FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 26 maj 2016, 15:10

Polako, cemu sekiracija, ovo je tek pocetak. Sad kad krene isplacivanje Cezara pa Emersona pa Kramara, ma divota. Pare u padje, ide ljeto, nema se evropskih obaveza, a puni djepovi. Malo more, hoteli ovo ono, rahatluk.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 26 maj 2016, 15:18

FrancescoTotti je napisao/la:Rekao je @beli prije neki dan da okic ide :)
Trazi neki klub koji je voljan dat koju hiljadicu, ako ne nadje sporazumni raskid
Tesko ce igdje imat sto je imao u Sarajevu .... morat ce ginut za 7 stoja ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 15:31

Kovacevic,Okic,Emerson,Cezar,Simeunovic,Kramar,Harba, Okic. To mi je reko Husarić, ako on laže lažem i ja vas..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 15:33

tamburica je napisao/la:Da mi je samo cifra u zadnje dvije godine sta smo para spichkali. Pa da narod zna zapalio bi i Dinu i Ibraka, a Jesica bacili lavomima.
oko milion

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 maj 2016, 15:33

zlo87 je napisao/la:Kovacevic,Okic,Emerson,Cezar,Simeunovic,Kramar,Harba, Okic. To mi je reko Husarić, ako on laže lažem i ja vas..
sto Kova?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 15:34

zlo87 je napisao/la:
tamburica je napisao/la:Da mi je samo cifra u zadnje dvije godine sta smo para spichkali. Pa da narod zna zapalio bi i Dinu i Ibraka, a Jesica bacili lavomima.
oko milion
Jedina pravda bi bila giljotina za Dinu na centru terena na Kosevu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 15:37

Rinuka je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Kovacevic,Okic,Emerson,Cezar,Simeunovic,Kramar,Harba, Okic. To mi je reko Husarić, ako on laže lažem i ja vas..
sto Kova?
ne znam, tako je Husaric meni rekao braneci Okica kako nije to zasluzio bla bla..

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 maj 2016, 15:38

zlo87 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
sto Kova?
ne znam, tako je Husaric meni rekao braneci Okica kako nije to zasluzio bla bla..
yebo im okic majku lopovsku
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 15:39

joker90 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
oko milion
Jedina pravda bi bila giljotina za Dinu na centru terena na Kosevu!
ma nek ide sto prije, bolje nama, bolje njemu..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 maj 2016, 15:40

Niko nema odgovornost za fule u prelaznim rokovima, dovedes igraca pa raskidas, ovo je vise zalosno sta uprava radi, Bog zna kakvi su to talovi, gade mi se i ima neko obraza pa ih hvali kako rade dobar posao

Odlazite!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 26 maj 2016, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 15:43

Sabinho je napisao/la:To bi vrijedilo da je preuzeo prvoplasiranu ekipu a ne u situaciji: "Tim sa "Koševa" nakon 22 odigrana kola zauzima četvrtu poziciju sa 44 boda". Titula uzeta zahvaljujuci pobjedama nad direktnim konkurentima, Sirokim i Zrinjskim. Isto vrijedi i za Kup, preuzeo ekipu nakon domaceg remija i pred najteze gostovanje ekipi koja je te sezone uzela titulu. Play-off Evropske lige mu takodje niko nije donio vec je on vodio ekipu. Niko mu nije vodio ni kadete ni juniore. Nikada ne bih omalovazavao uspjehe koje je napravio neki trener sa FKS, posebno ako se radi o nasem treneru.
ne budi smješan, u kojem crtanom se tjera trener sa prvoplasiranom ekipom???
kadeti i junioru su mu sastavljeni , preskautirani i pojačani svi sastavi igračima iz cjele bih....uigrani nastupima na turnirima itd.
slično kao što mu je serviran prvi tim pun dobrih individualaca, spremljen, uigran i prepušten njemu nakon strogog trenera....pa je opet trebao pomoć ibraka...da bi onda svojom ličnom pameću zamalo uništio najboljeg mladog igrača BiH ne rotirajući sastav (od oko 30 igrača na raspolaganju)....gdje momak od fiz.spreme prolazne za Bundesligu došao do ozljede....u mjesec dana...

prevara od trenera
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 26 maj 2016, 15:51

Pregovara se sa veznajkom Crna Gora reprezentacije. Pouzdana i tacna info

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2016, 15:53

svetastrana je napisao/la:Pregovara se sa veznajkom Crna Gora reprezentacije. Pouzdana i tacna info
[youtube][/youtube] :kafa: :kafa: :kafa:

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 26 maj 2016, 15:56

svetastrana je napisao/la:Pregovara se sa veznajkom Crna Gora reprezentacije. Pouzdana i tacna info
Samo mu je mana sta su mu noge u gipsu, ali nema veze bice plata bice sve.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2016, 15:57

a koliko je imao ugovor ovaj simeunovic ,ko uzima pare ,koliko od koga ?? ja opet kazem rezultat je loš al djaba pikarate ovdje ,promjena ce se desiti kad nas bude 10 hiljada na koševu .vec sam pisao ovo sad isto kad je pape bio selktor pa ga pojedinci pravili da je kriminalac da uzima lovu a kad je otisao niko ne spominje kriminal.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 15:59

bordobijeli je napisao/la:a koliko je imao ugovor ovaj simeunovic ,ko uzima pare ,koliko od koga ?? ja opet kazem rezultat je loš al djaba pikarate ovdje ,promjena ce se desiti kad nas bude 10 hiljada na koševu .vec sam pisao ovo sad isto kad je pape bio selktor pa ga pojedinci pravili da je kriminalac da uzima lovu a kad je otisao niko ne spominje kriminal.
Bulicev pulen, samo Bog zna ko je sve u talu ovdje, od Ibraka koji je kumovao da dođe Jesic koji nam je i uvalio 5 krampi koje moramo tjerati sad, pa do naseg Dinokia! Kakva je to logika da nas mora biti 10 000 na Kosevu da bi imali pravo reci da smo nezadovoljni?
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2016, 16:03

joker90 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:a koliko je imao ugovor ovaj simeunovic ,ko uzima pare ,koliko od koga ?? ja opet kazem rezultat je loš al djaba pikarate ovdje ,promjena ce se desiti kad nas bude 10 hiljada na koševu .vec sam pisao ovo sad isto kad je pape bio selktor pa ga pojedinci pravili da je kriminalac da uzima lovu a kad je otisao niko ne spominje kriminal.
Bulicev pulen, samo Bog zna ko je sve u talu ovdje, od Ibraka koji je kumovao da dođe Jesic koji nam je i uvalio 5 krampi koje moramo tjerati sad, pa do naseg Dinokia! Kakva je to logika da nas mora biti 10 000 na Kosevu da bi imali pravo reci da smo nezadovoljni?
pa mislis da ces promjeniti nesto ako sjedis kod kuce i kritikujes na forumu ,a sto se tice talova to je sve cula kazala i te price ce uvijek biti i sami menageri to pricaju ko nije u talu prica protiv ovog drugog , a nama je stranac biznismen vlasnik i mislim da ne bi dopustio da se neko igra njegovim parama

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 16:06

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
pa mislis da ces promjeniti nesto ako sjedis kod kuce i kritikujes na forumu ,a sto se tice talova to je sve cula kazala i te price ce uvijek biti i sami menageri to pricaju ko nije u talu prica protiv ovog drugog , a nama je stranac biznismen vlasnik i mislim da ne bi dopustio da se neko igra njegovim parama
Ti kao da ne zivis u Bosni i kao da nisi upoznat kako se kod nas pare peru. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 maj 2016, 16:10

Da vi znate kakav je Bulic kreten, smijesni bi bili sami sebi oko koga pisete i prepirete. Taj lik nije ni u Mostar dobrodosao (samo od svojih par prijatelja), a Ibrakovicu se ulizao u supak do kraja. Na kraju je stavio i sliku sa Jesicem i dresom Sarajeva (u opis da ce Jesic brzo preuzeti novi klub). Nadjite lika, isaketajte ga i pozdravite.

A ako je preko ikog dosao do Sarajeva, to je bilo preko Ibrakovica. Tad je upoznao i Jesica pa mu gurnuo par igraca. Dokaz tome je komentarisanje Denija Simeunovica njegovih slika s nekim aludiranjem na FK Sarajevo i njegovu karijeru. A ocito sve sto je doslo u "vrijeme" Jesica ce vas napustit. Igraci ce biti isplaceni. Sve mi smrdi na tal sa Jesicem ili nekim iz uprave (privatno). Isto se desilo i u Velezu sa dvojicom igraca najmanje, bas isto..
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 26 maj 2016, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2016, 16:10

DenchiNL je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:To bi vrijedilo da je preuzeo prvoplasiranu ekipu a ne u situaciji: "Tim sa "Koševa" nakon 22 odigrana kola zauzima četvrtu poziciju sa 44 boda". Titula uzeta zahvaljujuci pobjedama nad direktnim konkurentima, Sirokim i Zrinjskim. Isto vrijedi i za Kup, preuzeo ekipu nakon domaceg remija i pred najteze gostovanje ekipi koja je te sezone uzela titulu. Play-off Evropske lige mu takodje niko nije donio vec je on vodio ekipu. Niko mu nije vodio ni kadete ni juniore. Nikada ne bih omalovazavao uspjehe koje je napravio neki trener sa FKS, posebno ako se radi o nasem treneru.
ne budi smješan, u kojem crtanom se tjera trener sa prvoplasiranom ekipom???
kadeti i junioru su mu sastavljeni , preskautirani i pojačani svi sastavi igračima iz cjele bih....uigrani nastupima na turnirima itd.
slično kao što mu je serviran prvi tim pun dobrih individualaca, spremljen, uigran i prepušten njemu nakon strogog trenera....pa je opet trebao pomoć ibraka...da bi onda svojom ličnom pameću zamalo uništio najboljeg mladog igrača BiH ne rotirajući sastav (od oko 30 igrača na raspolaganju....gdje momak od fiz.spreme prolazne za Bundesligu došao do ozljede....u mjesec dana...

Hajde da ti dokazem da si ti smijesan i da ti baljezgas gluposti;

prevara od trenera
"to je kao kad je benitez nakon sto je mourinho digao tripletu s interom osvojio svjetsko za klubove i izjavio da je to njegov inter, jest aha, kad bi se gadjali tramvajima".....
Ovo si prethodno napisao. Koja je pouka? Da je Dzeno dosao na gotovo i samo podigao trofej? Znas i sam da je to glupost.

Kakav ti primjer navodis covjece a pricamo o FKS-u koji do Dzene sedam odnosno osam godina nije vidjelo ni Kupa ni trofeja lige?

Kakvu pomoc? Zbog Lukavice i sudijske greske? Kako je Meho Kodro dobio Travnik i je li to bila Ibrakova pomoc?

Kakvih 30 igraca ti spominjes? Zbog cega je Meho popusio Kup i u tri meca sa Borcem u sedam dana na tri tekme dva gola ekipa dala a pod Dzeninom komandom u BL u jednoj utakmici samo tri komada? Sta je Meho uradio na svom debiju? Tog takoreci kvalitetnog veznjaka kojeg ti navodis kao zamjenu - Kostica na poluvremenu ostavio u svlacionici i to mu je bilo mahanje od Mehe.

Ovo bi vrijedilo da nije ovoga; Svoje prve trofeje kao trener u omladinskim selekcijama Bordo kluba Uščuplić je ostvario sa juniorima, kada su u sezoni 2009/10. osvojili duplu krunu. Podsjećamo, u finalnim susretima savladani su vršnjaci Čelika, a u Kupu juniori Slobode. Nova titula prvaka Omladinske lige BiH za juniore stigla je u sezoni 2012/13, a generacija 1994. godišta i mlađih odigrala je odličnu sezonu.
U finišu naredne sezone Uščuplić je dobio priliku preuzeti prvi tim Sarajeva, a pobjedom protiv Čelika u finalu, ukupnim rezultatom 5:1, osvojen je i Kup. Mladi strateg tako je postao prvi trener u historiji Bordo kluba, koji je uspio i kao igrač i kao trener osvojiti Kup
.

Kakve su tad bile omladinske selekcije? Jesu li imali za prevoz do Zenice na jedno finale i jesu li tu bili ti cudesni djecaci koje je samo trebalo izvesti na teren?
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 26 maj 2016, 16:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []