PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Batman90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Batman90 » 27 maj 2016, 01:17

joker90 je napisao/la:
Batman90 je napisao/la:@joker90 Teska kao breme bivanja bez Evrope! :kafa:
Pa da je to breme tesko, vas bi do sad ubilo moj Franto! :lol: Kad ste ono zadnji put igrali evropu?
Tezina tog bremena zavisi od zelja i ocekivanja. Vasa: dupla kruna, kroz ligu ko plitak potok, bosanski Dinamo. Rezultat: Ni izborena Evropa kuknjava Breme vise nego tesko :plac: :lol:

Kod nas mafija u klubu bila godinama, doveli klub u nezavidnu poziciju, spala ocekivanja. Nasa: Ostanak u ligi. Rezultat: Igrali finale kupa i drugo mjesto u ligi. Izborena Evropa :thumbup: :wave:

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 27 maj 2016, 01:20

fukaratz je napisao/la:
Batman90 je napisao/la:Ovo vama za**bancija jel? Eh da vi samo znate koliko je teska ova kanta jupola, a tek jos kad je teglis uz brdo :roll:
imaju magarce da hamale za njih, obicaji koji su opstali vijekovima na tom podrucju :thumbup:
Kad toliko cesto farbas brda, onda gledas da si olaksas. Stara je to mudrost, moj ti :urnebes:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 maj 2016, 01:20

MocMahale444 je napisao/la:Slabi ste vala, nema socne psovke. On vas sam zajebaus!

Rigoletto jel ovo tacno sto kazu da osim jaja farbas I planine? Vidi kako te komsija ostavi sigurno opet trazi naftu.
ja i komsija ih karamo dogovorno u smjenama, sutra je on prva. :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rimes87 » 27 maj 2016, 01:21

Thetraphak1921 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: nisu tu magarci dovedeni za rad,jarane :nene: :nene: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Nego sta radite tamo?
Gledamo Sar... pardon, Mostarce kako se pate.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2016, 01:21

Samo se jedna stvar ne mijenja nikad, trofeja jos ni na mapi. :urnebes:[/quote]

ma bit ce trofeja samo da amidza ne proda paket dionica onom pretilom fesliji iz kanade sto sa kerom zivi :pray: :pray: :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 27 maj 2016, 01:24

Rimes87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: nisu tu magarci dovedeni za rad,jarane :nene: :nene: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Nego sta radite tamo?

Ne citiraj me smrtnice.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2016, 01:25

Batman90 je napisao/la: Kod nas mafija u klubu bila godinama, doveli klub u nezavidnu poziciju, spala ocekivanja. Nasa: Ostanak u ligi. Rezultat: Igrali finale kupa i drugo mjesto u ligi. Izborena Evropa :thumbup: :wave:
Ja nakon zimskog prelaznog roka nisam puno ocekivao, zato sam na nasoj temi i prozvan pljuvacem, jer sam realno sagledao situaciju i pojacanja koja su dosla. Vise ste vi na kraju razocarani, veci dio sezone bili prvi, kurcili se sa "kooooee prvi", kad ono Zrinjski iz prikrajka uze titulu na iskustvo. Hajde ode Tuzlacima nada u duplu, ostade kup, pregazit ce Radnika ko plitak potok, kad ono Radnik se ispostavi ko prava ekipa u odnosu na Sariće, jariće i ostale seljacice. Uzivaj u evropi nakon ko zna koliko godina i cuclaj Azmirovu dojku dok budes mislio o raspodjeli sredstava!
Bahati, bahati Željkan!
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2016, 01:25

Rigoletto je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Slabi ste vala, nema socne psovke. On vas sam zajebaus!

Rigoletto jel ovo tacno sto kazu da osim jaja farbas I planine? Vidi kako te komsija ostavi sigurno opet trazi naftu.
jesi se to sviju ti popeo na kantu jupola da uhvatis wifi i odgovoris direktno sa posla :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: ...e jesi ljudina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rimes87 » 27 maj 2016, 01:27

Rimes87 je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Nego sta radite tamo?

Ne citiraj me smrtnice.
Au, izvinjavam se bozanstvo Vase na intruziji Vaseg licnog prostora. Sta treba da uradim kako bi mi oprostili, o Vi nedodirljivi i presvjetli? Stope da Vam ljubim?

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 maj 2016, 01:27

staragarda je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

jesi se to sviju ti popeo na kantu jupola da uhvatis wifi i odgovoris direktno sa posla :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: ...e jesi ljudina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
obuci nešto heklano, zapali grad. Đasmine stavi još koji smajli

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 maj 2016, 01:28

joker90 je napisao/la:
Batman90 je napisao/la: Kod nas mafija u klubu bila godinama, doveli klub u nezavidnu poziciju, spala ocekivanja. Nasa: Ostanak u ligi. Rezultat: Igrali finale kupa i drugo mjesto u ligi. Izborena Evropa :thumbup: :wave:
Ja nakon zimskog prelaznog roka nisam puno ocekivao, zato sam na nasoj temi i prozvan pljuvacem, jer sam realno sagledao situaciju i pojacanja koja su dosla. Vise ste vi na kraju razocarani, veci dio sezone bili prvi, kurcili se sa "kooooee prvi", kad ono Zrinjski iz prikrajka uze titulu na iskustvo. Hajde ode Tuzlacima nada u duplu, ostade kup, pregazit ce Radnika ko plitak potok, kad ono Radnik se ispostavi ko prava ekipa u odnosu na Sariće, jariće i ostale seljacice. Uzivaj u evropi nakon ko zna koliko godina i cuclaj Azmirovu dojku dok budes mislio o raspodjeli sredstava!
cuclaj ti nama cunu dok nas budes gledao u Europi :wave:
Sloboda Tuzla

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2016, 01:29

fukaratz je napisao/la: cuclaj ti nama cunu dok nas budes gledao u Europi :wave:
Hajde bar nisi majku opsovao, popravljas se kozice! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 maj 2016, 01:31

Rigoletto je napisao/la:

Necu da se petljam u vase rasprave (vrlo dobre ali treba malo to zesce ) oni trebaju pustit nekog ko bas ima šlifa za tucanje pa nek se zaplovi. Ovako planu za sekundu I samo jedno te isto.
Komso I ti se koljete na prvoj stranici ove teme sad zajedno.

S druge strane jbga to za jupol te malo kresu, samo te Franto gotivi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2016, 01:32

fukaratz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
cuclaj ti nama cunu dok nas budes gledao u Europi :wave:
:urnebes: :urnebes: ...treba njima i strumfovima zavrsit da bude organizovano gledanje evropskih utakmica...taman da ubiju vrijeme do ZVEZDA GRANDA na kosevu :kafa:

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 27 maj 2016, 01:33

Rimes87 je napisao/la: Au, izvinjavam se bozanstvo Vase na intruziji Vaseg licnog prostora. Sta treba da uradim kako bi mi oprostili, o Vi nedodirljivi i presvjetli? Stope da Vam ljubim?

Makni svoja ogavna usta sa mojih stopa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2016, 01:34

E moj @Rimes87, ti se nasao kaciti sa veteranom teme. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 maj 2016, 01:35

MocMahale444 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

Necu da se petljam u vase rasprave (vrlo dobre ali treba malo to zesce ) oni trebaju pustit nekog ko bas ima šlifa za tucanje pa nek se zaplovi. Ovako planu za sekundu I samo jedno te isto.
Komso I ti se koljete na prvoj stranici ove teme sad zajedno.

S druge strane jbga to za jupol te malo kresu, samo te Franto gotivi.
s komšom se ja prepucajem ima preko dvije godine na ovom forumu ali sad su ovi neandertalci nenadano upali pa nam je ovo interesantnije sad. Iduće godine kad padnu kurcu za uši bit će sve po starom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 maj 2016, 01:42

mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebati :oops: pozdravi mamu Katicu :kafa:
Sloboda Tuzla

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 maj 2016, 01:50

fukaratz je napisao/la:mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebati :oops: pozdravi mamu Katicu :kafa:
jeli to najzajebanije što tvoj hibridni mozak može smislit? je.ben si taj koziji x kromosom naslijedio od ženskog roditelja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2016, 01:52

fukaratz je napisao/la:mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebati :oops: pozdravi mamu Katicu :kafa:
Kako si los jarane, pa ovo je nevjerovatno! Hahahaah :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, ristagrad i 27 gostiju.