FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 26 maj 2016, 16:11

Evo jedno laicko razmisljanje. Zar nije jednostavnije i JEFTINIJE igraca staviti na transfer-listu i ne traziti nikakvo obestecenje za njega,vec raditi prijevremeni raskid ugovora pa igracu placati odstetu???
Ja kako god prokontam jeste.
Ali se ovdje vjerovatno radi o nekim drugim semama,vjerovatno nacin da se izvuku pare iz kluba pa se onda to fino rastali...
Ovo je vec uigran sistem izgleda i dobro im funkcionise.
Ja sam siguran da su neki igraci dosli samo radi ovoga i da su u startu znali da ce dobiti prijevremeni raskid i odstetu i kako ce se te pare razdijeliti.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 26 maj 2016, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2016, 16:12

ja nevjerujem u tu pricu o kradji para , prije vjerujem u pricu da ovi ljudi koji su sad u klubu ne znaju raditi sportski dio i to im se zestoko obilo o glavu . to je moje misljenje o krizi u FKS ,nisam pobornik teorija zavjere . misljenja sam kao i vecina navijaca sarajeva da nam trebaju promjene u sportkom segmentu kluba sportski direktor,sef strucnog staba , 2 dobra skauta .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 16:13

Moze li kakva upadljivija boja, ove ne izbijaju oci dovoljno? :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2016, 16:13

joker90 je napisao/la:Moze li kakva upadljivija boja, ove ne izbijaju oci dovoljno? :urnebes:
Uradio, izvinjavam se. :zzz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 maj 2016, 16:21

Elem,washing machine radi punom parom,alal vera Munevera..

Eto,znate svi gdje je stacionirana pa ako ima ko sta za oprat' pravac rego.. :facepalm: :puke: :puke:

Jbt koliko god bio svjestan svega,ne mogu da vjerujem sta uradise,u sta pretvorise pojam koji nama bolesnicima smisao zivota znaci,i s ove i s one strane zivljenja gdje je borba za golo prezivljavanje postala realnost ovog nam drustva..

Molim te Boze.. :pray:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 26 maj 2016, 16:25

zagorski je napisao/la:Evo jedno laicko razmisljanje. Zar nije jednostavnije i JEFTINIJE igraca staviti na transfer-listu i ne traziti nikakvo obestecenje za njega,vec raditi prijevremeni raskid ugovora pa igracu placati odstetu???
Ali se ovdje vjerovatno radi o nekim drugim semama,vjerovatno nacin da se izvuku pare iz kluba pa se onda to fino rastali...
Ja sam siguran da su neki igraci dosli samo radi ovoga i da su u startu znali da ce dobiti prijevremeni raskid i odstetu i kako ce se te pare razdijeliti.
Kako znate da je isplacena odsteta za raskide ugovora,igracima koje smo otjerali?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 16:27

bordobijeli je napisao/la:ja nevjerujem u tu pricu o kradji para , prije vjerujem u pricu da ovi ljudi koji su sad u klubu ne znaju raditi sportski dio i to im se zestoko obilo o glavu . to je moje misljenje o krizi u FKS ,nisam pobornik teorija zavjere . misljenja sam kao i vecina navijaca sarajeva da nam trebaju promjene u sportkom segmentu kluba sportski direktor,sef strucnog staba , 2 dobra skauta .
Znaci trebamo nove ljude koji znaju?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 maj 2016, 16:27

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/-saraj ... ini/195728 Bas me cudi da su u polufinalu a Dzeno ih vodi,mora da ih je nekako sokiro pa pobjedjuju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 16:29

zagorski je napisao/la:Evo jedno laicko razmisljanje. Zar nije jednostavnije i JEFTINIJE igraca staviti na transfer-listu i ne traziti nikakvo obestecenje za njega,vec raditi prijevremeni raskid ugovora pa igracu placati odstetu???
kakva ba transfer lista? kome to nesto znači? kod nas transfer ne postoji jer niko nikog ne kupuje izuzev nas koji smo par puta kehnuli neku siću za Velkoskog i još neke, svi dovode slobodne igrače, i to većinom mimo transfer perioda....

sklopljeni su mega ugovori za ovu 4-ricu ali je uprava kriva jer je dala te ovlasti Ješiću, visoke naknade/bonusi po nastupu,pobjedi,golu,asistenciji...
mislim da je jedino moguće rješenje raskid ugovora....zašto je to jedino rješenje trebaju pitati ljudi koji imaju ovlasti da pozivaju na odgovornost našu upravu....
joker90 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja nevjerujem u tu pricu o kradji para , prije vjerujem u pricu da ovi ljudi koji su sad u klubu ne znaju raditi sportski dio i to im se zestoko obilo o glavu . to je moje misljenje o krizi u FKS ,nisam pobornik teorija zavjere . misljenja sam kao i vecina navijaca sarajeva da nam trebaju promjene u sportkom segmentu kluba sportski direktor,sef strucnog staba , 2 dobra skauta .
Znaci trebamo nove ljude koji znaju?
ma jok ba nek pokušaju i 6ti i 7mi put , krenuće ih sigurno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 26 maj 2016, 16:34

Majkl je napisao/la:
Kako znate da je isplacena odsteta za raskide ugovora,igracima koje smo otjerali?
Nisi jedini koji ima pristup i kontakte u klubu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 maj 2016, 16:37

slika

Mostarsko govedo ponovo u akciji . :damn:

Ima ona narodna floskula "idemo dalje za iste pare" u slučaju malog od blekice je "idemo dalje za pet puta veće pare".
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 16:40

Besic je napisao/la:slika

Ima ona narodna floskula "idemo dalje za iste pare" u slučaju malog od blekice je "idemo dalje za pet puta veće pare".
Yebo li mu "mali" klub oca Ranka u supcic!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 maj 2016, 16:42

Je l' ovo Bulić i dalje javno piša po klubu?
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 maj 2016, 16:43

Jeste ljigavi Bulić sa feminiziranim glasom k'o da je šmirgl papir progutao.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2016, 16:46

Besic je napisao/la:slika

Fuj. :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 16:46

joj da ga je srest
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 16:48

Sabinho je napisao/la: "to je kao kad je benitez nakon sto je mourinho digao tripletu s interom osvojio svjetsko za klubove i izjavio da je to njegov inter, jest aha, kad bi se gadjali tramvajima".....
Ovo si prethodno napisao. Koja je pouka? Da je Dzeno dosao na gotovo i samo podigao trofej? Znas i sam da je to glupost.
selektirali i spremili mu ekipu drugi treneri u toku te sezone, oba trenera koja je mjenjao bila stroga i treniralo se puno, uigravalo, itd.
dolazi dženo i djeli slobodne dane i njegova taktika "maksimalno korektno"... klan i sabotaža Kodre se slučajno baš potrefila tada....3 glavna igrača odbrane idu na Sjever i obećavaju Sabljinu zakletvu sjeveru(će da ginu) a nisu mogli to za Kodru??? nisu mogli to za FKS do tog momenta????

u te slučajnosti ne vjerujem sorry :thumbup:

Kakav ti primjer navodis covjece a pricamo o FKS-u koji do Dzene sedam odnosno osam godina nije vidjelo ni Kupa ni trofeja lige? - da u stvari Dženo = Vincent Tan, u stvari malo veći i važniji :roll:
Sabinho je napisao/la: Kakvih 30 igraca ti spominjes? Zbog cega je Meho popusio Kup i u tri meca sa Borcem u sedam dana na tri tekme dva gola ekipa dala a pod Dzeninom komandom u BL u jednoj utakmici samo tri komada? Sta je Meho uradio na svom debiju? Tog takoreci kvalitetnog veznjaka kojeg ti navodis kao zamjenu - Kostica na poluvremenu ostavio u svlacionici i to mu je bilo mahanje od Mehe.
gluposti i tada kao i sada nam je falio taj zadnji vezni, Meho je pokušavao da donese nešto novo u igri, već smo se dotakli klana, tako da tu nema šta dalje komentarisati, taj igrač je mogao igrati u ligi da se odmore Cimirot ili neko drugi iz veze bar po 40-60 min. idiotski je tvrditi da nije....momak je igrao redovno na posudbi u srpskoj ligi , dakle spreman je bio , čak je i par golova zabio(kao zadnji vezni).......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 maj 2016, 16:51

jao nageliranog ljigavca. Ovo su vam repovi kojih se morate rjesavati. On je dijete takve porodice i takav mu je mentalitet "da se mora snaci" da je spreman i za cvaju uradit svasta. Pa cak i posrat se ovako javno na klub iako se kune u njega dok je njegov covjek tu (Ibrakovic).

Taj nije ukupno 90 minuta odradio u omladinskim selekcijama Veleza, a Varesanovica je molio da debitira u prijateljskoj tekmi.

Cisto da vas nasmijem malo, ziva istina. Taj lik je postigao gol na treningu, skinuo MAJICU, pao na koljena i poljubio kao grb (misleci da je dres, a ne majica). Mrtav ozbiljan je sve to odradio :urnebes:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 16:53

shaman7 je napisao/la:jao nageliranog ljigavca. Ovo su vam repovi kojih se morate rjesavati. On je dijete takve porodice i takav mu je mentalitet "da se mora snaci" da je spreman i za cvaju uradit svasta. Pa cak i posrat se ovako javno na klub iako se kune u njega dok je njegov covjek tu (Ibrakovic).

Taj nije ukupno 90 minuta odradio u omladinskim selekcijama Veleza, a Varesanovica je molio da debitira u prijateljskoj tekmi.

Cisto da vas nasmijem malo, ziva istina. Taj lik je postigao gol na treningu, skinuo MAJICU, pao na koljena i poljubio kao grb (misleci da je dres, a ne majica). Mrtav ozbiljan je sve to odradio :urnebes:
mozes mislit kako nam je onda uprava pametna kad se s njim petljaju :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2016, 16:54

shaman7 je napisao/la:sve su prilike da vam ide Okic. moj drug se zna s njim i rekao mu je da ide najvjerovatnije. Ako laze okic druga, onda je i ovaj mene :)
TTTTTTOOOOOOO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pact1921, PingoFTW i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []