PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kakav je ovo pacijent, pa ovo tema jos nije vidjela!
Moj Franto! 
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 maj 2016, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno, Wobly, Pinoglavi, Samke
prava raja 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Batman90 samo nastavi. Uzivam citajuci tvoje postove !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ima ih ovih sto idu stopama Fatmira Alispahica. TV Igman je za vas
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
zipa Fatmira komunjare u proslosti a vehbije u sadasnjosti, sta ce biti u buducnosti ni on ne znaBatman90 je napisao/la:Ima ih ovih sto idu stopama Fatmira Alispahica. TV Igman je za vas![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sloboda Tuzla
Radi po nalogu domaceg izdajnika Fikreta Muslimovića !Batman90 je napisao/la:Ima ih ovih sto idu stopama Fatmira Alispahica. TV Igman je za vas![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Djesi Beti pickin dime
Vidi ti njega, kazem ja on zadacu radi dok je ovo nama kuliranje u 16.
Mozes ti to bolje nije valjda da je prasetina bila previse masna.
Vidi ti njega, kazem ja on zadacu radi dok je ovo nama kuliranje u 16.
Mozes ti to bolje nije valjda da je prasetina bila previse masna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ajzea, zasto je prekinuta ilegalna gradnja tkz. istoka? 
dao im kitusamirr je napisao/la:Jel to miske dao nešto više Zelji od 66 KM ?Memara je napisao/la:Azmir je bar ulozio milion u Slobodu ako ne i vise, ovaj drugi postao alfa i omega kluba zbog pisljivih 150k
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
treba ovu boju promjeniti u crvenujoker90 je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MocMahale444
kad vas miske rasformira, ti i ajzea mozete samnom na sjever..ostali nek se snalaze jbg, nek idu na otokuMocMahale444 je napisao/la:Ratnik Rinuka
- MocMahale444
Rinuka je napisao/la:kad vas miske rasformira, ti i ajzea mozete samnom na sjever..ostali nek se snalaze jbg, nek idu na otokuMocMahale444 je napisao/la:Ratnik Rinuka![]()
![]()
Hvala ali radije bi uzeo ovu 9ku I prosuo sebi mozak nego za vas navijao.
fali vam filozofije
- Probisvjet
- Kontakt:
Proklestvo "Sablje" je pokrenuto.
Suze njima nista ne znace!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a samo je htjeo biti čistačProbisvjet je napisao/la:Proklestvo "Sablje" je pokrenuto.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Probaj dugu 7cuMocMahale444 je napisao/la: Hvala ali radije bi uzeo ovu 9ku I prosuo sebi mozak nego za vas navijao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ili tramvaj 3cuwobly92 je napisao/la:Probaj dugu 7cuMocMahale444 je napisao/la: Hvala ali radije bi uzeo ovu 9ku I prosuo sebi mozak nego za vas navijao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako me komšinica pohotno gleda sa osmjehom na licu. Cak me je dirala i nogom ispod stola i namigivala. Neka komšilukaRigoletto je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
u komsije na rucak
Jedan info.
Na "Turniru Kandzijanja" kadetske ekipe Zeljkana, Slobode i Veleza, osvojili su zajedno 1b. uz gol razliku 4-34, katastrofa jbt...
Na "Turniru Kandzijanja" kadetske ekipe Zeljkana, Slobode i Veleza, osvojili su zajedno 1b. uz gol razliku 4-34, katastrofa jbt...
- MocMahale444
Dohavizaj sewobly92 je napisao/la:Probaj dugu 7cuMocMahale444 je napisao/la: Hvala ali radije bi uzeo ovu 9ku I prosuo sebi mozak nego za vas navijao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.