NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

lumani
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 18:01

Cuo sam dovoljno puta,nemam vremena traziti po forumu.Jedini koji se sa Drazenom moze porediti jeste Dirk,a igrac kojeg je Kobe nazvao too soft ne ide u istu recenicu a Manua necemo sa ovim momcima da poredimo,jer je Parker prije Manua.Ti da znas put Danilovia / Manua znao bi zasto sam ih poredio,ali posto ne znas:)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 18:03

KK_Bosna je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:cisto gledajuci dugotrajnost, ova spanska generacija je ispred svih
cisto gledajuci dugotrajnost, spanska generacija je ispred dream teama sa jordanom jer se ona vise nikad nije okupila :D

svaka cast :clap: :clap:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 18:08

Koji argumenti, nikad nista genijalnije procitao nisam :tokralju:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 maj 2016, 18:09

lumani je napisao/la:,a igrac kojeg je Kobe nazvao too soft ne ide u istu recenicu

Kakav argument :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 26 maj 2016, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:09

Epidaurus je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Eto sad necu moci ni slaviti kad izbacimo GSW da ne bi ban popio :(
Salim se, cestitke, valjda ces ga fino i fer koristiti. :D
Hvala hvala, moram jos malo uci u fazon i skontati koje su mi sve ovlasti i to, al banova za obicna sukanja nece biti naravno plus necu nista na svoju ruku raditi :D

Btw za @Grea; na slijedeci upis LMVP, laznjak, rukometas i slicno ide hladjenje :kafa: :tralala:

@filip od danas, valjda budem od koristi haha :D
:thumbup:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 maj 2016, 18:12

Epidaurus je napisao/la:Koji argumenti, nikad nista genijalnije procitao nisam :tokralju:
pa moj argument je u rangu tvog...

nije pitanje "dugotrajnosti" vec pitanje "jacine"...

a sastav juge s kraja 80-ih i pocetka 90-ih je jaci od sastava spanije sredinom i krajem 00-ih bez ikakve dileme

znaci, kada bi moj zivot ovisio o mecu najjaca sfrj sa drazenom vs najjaca spanija sa gasolom, bez dileme bih svoj zivot stavio na srfj
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:12

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Steph, Russ, Paul, Harden, Thompson, Durant, James, Kawhi, Davis, Cousins, George, Drummond.

Mada iskreno mislim da ce Irvinga ili Lillarda povest prije Paula, a i cini mi se da je nedavno bilo da se Paul oprostio od Team USA.

Inace navijam za Dr. Paua da napokon iz 3. pokusaja dobije Amere u finalu i odjase u sumrak kao clan najvece kosarkaske generacije koju sam ja imao prilike gledati.

Pitanje za filipa i ove ostale starije, koje bi sve generacije Juge i SSSRa stavili ispred ove Pauove generacije Spanije ?

ne sjecam se čosićeve generacije,kićine,prajine,mislim gledao sam malo praju jer je igrao skoro do 40. godine života,vala nisam bas siguran da je ona predratna ex yu generacija nesto puno bolja od ove spanske od prije 3-4 godine kad su svi bili u najboljim godinama,ne sjecam se 1991. kako se rusi ne pojavise u finalu eurobasketa

Hrvati 1992 su bili jaci :arrow: Petro,Radja,Kuki!a njima dodaj Divca,Paspalja,Danilovica........
da,ali covjek to nije pitao

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 18:14

KK_Bosna je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Koji argumenti, nikad nista genijalnije procitao nisam :tokralju:

a sastav juge s kraja 80-ih i pocetka 90-ih je jaci od sastava spanije sredinom i krajem 00-ih bez ikakve dileme

znaci, kada bi moj zivot ovisio o mecu najjaca sfrj sa drazenom vs najjaca spanija sa gasolom, bez dileme bih svoj zivot stavio na srfj
ne mislim na tvoje, tvoj je sasvim na mjestu. Mislim na ovo sto je napisao @lumani iznad gore. To je najgenijalnije nesto ikad napisano na ovoj temi ja mislim, a ima itekakve konkurencije.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 18:14

KK_Bosna je napisao/la:

:clap: :clap:

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:16

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Hrvati 1992 su bili jaci :arrow: Petro,Radja,Kuki!a njima dodaj Divca,Paspalja,Danilovica........
Jesu jaci individualno al nisu generalno veca generacija. U tom sastavu su naalost odigrali samo OI 1992. zbog Drazenove smrti, a ova spanska generacija je na velikoj sceni jos od 2003. godine i imaju mali milion medalja medalja. Jedino zlato koje im fali je ono olimpijsko, a njemu su bili vraski blizu protiv Amera 2008. i 2012. Juga s kraja 80ih sa Tonijem, Petrom, Divcem, Radjom, Komazecom, Paspaljem i ostalim je takodjer indnvidualno jaca al i oni su prekratko trajali zbog raspada Juge da bi se poredili s ovom spanskom generacijom.

Svi nabrojani imaju dovojlno medalja.. Juga, Hrvatska, Srbija....1992 Hrvatska ,1996 Srbija... Razbili bi Spance bez problema, nema potrebe pricati... Spanija ima Gasola a sve ostalo je prosjek.

spanija ima dva gasola,jednog koji je bio i u najboljoj nba petorci,calderona i rubia,solidne playeve u nba okvirima,navarra i fernandeza,ponajbolje bekove u evropi u zadnjih desetak godina uz spanulisa i diamanatidisa,ponajboljeg blokera nba ibaku,reyesa,garbajosu,nisu bas dosta slabiji

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:21

lumani je napisao/la:Cuo sam dovoljno puta,nemam vremena traziti po forumu.Jedini koji se sa Drazenom moze porediti jeste Dirk,a igrac kojeg je Kobe nazvao too soft ne ide u istu recenicu a Manua necemo sa ovim momcima da poredimo,jer je Parker prije Manua.Ti da znas put Danilovia / Manua znao bi zasto sam ih poredio,ali posto ne znas:)

vjerovatno ces se sloziti da je ginobili u top 15 ili top 20 SG svih vremena?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 maj 2016, 18:22

hocemo po pozicijama ko je jaci?

PG djordjevic
SG petrovic
SF kukoc

PF radja
C divac

PG rubio
SG navarro
SF fernandez
PF gasol
C gasol
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:24

KK_Bosna je napisao/la:hocemo po pozicijama ko je jaci?

PG djordjevic
SG petrovic
SF kukoc

PF radja
C divac

PG rubio
SG navarro
SF fernandez
PF gasol
C gasol

zdovc ispred đorđevića

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 18:25

Marc je bolji igrac od Divca. Covjek je bio DPOY u NBA, glavni igrac ekipe koja je igrala finale zapada i redovno isla preko 50 pobjeda plus ima jedan All NBA first team i jedan All NBA second team te je dvostruki NBA all star.

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:26

Epidaurus je napisao/la:Marc je bolji igrac od Divca. Covjek je bio DPOY u NBA, glavni igrac ekipe koja je igrala finale zapada i redovno isla preko 50 pobjeda plus ima jedan All NBA first team i jedan All NBA second team te je dvostruki NBA all star.

onda je i pau bolji od divca,o radji da i ne govorimo

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 18:28

filip13 je napisao/la:

PG djordjevic
SG petrovic
SF kukoc

PF radja
C divac

PG rubio
SG navarro
SF fernandez
PF gasol
C gasol

zdovc ispred đorđevića
dobro tu su jos Paspalj,Danilovic,

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:28

nesto kontam,ovo o ex yugi i španiji bas i nema veze sa nba,a ovo je pdf o nba,da ne bi bilo opomena

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 maj 2016, 18:29

filip13 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Marc je bolji igrac od Divca. Covjek je bio DPOY u NBA, glavni igrac ekipe koja je igrala finale zapada i redovno isla preko 50 pobjeda plus ima jedan All NBA first team i jedan All NBA second team te je dvostruki NBA all star.

onda je i pau bolji od divca,o radji da i ne govorimo
Pa zar neko uopce sumnja da je Pau bolji igrac od Divca ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 maj 2016, 18:30

filip13 je napisao/la:nesto kontam,ovo o ex yugi i španiji bas i nema veze sa nba,a ovo je pdf o nba,da ne bi bilo opomena

epi je moderator :mrgreen:

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 maj 2016, 18:30

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

PG djordjevic
SG petrovic
SF kukoc

PF radja
C divac

PG rubio
SG navarro
SF fernandez
PF gasol
C gasol

zdovc ispred đorđevića
dobro tu su jos Paspalj,Danilovic,

da,1991. bi u nekom mom idealnom ey vu sastavu bili još i komazec,sretenović,savić,vranković

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []