Dje nam je bordo brat @drustveniHigh je napisao/la:Minut šutnje za pokisle Jajčane.Bravo za Zvijezdu!

Moderator/ica: GracanicaAA
Dje nam je bordo brat @drustveniHigh je napisao/la:Minut šutnje za pokisle Jajčane.Bravo za Zvijezdu!
Vakat je da nam svima ovdje napišeš ko ti je draži; Zvijezda ili Sarajevo.esprit24 je napisao/la:Dje nam je bordo brat @drustveniHigh je napisao/la:Minut šutnje za pokisle Jajčane.Bravo za Zvijezdu!
Oni koji me licno poznaju, znaju odgovorHigh je napisao/la:Vakat je da nam svima ovdje napišeš ko ti je draži; Zvijezda ili Sarajevo.esprit24 je napisao/la:Dje nam je bordo brat @drustveniHigh je napisao/la:Minut šutnje za pokisle Jajčane.Bravo za Zvijezdu!
Obajsnio sam mu na PPPitarBordo je napisao/la:Mojne izvlakuša, fino te drug High pitao.
A mene ko je8e a?esprit24 je napisao/la:Obajsnio sam mu na PPPitarBordo je napisao/la:Mojne izvlakuša, fino te drug High pitao.![]()
Ovo prvo je u slučaju da dva prvaka drugih liga nemaju licencu pa dva direktno ulaze. To bi bili Igman i prvak Centra ili Zapada, a sad se priča da Igman može igrati iako cijelu sezonu nije mogao.Iraola je napisao/la:Na stranici 2. Lige FBiH sam pročitao kako Sloga Simin Han treba još jednu pobjedu kako bi 99% osigurala naslov prvaka i DIREKTAN PLASMAN U 1. LIGU FBIH BEZ DOGIRAVANJA - zbog čega ne bi igrali doigravanje je li se to šta promijenilo ? Pored toga spominju da će se Borac vratit u PL jer je Čelik nelegalno dobio licencu, ne znam ni koliko je to realno..
Otiđi do matičnog nogometnog saveza i osnuj klub i zatraži odma da te ubace u prvu ligu fbih a reci da sa ženom radiš na tome da imaš omladinski pogon, pustit će te vidjet ćeš..ma u nsfbih je sve mogućeIraola je napisao/la:Aha to je to, Sloga ima uslove oni će vjerovatno direktno ako tako ostane, a Igman je prošle sezone igrao u ovoj ligi, ne znam otkud sad da ne mogu.
Karacic u gorazdu,frano jelic u capljiniesprit24 je napisao/la:Jedva cekam delegiranje za zadnje kolo
Da. Možda i manje, ovisi ima li prvak druge lige uvjete za prvu, nakon lani me ništa ne bi čudilo.FoSte95 je napisao/la:Koliko ekipa ulazi u prvu ligu, dvije?
Krajina ima uslove, imaju juniore i kadete igraju i Omladinskoj ligi Zapad, ima i stadion i stolice, ima sve uslove za Prvu ligu.badblueboylivno je napisao/la:Da. Možda i manje, ovisi ima li prvak druge lige uvjete za prvu, nakon lani me ništa ne bi čudilo.FoSte95 je napisao/la:Koliko ekipa ulazi u prvu ligu, dvije?
Ako ulaze dvije ekipe, onda vjerovatno su to Bosna Sema i Sloga SHbadblueboylivno je napisao/la:Da. Možda i manje, ovisi ima li prvak druge lige uvjete za prvu, nakon lani me ništa ne bi čudilo.FoSte95 je napisao/la:Koliko ekipa ulazi u prvu ligu, dvije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.