Ibrak u svakoj generaciji u Akademiji ima 4-5 djecaka kojima je on menadzer ili neki od njegovih havera,papak je namazan,dugorocno je on razmisljao,znao je da ce kad tad skinuti zbog mucki,cak je ovo i najgora varijanta njegovog angazmana u klubu,jer sa taldzijama unutra. jos ce se on nacvakati para na stetu kluba!!Necemo se mi rijesiti kancera jos dugo!primjer Harbe i onaj glavonja Dzeka,za kratko vrijeme uzeli bruku para i jedan i drugi,normalno uz insajdere u FKS,necemo im imena spominjati!!Pantelija je napisao/la:dakle ibrak i irfo su jos tuneka, fino ... sto bi rekli elhamdulilah, jos samo da nam branioci uprave kazu sta rade u klubu?
![]()
melju kukuruz?
okopavaju krompir?
bave se drustvenokorisnim radom? crveni krt?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Novo Sarajevo na ljeto aj jedva čekam 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Što ložiš raju ba i ja bi volio da je istina ali vidi datum na textu.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ebe te datum
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slinasu srce u pete sislo. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Umalo me ćuka ne opaliLakoste je napisao/la:Slinasu srce u pete sislo.
Sarajevo ljubavi moja!
Moguce.PitarBordo je napisao/la:Isto važi i za Okićevo produženje prije mjesec dana.Sabinho je napisao/la:I ja mislim da je to u pitanju.Zip je napisao/la:Pa momak produzio ugovor da bi Radnik zaradio nesta na njemu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da hoće više ta skupština, da se bar donekle zna put kojim se ide.
Jel ikako mogla ta skupština ranije? Zašto baš 10og, jel imaju toliko posla do toga ili se jednostavno moraju odmoriti od paklene sezone?
Jel ikako mogla ta skupština ranije? Zašto baš 10og, jel imaju toliko posla do toga ili se jednostavno moraju odmoriti od paklene sezone?
Dok se rastali sve, onda se pravi plan za dalje.SiouxLukavac je napisao/la:Da hoće više ta skupština, da se bar donekle zna put kojim se ide.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pripremaju se za rekonstrukcijuSiouxLukavac je napisao/la:Da hoće više ta skupština, da se bar donekle zna put kojim se ide.
Deja vu..
IDEMO PONOVO!
Za benku trazimo 400.000 eura i ne mozemo se dogovorit sa ljudima pa snizite to majku mu na 250.000 i dobri smo vrh nesto cemo vratit gurnut malog iz juniora i vozdra u pm
Je li to ti vjerujes tariguzubojler je napisao/la:Za benku trazimo 400.000 eura i ne mozemo se dogovorit sa ljudima pa snizite to majku mu na 250.000 i dobri smo vrh nesto cemo vratit gurnut malog iz juniora i vozdra u pm
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma komentarisem u smislu da je tacno ako je tacno mada zvuci mi jako realno da ce benku zvat neko prije il kasnije a o ovakvoj cifri ce se i govoritMajkl je napisao/la:Je li to ti vjerujes tariguzubojler je napisao/la:Za benku trazimo 400.000 eura i ne mozemo se dogovorit sa ljudima pa snizite to majku mu na 250.000 i dobri smo vrh nesto cemo vratit gurnut malog iz juniora i vozdra u pm
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jedino ako produzi ugovor pa da daju toliko,ali za igraca kojem istice za 5 mjeseci ne vjerujem.bojler je napisao/la:Ma komentarisem u smislu da je tacno ako je tacno mada zvuci mi jako realno da ce benku zvat neko prije il kasnije a o ovakvoj cifri ce se i govoritMajkl je napisao/la:Je li to ti vjerujes tariguzubojler je napisao/la:Za benku trazimo 400.000 eura i ne mozemo se dogovorit sa ljudima pa snizite to majku mu na 250.000 i dobri smo vrh nesto cemo vratit gurnut malog iz juniora i vozdra u pm
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Jedno 300 ili 350 hiljada je za njega taman...
Moze li mi neko objasniti od kud onaj balvan Mijuskovic u reprezentaciji Crne Gore.Je li toliko slaba ili je on postao Nesta ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA