Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prošli put nije bilo tako, tad je Anel prvi dosao.High je napisao/la:Ovi najgori prvi dođu.![]()
DJE CIMIROT?!Pivopija je napisao/la:Prošli put nije bilo tako, tad je Anel prvi dosao.High je napisao/la:Ovi najgori prvi dođu.![]()
Pa Anel vise nije najgori.Pivopija je napisao/la:Prošli put nije bilo tako, tad je Anel prvi dosao.High je napisao/la:Ovi najgori prvi dođu.![]()
Vjerovatno, mada ne bih sa sigurnoscu tvrdio dok ne pogledam na djelu ove nove. Bice dobra konkurencija, iako je Anel visoko postavio ljestvicu.dubrovnik je napisao/la:Pa Anel vise nije najgori.Pivopija je napisao/la: Prošli put nije bilo tako, tad je Anel prvi dosao.
Od ovih igrača znam golmana Asenja, Bellerina, Denisa Suareza i Williamsa. Ovo ostalo haman nikad čuoGoalgetter je napisao/la:Tu je i produzeni igracki kadar. Sigurno ce onda ti igraci upasti ukoliko dodje do toga da Del Bosque postedi i igrace Barcelone.
Pau López brani u Espanyolu, onaj što se tukao sa SuárezomRaonffa je napisao/la:Od ovih igrača znam golmana Asenja, Bellerina, Denisa Suareza i Williamsa. Ovo ostalo haman nikad čuoGoalgetter je napisao/la:Tu je i produzeni igracki kadar. Sigurno ce onda ti igraci upasti ukoliko dodje do toga da Del Bosque postedi i igrace Barcelone.
To ti već sa Mešom sjedišGoalgetter je napisao/la:Begovic - Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Susic, Visca - Hodzic, Dzeko
I to u formaciji 4-4-2 kao sto je nekad tata Pape igraoGoalgetter je napisao/la:Begovic - Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Susic, Visca - Hodzic, Dzeko
Ryan ShawcrossSheyi je napisao/la:
Ovaj Memišević ima glavu i facu za Stokea sviju mi
UskoroBelminM23 je napisao/la:To ti već sa Mešom sjedišGoalgetter je napisao/la:Begovic - Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Susic, Visca - Hodzic, Dzeko
Ma i Mesa je u zadnje vrijeme.DevilsAdvocate je napisao/la: I to u formaciji 4-4-2 kao sto je nekad tata Pape igrao
Ne bi me iznenadilo i da Duljevic pocne utakmicu, jer negdje je Mesa izjavio, ne mogu se sjetiti tacno sta, ali nesto u stilu da mu je zao sto je Duljevic malo igrao na proslim utakmicama, i da bi volio da mu da vecu minutazu protiv Spanije.Raonffa je napisao/la:Treba probati i Sušića i Vrančića na toj poziciji trećeg igrača u sredini terena, realno njih dvojica najrpije zaslužuju da se nađu tu jer su u najboljoj formi od prisutnih
A što se tiče krila, ne bih imao ništa protiv da stavi Duljevića od početka
Ja ne vidim ko bi drugi mogao tu početi, može možda dati priliku Hajroviću ili Višću staviti lijevo a Bajića na desno krilo...Pivopija je napisao/la:Ne bi me iznenadilo i da Duljevic pocne utakmicu, jer negdje je Mesa izjavio, ne mogu se sjetiti tacno sta, ali nesto u stilu da mu je zao sto je Duljevic malo igrao na proslim utakmicama, i da bi volio da mu da vecu minutazu protiv Spanije.Raonffa je napisao/la:Treba probati i Sušića i Vrančića na toj poziciji trećeg igrača u sredini terena, realno njih dvojica najrpije zaslužuju da se nađu tu jer su u najboljoj formi od prisutnih
A što se tiče krila, ne bih imao ništa protiv da stavi Duljevića od početka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.