PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

dejavu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dejavu » 26 maj 2016, 21:58

Memara je napisao/la:slika
GNK Dinamo Zagreb nabavi stolicu za 3.90 eura po komadu, Fudbalski klub Partizan za 3.20 eura, a nas FK Željezničar za 6.80 eura po komadu, pogodite zasto?

slika
Dokaz o malverzacijama u FK Zeljeznicar, Mirsad Siljak sam sebi isplacuje novac, i to cifru od skoro 39.000 KM, u narednim danima krecemo sa objavom ostalih klupskih dokumenata i racuna !!

Poceo je rat, hit jedan lajk! :urnebes:
https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts

Sta je ovo kone?? :lol:

Kako jadan, ocajan pokusaj :urnebes: :urnebes:

Jos ovaj stavlja na forum, jel fakat vjerujes ovome? :bow:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 maj 2016, 22:00

MortemHz je napisao/la:Ajzea uz'o dnevnicu pa ih ovdje brani, neces vise razbojnice!
a Muha dobio naramak traveslika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 26 maj 2016, 22:05

Meni petoba legla šta da vam pričam.

Nego kone jeste vratili članske? :urnebes: :urnebes:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 maj 2016, 22:09

Gdje se uzimaju te pare?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

High

Post Postao/la High » 26 maj 2016, 22:09

Muhoni je dobar insan, tako da će priznati da u njegovom klubu, a bogme i oko njega, leluja lihvarstvo, hipokrizija i izdaja nazoviradničke klase.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 maj 2016, 22:12

Ovim putem zeljeli bi smo se zahvaliti jednom poznatom Sarajevskom restoranu koji nam je dostavio samo par racuna iz proteklog perioda a koji su adresirani na klub, iznosi od po par stotina maraka i vise, cehovi celnih ljudi kluba i njihovih porodica, sve uredno placano iz klupske kase a ne privatnih dzepova onih koji su ih pravili, dok istovremeno MI navijaci skupljamo pare za rekonstrukciju stadiona, iste cemo naravno objaviti u narednim danima !!
:lol: :lol: Siljak gotov si!

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 26 maj 2016, 22:15

Memara je napisao/la:
Ovim putem zeljeli bi smo se zahvaliti jednom poznatom Sarajevskom restoranu koji nam je dostavio samo par racuna iz proteklog perioda a koji su adresirani na klub, iznosi od po par stotina maraka i vise, cehovi celnih ljudi kluba i njihovih porodica, sve uredno placano iz klupske kase a ne privatnih dzepova onih koji su ih pravili, dok istovremeno MI navijaci skupljamo pare za rekonstrukciju stadiona, iste cemo naravno objaviti u narednim danima !!
@Kenjara jel to skinuto sa one iste stranice gdje piše da je Šiljak sportski direktor :rol: :rol:
KRAJ
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 maj 2016, 22:19

Memara je napisao/la:
evo ih :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 26 maj 2016, 22:19

Al cuj sportski direktor :urnebes:
nasa noc traje danima

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 maj 2016, 22:19

:lol: :lol: :lol:
lezVe do bagro

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 maj 2016, 22:20

dzelllo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 maj 2016, 22:23

High je napisao/la:Muhoni je dobar insan, tako da će priznati da u njegovom klubu, a bogme i oko njega, leluja lihvarstvo, hipokrizija i izdaja nazoviradničke klase.
Bolan da smo najgori ja opet necu nista napisati/reci lose za svoj klub, priznati samo mogu da smo najtrofejniji klub u BiH :kafa:
Sto ne priznas ti da vas kitonezac vrti oko prsta, da vas fening laganim tempom handri.
Znam da ti nisi podli mrzitelj, zato zivio ti meni 101 godinu barem.

@Rinuka ti navalio na vutru ko High na Sejlu :wtf:
Trebas se jednom zviznut s rajom!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 maj 2016, 22:29

MocMahale444 je napisao/la: @Rinuka ti navalio na vutru ko High na Sejlu :wtf:
Trebas se jednom zviznut s rajom!
ja sam zviznut rodjen :rol: nego vidi ovo
Posto ce neprijatelji kluba pokusavati na sve moguce nacine da sruse stranicu prozivanjem po forumima, mogu im ovako javno poruciti da se ne igraju, Mirsad Siljak lopov, kriminalac i grobar kluba je forumasima portala **** podijelio po 50 KM da na sve moguce nacine pokusa sacuvati svoju stolicu i ulogu direktora kluba, ovako javno im porucujem : NECETE MOCI !!! ILI VI ILI ZELJO !!!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 maj 2016, 22:31

Rinuka je napisao/la:
Memara je napisao/la:
evo ih :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes:
Brate koji cirkus na onoj fb stranici :lol: strumfete nervozne vec komentarisu, prijete i psuju :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2016, 22:32

gdje mi je govedo...covke se ocitovao u vezi crtanja po brdima....prezadovoljan je i dolazi novi sleper jupola a posto je govedu i skvadri brdo i kamen domaci teren ide se u veliki projekat...IZRADA BRDSKIH MURALA...iza toga je planirana zakuska uz ciku,vrisku i gangu...sve ce se zaciniti bacanjem kamena s ramena ali samo u bijelim dokoljenkama i pod uslovom da takmicar stigne u mercedesu...covke ce na kraju jos jednom odaslati poruku da europejstvo nema alternativu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 26 maj 2016, 22:34

staragarda je napisao/la:gdje mi je govedo...covke se ocitovao u vezi crtanja po brdima....prezadovoljan je i dolazi novi sleper jupola a posto je govedu i skvadri brdo i kamen domaci teren ide se u veliki projekat...IZRADA BRDSKIH MURALA...iza toga je planirana zakuska uz ciku,vrisku i gangu...sve ce se zaciniti bacanjem kamena s ramena ali samo u bijelim dokoljenkama i pod uslovom da takmicar stigne u mercedesu...covke ce na kraju jos jednom odaslati poruku da europejstvo nema alternativu
:mrgreen: :urnebes: :urnebes:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 maj 2016, 22:35

Franto odlazi!!!!!
lezVe do bagro

zdanzbula
Kontakt:

Post Postao/la zdanzbula » 26 maj 2016, 22:36

Vratiti zeljkanu dostojanstvo i filozofiju pod hitno! :kafa:

High

Post Postao/la High » 26 maj 2016, 22:37

Zovite @Alipasino da razbije ovu učmalost i bruku FKŽ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 26 maj 2016, 22:41

zdanzbula je napisao/la:Vratiti zeljkanu dostojanstvo i filozofiju pod hitno! :kafa:
Vratiti clanske
nasa noc traje danima

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 17 gostiju.