FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 16:48

Sabinho je napisao/la: "to je kao kad je benitez nakon sto je mourinho digao tripletu s interom osvojio svjetsko za klubove i izjavio da je to njegov inter, jest aha, kad bi se gadjali tramvajima".....
Ovo si prethodno napisao. Koja je pouka? Da je Dzeno dosao na gotovo i samo podigao trofej? Znas i sam da je to glupost.
selektirali i spremili mu ekipu drugi treneri u toku te sezone, oba trenera koja je mjenjao bila stroga i treniralo se puno, uigravalo, itd.
dolazi dženo i djeli slobodne dane i njegova taktika "maksimalno korektno"... klan i sabotaža Kodre se slučajno baš potrefila tada....3 glavna igrača odbrane idu na Sjever i obećavaju Sabljinu zakletvu sjeveru(će da ginu) a nisu mogli to za Kodru??? nisu mogli to za FKS do tog momenta????

u te slučajnosti ne vjerujem sorry :thumbup:

Kakav ti primjer navodis covjece a pricamo o FKS-u koji do Dzene sedam odnosno osam godina nije vidjelo ni Kupa ni trofeja lige? - da u stvari Dženo = Vincent Tan, u stvari malo veći i važniji :roll:
Sabinho je napisao/la: Kakvih 30 igraca ti spominjes? Zbog cega je Meho popusio Kup i u tri meca sa Borcem u sedam dana na tri tekme dva gola ekipa dala a pod Dzeninom komandom u BL u jednoj utakmici samo tri komada? Sta je Meho uradio na svom debiju? Tog takoreci kvalitetnog veznjaka kojeg ti navodis kao zamjenu - Kostica na poluvremenu ostavio u svlacionici i to mu je bilo mahanje od Mehe.
gluposti i tada kao i sada nam je falio taj zadnji vezni, Meho je pokušavao da donese nešto novo u igri, već smo se dotakli klana, tako da tu nema šta dalje komentarisati, taj igrač je mogao igrati u ligi da se odmore Cimirot ili neko drugi iz veze bar po 40-60 min. idiotski je tvrditi da nije....momak je igrao redovno na posudbi u srpskoj ligi , dakle spreman je bio , čak je i par golova zabio(kao zadnji vezni).......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 maj 2016, 16:51

jao nageliranog ljigavca. Ovo su vam repovi kojih se morate rjesavati. On je dijete takve porodice i takav mu je mentalitet "da se mora snaci" da je spreman i za cvaju uradit svasta. Pa cak i posrat se ovako javno na klub iako se kune u njega dok je njegov covjek tu (Ibrakovic).

Taj nije ukupno 90 minuta odradio u omladinskim selekcijama Veleza, a Varesanovica je molio da debitira u prijateljskoj tekmi.

Cisto da vas nasmijem malo, ziva istina. Taj lik je postigao gol na treningu, skinuo MAJICU, pao na koljena i poljubio kao grb (misleci da je dres, a ne majica). Mrtav ozbiljan je sve to odradio :urnebes:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 16:53

shaman7 je napisao/la:jao nageliranog ljigavca. Ovo su vam repovi kojih se morate rjesavati. On je dijete takve porodice i takav mu je mentalitet "da se mora snaci" da je spreman i za cvaju uradit svasta. Pa cak i posrat se ovako javno na klub iako se kune u njega dok je njegov covjek tu (Ibrakovic).

Taj nije ukupno 90 minuta odradio u omladinskim selekcijama Veleza, a Varesanovica je molio da debitira u prijateljskoj tekmi.

Cisto da vas nasmijem malo, ziva istina. Taj lik je postigao gol na treningu, skinuo MAJICU, pao na koljena i poljubio kao grb (misleci da je dres, a ne majica). Mrtav ozbiljan je sve to odradio :urnebes:
mozes mislit kako nam je onda uprava pametna kad se s njim petljaju :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2016, 16:54

shaman7 je napisao/la:sve su prilike da vam ide Okic. moj drug se zna s njim i rekao mu je da ide najvjerovatnije. Ako laze okic druga, onda je i ovaj mene :)
TTTTTTOOOOOOO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 maj 2016, 16:54

A da ne pricam koliko je puta bio isaketan u gradu, da je dobrodosao u Mostar samo od par svojih prijatelja koji ga vjerovatno iscijede jer se vrati s nekim novcem koji je evo zaradio kako je zaradio. Momak se gura po portalima, ko da je u ligama petice a ne na Malti, daje neke intervjue. Ja ga licno znam i zakacili smo se u srednjoj, ali evo i sad ne mogu da vjerujem da ima dodira sa upravom.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 16:55

shaman7 je napisao/la:A da ne pricam koliko je puta bio isaketan u gradu, da je dobrodosao u Mostar samo od par svojih prijatelja koji ga vjerovatno iscijede jer se vrati s nekim novcem koji je evo zaradio kako je zaradio. Momak se gura po portalima, ko da je u ligama petice a ne na Malti, daje neke intervjue. Ja ga licno znam i zakacili smo se u srednjoj, ali evo i sad ne mogu da vjerujem da ima dodira sa upravom.
Kud ga ne zapaliste? Ucinili bi uslugu covjecanstvu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 maj 2016, 16:57

Kakav su nivo ova nasa gamad onda kad sa ovakvim usko saradjuju :puke:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 maj 2016, 17:00

shaman7 je napisao/la:sve su prilike da vam ide Okic. moj drug se zna s njim i rekao mu je da ide najvjerovatnije. Ako laze okic druga, onda je i ovaj mene :)
slika

ps:zašto niste Bulića bacili svezanog sa starog mosta , kakav danak neiskustvu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 maj 2016, 17:18

tamburica je napisao/la:Da mi je samo cifra u zadnje dvije godine sta smo para spichkali. Pa da narod zna zapalio bi i Dinu i Ibraka, a Jesica bacili lavomima.

Pa to ti bar nije problem. :hmmmmm:
Ovde imas par likove oni sve znaju šta se dešava u klubu.Prosto se utrkuju ko ce više iznijet dez/informacija.Samo pitaj koliko su para u upravi potrošili,ko se skim tali,koliko koštaju radskidi igraca na štetu kluba,ko od igraca ima kakvu frizuru,ko kakvu trebu guzi,ko nargilu od igraca konzumira,ma znaju sve živo.
Bez brige drug,samo prati ovu temu,i bit ces blagovremeno informisan o svemu. :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 17:33

tamburica je napisao/la:Da mi je samo cifra u zadnje dvije godine sta smo para spichkali. Pa da narod zna zapalio bi i Dinu i Ibraka, a Jesica bacili lavomima.

mene to ne interesuje, Tan to prati njegova je lova , mene samo sportska strana interesuje.......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 maj 2016, 17:43

Asistencija Cimija...
Sabrine mi moje!

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 26 maj 2016, 17:53

DenchiNL je napisao/la:

mene to ne interesuje, Tan to prati njegova je lova , mene samo sportska strana interesuje.......
Pare treba pametno uložit, onda nemaš brige za sportsku stranu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 17:56

tamburica je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Pare treba pametno uložit, onda nemaš brige za sportsku stranu.
ja nisam finansijski navijač ni inspektor....mene fudbal interesuje......koliko će potrošit Tanovih para to nek ih on pita....sportski su podbacili, a zbog toga se navija za klub i dolazi na stadion ne zbog izbalansiranog budžeta...... :thumbup:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 maj 2016, 18:03

Opet svetastrana sa svojim informacijama pred prelazni rok...
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 maj 2016, 18:20

Eto vidite s kim je uprava imala posla i sa kime se grlila, slikala i talila. Dok je uzimao lovu od FKS preko menađerskog trenera Ješića i uprave bio miran, a sada pljuje po svetinji. Prvom prilikom ko ga sretne treba mu labrnju razbiti ko p...ku

Ponavljam ponovno klub se je krao preko ugovora igrača, otpremnina za otkaze i para na ruke. Tu su se ugrađivali menađeri i ostali.

DINO nije više fazaon da li ćeš se pitati za sportski dio ili ne odnosno hoćeš li se pitati poslije 10 juna. za bilo šta, fazon je što moraš ići pod svaku cijenu. DINO, ELVIRE nemojte dozvoliti da se radi vas dešavaju ovakve stvari na Koševu na početku naredne sezone, kao neki dan u Cirihu.

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 26 maj 2016, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 18:20

Kova na transfer listi, sad sto posto vam govorim :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 maj 2016, 18:22

zlo87 je napisao/la:Kova na transfer listi, sad sto posto vam govorim :)
Znaci ostade nam Mihojevic kao pravi stoper i to je to. Opet cemo cijelu odbranu dovoditi, uigravati i tako to. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 maj 2016, 18:25

mislim da mu je pruženo dovoljno šansi, da nije u zadnje 2 tekme nam zabio po autogol možda bi mi ga bilo žao....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 maj 2016, 18:25

joker90 je napisao/la:
Znaci ostade nam Mihojevic kao pravi stoper i to je to. Opet cemo cijelu odbranu dovoditi, uigravati i tako to. :roll:
Moze Kramar i stopera igrati :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 maj 2016, 18:26

Evolution87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Moze Kramar i stopera igrati :cool:
i on je na transfer listi..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []