Golema steta, reko neki navijac Slobode a on je pomenuo nije. Brani barsu gine za taj klub, popio par socnih, uzlago se jadnik cak je i fukaratz malo je karao. Mala onako seljasta ali te se prce samo takoRinuka je napisao/la:prespavao, yebo im mesi majku sugavuMocMahale444 je napisao/la:Beti nekad svrlja s prvog nekad s drugog acc. **** ga punani je to.Rinuka je napisao/la:ne diraj ga, danas ce cijeli dan drkati na sliku koju mu je postavio memara
Gdje si bio ti ba, bila mala iz katalonije u gostima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidi pastrmke, odmah ga prepozna.Rigoletto je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
u komsije na rucak
Evo imam i ja jednu njegovu iz ribolova.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 26 maj 2016, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
najbolje su katalonke iz vozuceMocMahale444 je napisao/la:
Golema steta, reko neki navijac Slobode a on je pomenuo nije. Brani barsu gine za taj klub, popio par socnih, uzlago se jadnik cak je i fukaratz malo je karao. Mala onako seljasta ali te se prce samo tako
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
joker90 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
u komsije na rucakPastrmka drug, laf ko Denzel W.
covjek u godinama a ko mladić se držiProbisvjet je napisao/la: Vidi pastrmke, odmah ga prepozna.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Jok, davio se prasetinom negdje I ždero maksuziju sigurno.Ocekivao sam barem jedan post od doticnog.Rinuka je napisao/la:najbolje su katalonke iz vozuceMocMahale444 je napisao/la:
Golema steta, reko neki navijac Slobode a on je pomenuo nije. Brani barsu gine za taj klub, popio par socnih, uzlago se jadnik cak je i fukaratz malo je karao. Mala onako seljasta ali te se prce samo takojel bio drug Helčo hahaha
KrmakRigoletto je napisao/la:dobro jutro stoko tuzlanska, more li se?
pa juce je bio njegov praznik, yebo ga drug titoMocMahale444 je napisao/la:Jok, davio se prasetinom negdje I ždero maksuziju sigurno.Ocekivao sam barem jedan post od doticnog.Rinuka je napisao/la:najbolje su katalonke iz vozuceMocMahale444 je napisao/la:
Golema steta, reko neki navijac Slobode a on je pomenuo nije. Brani barsu gine za taj klub, popio par socnih, uzlago se jadnik cak je i fukaratz malo je karao. Mala onako seljasta ali te se prce samo takojel bio drug Helčo hahaha
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Krme pripazi na kolesterol.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
Nemoj rahmetli TituRinuka je napisao/la:pa juce je bio njegov praznik, yebo ga drug tito
Samo potrudi se nekad da I ti branis ovu temu od uljeza, onih koji hoce da je odvedu u nestanak.
oni napadaju kad ja spavamMocMahale444 je napisao/la:Nemoj rahmetli TituRinuka je napisao/la:pa juce je bio njegov praznik, yebo ga drug tito![]()
Samo potrudi se nekad da I ti branis ovu temu od uljeza, onih koji hoce da je odvedu u nestanak.
Akcija, akcijaaaa u FK Zeljeznicar za 70 KM mozes biti Alfa i Omega kluba !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Hamdo hood moody iz Kalesije zavija za barsu, Rifet iz Pazarica zavija za Bayern, Šefik iz Fojnice zavija za man.u onda se oni umisle da su posebni, imaju posebna prava i za njih je ponizenje navijati za npr nase klubove.
Ti ljudi su zlo treba ih po kratkom postupku šazem odma.
To su protivnici pravi!
Ti ljudi su zlo treba ih po kratkom postupku šazem odma.
To su protivnici pravi!
tako ispadesamirr je napisao/la:Akcija, akcijaaaa u FK Zeljeznicar za 70 KM mozes biti Alfa i Omega kluba !
Sloboda Tuzla
Puno je stoja realno.fukaratz je napisao/la:tako ispadesamirr je napisao/la:Akcija, akcijaaaa u FK Zeljeznicar za 70 KM mozes biti Alfa i Omega kluba !ja sam spreman halaliti stoju za europskog zelju, i da ja budem alfa i omega kluba
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
66 u kesu dajem a 34 cu isporuciti u narurisamirr je napisao/la:Puno je stoja realno.fukaratz je napisao/la:tako ispadesamirr je napisao/la:Akcija, akcijaaaa u FK Zeljeznicar za 70 KM mozes biti Alfa i Omega kluba !ja sam spreman halaliti stoju za europskog zelju, i da ja budem alfa i omega kluba
Sloboda Tuzla
Nije tacno! Miske je kupio Zeljkana za 150.000,00 BAM
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zato se u Slobodu dzaba udje, pitajte Azmira Husica.
Nidje veze.Thetraphak1921 je napisao/la:Zato se u Slobodu dzaba udje, pitajte Azmira Husica.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
mjenja im vlasnik ime u FC Megamixsamirr je napisao/la:Puno je stoja realno.fukaratz je napisao/la:tako ispadesamirr je napisao/la:Akcija, akcijaaaa u FK Zeljeznicar za 70 KM mozes biti Alfa i Omega kluba !ja sam spreman halaliti stoju za europskog zelju, i da ja budem alfa i omega kluba
a nove boje su crveno bjele

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Evo i navijaca Tanove I Kenove (ili kako vec) prcije. Poprimate sve osobine malezijskog kluba.DenchiNL je napisao/la:samirr je napisao/la:mjenja im vlasnik ime u FC Megamixfukaratz je napisao/la:
Puno je stoja realno.
a nove boje su crveno bjele![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.