NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 25 maj 2016, 23:40

Sarmelino je napisao/la:Zasto i filipu nisu dali, covjek je primjer neutralnosti :D
Pa kako sam ja shvatio svaki od podforuma će imati svog.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 maj 2016, 00:07

NBA svastara, ne diskusija o modovima. C'mon fellas. ;)
Postovanje treba zaraditi.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 26 maj 2016, 10:44

[youtube][/youtube]

razlika između velikog i vrhunskog igrača ;)

[youtube][/youtube]
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 11:25

filip13 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Steph, Russ, Paul, Harden, Thompson, Durant, James, Kawhi, Davis, Cousins, George, Drummond.

Mada iskreno mislim da ce Irvinga ili Lillarda povest prije Paula, a i cini mi se da je nedavno bilo da se Paul oprostio od Team USA.

Inace navijam za Dr. Paua da napokon iz 3. pokusaja dobije Amere u finalu i odjase u sumrak kao clan najvece kosarkaske generacije koju sam ja imao prilike gledati.

Pitanje za filipa i ove ostale starije, koje bi sve generacije Juge i SSSRa stavili ispred ove Pauove generacije Spanije ?

ne sjecam se čosićeve generacije,kićine,prajine,mislim gledao sam malo praju jer je igrao skoro do 40. godine života,vala nisam bas siguran da je ona predratna ex yu generacija nesto puno bolja od ove spanske od prije 3-4 godine kad su svi bili u najboljim godinama,ne sjecam se 1991. kako se rusi ne pojavise u finalu eurobasketa

Hrvati 1992 su bili jaci :arrow: Petro,Radja,Kuki!a njima dodaj Divca,Paspalja,Danilovica........

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 maj 2016, 14:33

kokuz je napisao/la:[youtube][/youtube]

razlika između velikog i vrhunskog igrača ;)

[youtube][/youtube]
Razlika između velikog i vrhunskog igrača je nešto što nema veze sa sa igrom. Ima smisla.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 15:54

lumani je napisao/la:

Hrvati 1992 su bili jaci :arrow: Petro,Radja,Kuki!a njima dodaj Divca,Paspalja,Danilovica........
Jesu jaci individualno al nisu generalno veca generacija. U tom sastavu su naalost odigrali samo OI 1992. zbog Drazenove smrti, a ova spanska generacija je na velikoj sceni jos od 2003. godine i imaju mali milion medalja medalja. Jedino zlato koje im fali je ono olimpijsko, a njemu su bili vraski blizu protiv Amera 2008. i 2012. Juga s kraja 80ih sa Tonijem, Petrom, Divcem, Radjom, Komazecom, Paspaljem i ostalim je takodjer indnvidualno jaca al i oni su prekratko trajali zbog raspada Juge da bi se poredili s ovom spanskom generacijom.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 16:07

Epidaurus je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Jesu jaci individualno al nisu generalno veca generacija. U tom sastavu su naalost odigrali samo OI 1992. zbog Drazenove smrti, a ova spanska generacija je na velikoj sceni jos od 2003. godine i imaju mali milion medalja medalja. Jedino zlato koje im fali je ono olimpijsko, a njemu su bili vraski blizu protiv Amera 2008. i 2012. Juga s kraja 80ih sa Tonijem, Petrom, Divcem, Radjom, Komazecom, Paspaljem i ostalim je takodjer indnvidualno jaca al i oni su prekratko trajali zbog raspada Juge da bi se poredili s ovom spanskom generacijom.

Svi nabrojani imaju dovojlno medalja.. Juga, Hrvatska, Srbija....1992 Hrvatska ,1996 Srbija... Razbili bi Spance bez problema, nema potrebe pricati... Spanija ima Gasola a sve ostalo je prosjek.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 16:22

Jest, Marc, Navaro, Calderon, Reyes, Rudy, Garbajosa sve prosjecni igraci. Daj ba. Jest Juga individualno jaca bila jer su u ekipi imali 2 igraca ranga Paua (Toni, Drazen) al da je neka razlika u klasama, to je smijesno. Uostalom, Spanija hara vec 13 godina, ljudi od 2003. godine i EP u Svedskoj imaju 3 EB zlata, 2 EB srebra i 1 EB bronzu, 1 SP zlato i 2 OI srebra.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 16:52

Epidaurus je napisao/la:Jest, Marc, Navaro, Calderon, Reyes, Rudy, Garbajosa sve prosjecni igraci. Daj ba. Jest Juga individualno jaca bila jer su u ekipi imali 2 igraca ranga Paua (Toni, Drazen) al da je neka razlika u klasama, to je smijesno. Uostalom, Spanija hara vec 13 godina, ljudi od 2003. godine i EP u Svedskoj imaju 3 EB zlata, 2 EB srebra i 1 EB bronzu, 1 SP zlato i 2 OI srebra.

Zasto si postavio pitanje ako se pravis pametan da znas bolje :?: Ona generacija ex juge,je bila jaca od Spanije nisu mozda igrali dugo zajedno :roll: bio je rat :oops: ali je Srbija ipak nastavila da gazi.Bilo je tu igraca koji su 3,4 godine mladji od te generacije i oni su nastavili da pobjeduju..

porediti Reyesa,Garbajosu,Rudya,Navara sa Danilovicem,Paspaljom,Radjom,Divcem,Bodirogom samo mozes ti :clap: :clap:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 26 maj 2016, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 26 maj 2016, 16:55

Donnie Darko je napisao/la:
Razlika između velikog i vrhunskog igrača je nešto što nema veze sa sa igrom. Ima smisla.
ako za svog života nisi shvatio da šampione i velikane od ostatka (cak i kvalitetnijih) individua odvaja njihovo srce i karakter, jbg nije do mene
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 maj 2016, 17:02

kokuz je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
ako za svog života nisi shvatio da šampione i velikane od ostatka (cak i kvalitetnijih) individua odvaja njihovo srce i karakter, jbg nije do mene
Odvajaju ih skill i uspjesi, srce i karakter su samo šlag na tortu.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 26 maj 2016, 17:14

slika
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 maj 2016, 17:15

Joj ovog jugoslovena. Prvo pise pizdarije kako je Danilovic bolji od Manua, Drazen bolji od Dirka a evo sad ima moc da gleda u paralelni svijet u kojem jugosloveni tuku Spance bez problema.
Dobro, shvatili smo da tebi i jugoslovensko gov.no mirise.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 17:20

Kajzer10 je napisao/la:Joj ovog jugoslovena. Prvo pise pizdarije kako je Danilovic bolji od Manua, Drazen bolji od Dirka a evo sad ima moc da gleda u paralelni svijet u kojem jugosloveni tuku Spance bez problema.
Dobro, shvatili smo da tebi i jugoslovensko gov.no mirise.

:clap: :clap:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 17:20

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Jest, Marc, Navaro, Calderon, Reyes, Rudy, Garbajosa sve prosjecni igraci. Daj ba. Jest Juga individualno jaca bila jer su u ekipi imali 2 igraca ranga Paua (Toni, Drazen) al da je neka razlika u klasama, to je smijesno. Uostalom, Spanija hara vec 13 godina, ljudi od 2003. godine i EP u Svedskoj imaju 3 EB zlata, 2 EB srebra i 1 EB bronzu, 1 SP zlato i 2 OI srebra.

Zasto si postavio pitanje ako se pravis pametan da znas bolje :?: Ona generacija ex juge,je bila jaca od Spanije nisu mozda igrali dugo zajedno :roll: bio je rat :oops: ali je Srbija ipak nastavila da gazi.Bilo je tu igraca koji su 3,4 godine mladji od te generacije i oni su nastavili da pobjeduju..

porediti Reyesa,Garbajosu,Rudya,Navara sa Danilovicem,Paspaljom,Radjom,Divcem,Bodirogom samo mozes ti :clap: :clap:
Ne, Reyes, Garbajosa, Rudy i Navarro nisu bolji od tih nasih legendi sigurno, bolji su igraci nasi. Talentom je ta ekipa po meni najbolja neamericka ekipa ikad al problem je sto se Juga raspala i sto to nije trajalo ni priblizno koliko ova spanska ekipa. I ti si poredio Manua sa Danilovicem, a vjerujem i da ti je Drazen veci igrac od Paua sto meni npr nema apsolutno nikakvog smisla. Cisto gledajuci individualni kvalitet, s tom nasom ekipom s kraja 80ih ne moze niko (jedino mozda ona ekipa iz 70ih sa Kicom, Prajom, Mokom, Cosicem, Kindjetom i ostalima je talentom u rangu te s kraja 80ih, stari mi je pricao da nista losiji nisu bili), cisto gledajuci dugotrajnost, ova spanska generacija je ispred svih.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 17:25

Epidaurus je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Ne, Reyes, Garbajosa, Rudy i Navarro nisu bolji od tih nasih legendi sigurno, bolji su igraci nasi. Talentom je ta ekipa po meni najbolja neamericka ekipa ikad al problem je sto se Juga raspala i sto to nije trajalo ni priblizno koliko ova spanska ekipa. I ti si poredio Manua sa Danilovicem, a vjerujem i da ti je Drazen veci igrac od Paua sto meni npr nema apsolutno nikakvog smisla. Cisto gledajuci individualni kvalitet, s tom nasom ekipom s kraja 80ih ne moze niko (jedino mozda ona ekipa iz 70ih sa Kicom, Prajom, Mokom, Cosicem, Kindjetom i ostalima je talentom u rangu te s kraja 80ih, stari mi je pricao da nista losiji nisu bili), cisto gledajuci dugotrajnost, ova spanska generacija je ispred svih.
ok,drugi put pitaj starog a ne nas ovdje :) necu da nabrajam dalje jer nema koristi,ocito nisi pratio prvenstva do 2006 :!:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 17:28

Da da, podcjenjuj sve danasnje i zivi u proslosti. Nista gore od takvih ljudi nema. Gori sam i ja sto s tobom ista diskutujem. Od 80ih do danas je svaki sport ne malo napredovao, nek astronomski napredk imao samo je eto kosarka, iz nekog cudnog i svima nam neobjasnjivog razloga nevjerovatno nazadovala.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 17:34

Epidaurus je napisao/la:Da da, podcjenjuj sve danasnje i zivi u proslosti. Nista gore od takvih ljudi nema. Gori sam i ja sto s tobom ista diskutujem. Od 80ih do danas je svaki sport ne malo napredovao, nek astronomski napredk imao samo je eto kosarka, iz nekog cudnog i svima nam neobjasnjivog razloga nevjerovatno nazadovala.

Tko je rekao da je kosarka nazadovala :?: ja nisam ;) Ja nikad ne bi rekao Markovic bolji od Teletovica,ili Dzevdo od Nurkica...Nego je problem u novoj generaciji kada se usude reci Rudy,Navaro su bolji od Petrovica i slicnih jer ih niste gledali.Meni je ronaldo de lima najbolji igrac ikada,tebi mozda Pele.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 17:39

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Da da, podcjenjuj sve danasnje i zivi u proslosti. Nista gore od takvih ljudi nema. Gori sam i ja sto s tobom ista diskutujem. Od 80ih do danas je svaki sport ne malo napredovao, nek astronomski napredk imao samo je eto kosarka, iz nekog cudnog i svima nam neobjasnjivog razloga nevjerovatno nazadovala.

Tko je rekao da je kosarka nazadovala :?: ja nisam ;) Ja nikad ne bi rekao Markovic bolji od Teletovica,ili Dzevdo od Nurkica...Nego je problem u novoj generaciji kada se usude reci Rudy,Navaro su bolji od Petrovica i slicnih jer ih niste gledali.Meni je ronaldo de lima najbolji igrac ikada,tebi mozda Pele.
Haj sad molim te nadji post na ovom forumu gdje je ikad iko izjavio da je iko od te dvojice bolji od Drazena ? Evo jedan jedini post. Prestani izmisljat vec jednom. Ja smatram da je glupost izjavit da je Drazen bolji od Dirka, Paua, Manua il jos gore da je Danilovic rang Manua sto sve vrlo vjerovatno ti smatras. Drazena sam dovoljno gledao na snimcima i on mi je 4. najbolji europski igrac ikad. Tebi je valjda prvi, meni je to smijesno.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 maj 2016, 17:50

Epidaurus je napisao/la:cisto gledajuci dugotrajnost, ova spanska generacija je ispred svih
cisto gledajuci dugotrajnost, spanska generacija je ispred dream teama sa jordanom jer se ona vise nikad nije okupila :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []