epidemija kuge ako predje

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 26 maj 2016, 12:46

tarabuka je napisao/la:soko izbjegavaj moje komentare. pjanic u top 11 SP 2014???pa nije valjda da igrac koji ispadne u prvom krugu,bude u najboljih 11 turnira??ne budi smjesan i nemoj to ni spominjati kada pricas sa ljudima koji se razumiju o fudbal,jer ce netko pmislit da si lud.mozda na nekim amaterskim portalima,zna se koji tim je izabrala FIFA,koja je jedina relavantna,jer samo oni izaberu official team,prema fifinom izboru pjanca nema ni u rezervoj 11sterici.
Prestani se više sramotit trolu tvrdoglavi.
https://www.theguardian.com/football/bl ... ben-muller
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 26 maj 2016, 12:48

soko pa da,pjanic,florenzi,radja su jedni od kandidata za najboljih 11 ali to je prema izboru UEFE i to nije official team of the year serie a.official team of the year serie a,koji je jedini relavantan je nesto drugo.official team serie a izaberu igraci i treneri sindikata-THE ITALIAN FOOTBALLERS ASSOCIATION i podjeljuje se na gala veceri GALA DEL CALCIO EVENT

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.