Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
A mi smo inace tim cija se igra bazira na centarsutevima i golovima glavom?
U 80% utakmica Arsenala u PL sam gledao opsadu gola protivnika. Pa i protiv Leicestera koji je prvak.
ja bih ovjde naglasio BIZARNO LOŠIM centaršutevima. Bekove cijelo ljeto bi natjerao samo da centriraju do iznemoglosti.VGS je napisao/la:A mi smo inace tim cija se igra bazira na centarsutevima i golovima glavom?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To ne znaci da igramo na centarsuteve.mercurial je napisao/la:U 80% utakmica Arsenala u PL sam gledao opsadu gola protivnika. Pa i protiv Leicestera koji je prvak.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ibru treba zaganjati siguran sam da bi prihvatio dobru platu u Arsenalu, ipak on je na zalasku karijere a United ne igra LP ove sezone. Ali voajer je glavna kocnica jer ne smije takvog lika uzeti u svlacionicu, Ibra bi mu poslije par taktickih poraza za koje je voajer kriv opalio par samara i narusio lazni autoritet koji voajer posjeduje.
I naravno da takvog igraca voajer ne zeli jer kad bi on dosao i nekim slucajem Arsenal uzeo titulu svi bi pricali o velikom Ibri voajera niko ne bi ni spomenuo.
I naravno da takvog igraca voajer ne zeli jer kad bi on dosao i nekim slucajem Arsenal uzeo titulu svi bi pricali o velikom Ibri voajera niko ne bi ni spomenuo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
U tim situacijama smo igrali svaki put na centarsuteve, jer drugog nacina nema. Samo je problem sto ovaj gore kaze, sto su to vecinom bili losi centarsutevi i sto ih nije imao ko pospremiti u mrezu. Kad se losija ekipa brani sa 8-9 igraca u 20 metara od gola nema nacina dati gol nego loptu na stranu i kvalitetan centarsut, a to ti je pola gola.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Centarsutevi nisu bili losi toliko koliko hoce da se prikaze, a i onda kad su centarsutevi bili dobri Panj u napadu se pobrinuo da vecina njih ne zavrsi u mrezi. Treba mijenjati panja u napadu ali ne mijenjati ga nekim slicnim njemu ili za nijansu boljim ala Morata ili Lukaku vec vrhunskim napadacem kakav je Zlatan Ibrahimovic npr.
Ma nema od Ibre nista, nece Wenger takve licnosti u ekipi. Instant pojacanje bi bili Higuain ili Benzema. Morata je mlad, ali moze puno napredovati. Lukaku isto ''zna'' upropastiti dosta prilika, treba mu par sansi da dadne gol.
Ja bih recimo volio Dzeku vidjeti da nam igra s klupe, radije nego Girouda. Dzeki lezi PL.
Ja bih recimo volio Dzeku vidjeti da nam igra s klupe, radije nego Girouda. Dzeki lezi PL.
mercurial je napisao/la:Ma nema od Ibre nista, nece Wenger takve licnosti u ekipi. Instant pojacanje bi bili Higuain ili Benzema. Morata je mlad, ali moze puno napredovati. Lukaku isto ''zna'' upropastiti dosta prilika, treba mu par sansi da dadne gol.
Svakom napadaču treba par šansi da da gol. Kad igrač ima conv. rate od 30% to se smatra astronomski mnogo. Problem je što Giroud jedno vrijeme djeluje kao pristojan napadač koji zabija redovno, i u bitnim utakmicama, a onda čovjek propadne u zemlju i nema ga pola godine sa golom.
To je živi dokaz da nama treba napadač za prvih 11, a giroud odlična zamjena sa klupe na kojem neće biti pritisak davanja golova, nego samo da da svoj doprinos. U takvoj situaciji bi vidjeli najbolje i od Girouda i Arsenala.
Al de ti to objasni Wengeru
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jeste li vi gledali Dzeku u Romi?
Giroud je za njega Suarez.
Giroud je za njega Suarez.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dobro Dzeki nesto ne ide u Romi, ali mislim da smo svi dovoljno puta gledali Dzeku da smo svjesni koliko puno on moze i sta sve zna. Gledao sam i Girouda puno, ali nisam vidio ni pola stvari sto sam vidio kod Dzeke.
Dzeko je davno ispuhao, mi imamo idealnog napadaca za klupe al potreban je golgeter za prvu postavu. Ako vec nema nista od Ibre, Vardy bi bio extra pojacanje.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa on ni na vrhuncu forme u Cityu nema sezonu bolju od Panjouda, toliko o njemu nesto bolja verzija Panjouda koji je jos btw u slobodnom padu i izgodie u godinu izgleda sve losije i losije. Onaj panj iz Chelsea Salah razvaljuje u Romi i propali El Sharawy a Dzeko se pored takvih igracina ne istice i skjedi na klupi.
Treba ponuditi 100 miliona za Griezmana to je napadac koji bi mogao donijeti titulu.
Treba ponuditi 100 miliona za Griezmana to je napadac koji bi mogao donijeti titulu.
Pfff, bas ce Arsenal istresti 100 miliona za jednog igraca sve da je kombinacija Ronalda i Messija.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pfff bas ce Arsenal ista osvojiti ako ne istrese toliko za jednog igraca...Mislim ni to ti ne garantuje ali je pozitivno bar da si probao nesto a ne nastavio po starom receput neuspjeha 12 godina.
Tu bajku zaboravi, da 100 godina ne osvojimo ligu ova uprava i strucni stab ne bi izletili 100 mil za jednog fudbalera.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa razumio sam ali zato cfe i 100 godina nista ne osvajati i kmecati na druge jer trose.
Vala i ne kmece u zadnje vrijeme, postalo ovo sasvim normalno 
Btw. moje misljenje je da nijedan fudbaler osim Messija i Ronalda ne vrijedi tih 100 mil. a ponajbolji igraci se mogu dovesti za 60-70 miliona ako se reaguje u pravom momentu i uz kvalitetne ljude koji su za to zaduzeni. Bayern pljacka Borusiju za WC igrace po 20-30 mil, Suarez je otisao u Barsu ja msm za 70mil mozda grijesim, Neymar 60-70, Griezman za smijesne pare kupljen etc etc
Druga je stvar sto Real, United i jos neki preplacuju fudbalere, ovi prvi jer im se moze a drugi su odlaskom Fergija pogubili sve krajeve.
Btw. moje misljenje je da nijedan fudbaler osim Messija i Ronalda ne vrijedi tih 100 mil. a ponajbolji igraci se mogu dovesti za 60-70 miliona ako se reaguje u pravom momentu i uz kvalitetne ljude koji su za to zaduzeni. Bayern pljacka Borusiju za WC igrace po 20-30 mil, Suarez je otisao u Barsu ja msm za 70mil mozda grijesim, Neymar 60-70, Griezman za smijesne pare kupljen etc etc
Druga je stvar sto Real, United i jos neki preplacuju fudbalere, ovi prvi jer im se moze a drugi su odlaskom Fergija pogubili sve krajeve.
Kolike su sanse da ce Bellarin preci nazad u Barcu na ljeto? Nisam pratio engleske novine zadnje vrijeme..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.