Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Gledajuci njegove izjave sanse su 0,0001%
Kako ćemo mi to znati ?sajo10 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Bellarin preci nazad u Barcu na ljeto? Nisam pratio engleske novine zadnje vrijeme..
Arsenalovi igrači imaju običaj da pričaju jedno a rade drugo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ništa buraz, pripremite Balerinu, matica ga zove, DNK ce mu uskoro proraditianell je napisao/la:Kako ćemo mi to znati ?sajo10 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Bellarin preci nazad u Barcu na ljeto? Nisam pratio engleske novine zadnje vrijeme..
Arsenalovi igrači imaju običaj da pričaju jedno a rade drugo.
Svakako je konekcija Voajer - Barca jaka i stabilna vec godinama...pa da se to završi ovo ljeto.
Dobit cete i lovu za momka, kojeg je Voajer nafato besplatno u katalunji ...sve pošteno, pa ko koga zayebe
Ako hoćete evo vam i Mertesackerlet3 je napisao/la:Ništa buraz, pripremite Balerinu, matica ga zove, DNK ce mu uskoro proraditianell je napisao/la:Kako ćemo mi to znati ?sajo10 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Bellarin preci nazad u Barcu na ljeto? Nisam pratio engleske novine zadnje vrijeme..
Arsenalovi igrači imaju običaj da pričaju jedno a rade drugo.i nemojte praviti probleme dečku
![]()
Svakako je konekcija Voajer - Barca jaka i stabilna vec godinama...pa da se to završi ovo ljeto.
Dobit cete i lovu za momka, kojeg je Voajer nafato besplatno u katalunji ...sve pošteno, pa ko koga zayebe
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neka hvala, ne treba....oduševljeni smo sa Vermalenomanell je napisao/la:
Ako hoćete evo vam i Mertesacker
-
BigBigBang
- Kontakt:
Na zadnjem veznom vam treba sirine nemate tu alternativa otkako vam je otisao Song evo ima jedan momak Coqelin...
Ozil rekao da ce tek nakon evropskog razgovarati sa Arsenalom o svojoj buducnosti.
Ozil rekao da ce tek nakon evropskog razgovarati sa Arsenalom o svojoj buducnosti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja sam misljenja da se nece dovoditi ni zadnji vezni ni krilo jer Wenger ja msm nadam se da sam u krivu hoce da forsira svoje vezne igrace i po krilu i gdje god stigne. Napadac cemo vjerovatno dovesti prije da hocemo nego da necemo.
Šta fali Vermaelenu ? Nek i vaši doktori imaju šta raditi.let3 je napisao/la:Neka hvala, ne treba....oduševljeni smo sa Vermalenomanell je napisao/la:
Ako hoćete evo vam i Mertesacker
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja bih Barci prodao Oxlade-Chamberlaina, ionako izgleda kao Neymarov retardirani brat. Eto im i Walcotta.
Walcotta ako ne uvalimo nekome ove godine vise necemo moci racunati na neku pristojnu odstetu za njega.
let3 je napisao/la:Ništa buraz, pripremite Balerinu, matica ga zove, DNK ce mu uskoro proraditianell je napisao/la:Kako ćemo mi to znati ?sajo10 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Bellarin preci nazad u Barcu na ljeto? Nisam pratio engleske novine zadnje vrijeme..
Arsenalovi igrači imaju običaj da pričaju jedno a rade drugo.i nemojte praviti probleme dečku
![]()
Sky Sou.rces: Mesut Ozil is not looking for a move away from #AFC
E yebem mu mater
E yebem mu mater
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Au jest vas krenulo, a realno nema neke perspektive za osvajanje lige sljedeće sezone za razliku od ove minule, koju ste također upropastili, nekako i razumijem Ozila, mada u Arsenalu ima status božanstva ispašće glup ako ode negdje.
Bolje mu je da ode. Klupa ga ceka iduce sezone.anell je napisao/la:Sky Sou.rces: Mesut Ozil is not looking for a move away from #AFC
E yebem mu mater
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
vid fakat
samo me gurnite uza zid i pretvarajte se da sam mrtav
Jel ovo i Bellerin ode?
Raspade se sve,slijedeće sezone opet 4ti. . .
Raspade se sve,slijedeće sezone opet 4ti. . .
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sto ne postavis i ostatak teksta?anell je napisao/la:Sky Sou.rces: Mesut Ozil is not looking for a move away from #AFC
E yebem mu mater
A u ostatku stoji nesto u stilu kada zavrsi evropsko prvenstvo vidjcemo sta cemo ja i Arsenal.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Novinarske patke i izvlacenje iz konteksta, on da je siguran da ostane i da ne razmislja o odlasku pristao bi na ugovor jos prije nekoliko mjeseci kad mu ej i ponudjen novi. Sigurno je da ce sve ovisiti o pojacanjima i tome da li neka bolja ekipa od Arsenala zeli dovesti Ozila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.