Kad nas poredis sa Slobodom, onda smo definitivno divovi, ma da opet kad se poredi sa Slobodom i Olimpic je div.Batman90 je napisao/la:@joker90 govori o tome, da ste divovi samo u svojim glavama kada vam mocmahale, nesto mocno zavrsi![]()
@mocmahale de bolan procitaj par puta sto napises. ako ima smisla u tvojoj glavi, ne mora znaciti da ima smisla drugima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Alkapone zar tebi nisam vec malo mame jebbooo
Ako nisam izvini, evo sad ti **** lagano.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Aktuelne utakmice pokazase drugacijejoker90 je napisao/la:Kad nas poredis sa Slobodom, onda smo definitivno divovi, ma da opet kad se poredi sa Slobodom i Olimpic je div.Batman90 je napisao/la:@joker90 govori o tome, da ste divovi samo u svojim glavama kada vam mocmahale, nesto mocno zavrsi![]()
@mocmahale de bolan procitaj par puta sto napises. ako ima smisla u tvojoj glavi, ne mora znaciti da ima smisla drugimaNisam ni ja iskreno neki ljubitelj tog nadimka, ali Boze moj.
E moj Franto kako si plitak, sreca pa se fudbal igra ovdje duze od jedne sezone. I Real Madrid je znao primiti od nizeligasa po 3-4 komada, ali to ne mijenja historiju ni cinjenicu da je jedan tim fudbalski gigant, a drugi obicni nizeligas.Batman90 je napisao/la: Aktuelne utakmice pokazase drugacije![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest znao primiti, jednom. Ali tri puta u jednoj sezoni da bude razmontiran na sitne dijelove, nije. Jest, od Barcelonejoker90 je napisao/la:E moj Franto kako si plitak, sreca pa se fudbal igra ovdje duze od jedne sezone. I Real Madrid je znao primiti od nizeligasa po 3-4 komada, ali to ne mijenja historiju ni cinjenicu da je jedan tim fudbalski gigant, a drugi obicni nizeligas.Batman90 je napisao/la: Aktuelne utakmice pokazase drugacije![]()
sta se odma palis, vidis da znas sastaviti recenicu kad se potrudisMocMahale444 je napisao/la:Alkapone zar tebi nisam vec malo mame jebbooo![]()
Sloboda Tuzla
- MocMahale444
Betman koji si ti brabonjak, pisi picko s orginalnog acc nema te vec dva dana.
fuficetz alkapone slab si skroz zato te I nema ovdje. Vimenjak jedan nemaš kuveta da pises , prcim ti sve od 18 pa gore.
fuficetz alkapone slab si skroz zato te I nema ovdje. Vimenjak jedan nemaš kuveta da pises , prcim ti sve od 18 pa gore.
Znaci i onu pobjedu od 2-1 racunas kao da ste nas razmontirali? Znam da cete ove pobjede protiv Sarajeva slaviti i prepricavati godinama kao svoj najveci uspjeh u historiji.Batman90 je napisao/la:Jest znao primiti, jednom. Ali tri puta u jednoj sezoni da bude razmontiran na sitne dijelove, nije. Jest, od Barcelonejoker90 je napisao/la:E moj Franto kako si plitak, sreca pa se fudbal igra ovdje duze od jedne sezone. I Real Madrid je znao primiti od nizeligasa po 3-4 komada, ali to ne mijenja historiju ni cinjenicu da je jedan tim fudbalski gigant, a drugi obicni nizeligas.Batman90 je napisao/la: Aktuelne utakmice pokazase drugacije![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sta je pisac htio da kazeMocMahale444 je napisao/la:Betman koji si ti brabonjak, pisi picko s orginalnog acc nema te vec dva dana.
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 27 maj 2016, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
- MocMahale444
Nek ti neko prevede, znam da ti provodis dugo vremena u štali.fukaratz je napisao/la:sta je pisac htio da kazeMocMahale444 je napisao/la:Betman koji si ti brabonjak, pisi picko s orginalnog acc nema te vec dva dana.
fuficetz alkapone slab si skroz zato te I nema ovdje. Vimenjak jedan nemaš kuveta da pises , prcim ti sve od 18 pa gore.![]()
Nemoj se ljutit odma, malo šale ti zapjenio
ne ljutim se nego mi zao sto pusis sranje prskano tramalima, postat ces zutar za koju godinuMocMahale444 je napisao/la:Nek ti neko prevede, znam da ti provodis dugo vremena u štali.fukaratz je napisao/la:sta je pisac htio da kazeMocMahale444 je napisao/la:Betman koji si ti brabonjak, pisi picko s orginalnog acc nema te vec dva dana.
fuficetz alkapone slab si skroz zato te I nema ovdje. Vimenjak jedan nemaš kuveta da pises , prcim ti sve od 18 pa gore.![]()
Nemoj se ljutit odma, malo šale ti zapjenio
Sloboda Tuzla
Pola 3 je, vrijemee vam je za krevetaa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Nemoj "vikat"fukaratz je napisao/la:ne ljutim se nego mi zao sto pusis sranje prskano tramalima, postat ces zutar za koju godinu
Nego vutra ko vutra, prirodno sve hajdroponicno sranje.
Ovo malo psovke zbog Alije sevdalije I sto podrazvas frantu.
Da si gledao utakmicu, znao bih da vas je sudija drzao na vodi da ne dozivite potop. Potpuna dominacijajoker90 je napisao/la:Znaci i onu pobjedu od 2-1 racunas kao da ste nas razmontirali? Znam da cete ove pobjede protiv Sarajeva slaviti i prepricavati godinama kao svoj najveci uspjeh u historiji.Batman90 je napisao/la:Jest znao primiti, jednom. Ali tri puta u jednoj sezoni da bude razmontiran na sitne dijelove, nije. Jest, od Barcelonejoker90 je napisao/la:
E moj Franto kako si plitak, sreca pa se fudbal igra ovdje duze od jedne sezone. I Real Madrid je znao primiti od nizeligasa po 3-4 komada, ali to ne mijenja historiju ni cinjenicu da je jedan tim fudbalski gigant, a drugi obicni nizeligas.
neka psovke treba malo, normalno da cu podrzavati Frantu forumsku gromaduMocMahale444 je napisao/la:Nemoj "vikat"fukaratz je napisao/la:ne ljutim se nego mi zao sto pusis sranje prskano tramalima, postat ces zutar za koju godinu![]()
Ovo malo psovke zbog Alije sevdalije I sto podrazvas frantu.
Sloboda Tuzla
- MocMahale444
E moj glupsone (nadimak tvoj) vutru rolam vec 15 godina. Nikad nista drugo nisam ni pomislio, sad sto si ti zatucan I nemas blage veze kako to funkcionise, tvoj problem!fukaratz je napisao/la:neka psovke treba malo, normalno da cu podrzavati Frantu forumsku gromaduMocMahale444 je napisao/la:Nemoj "vikat"fukaratz je napisao/la:ne ljutim se nego mi zao sto pusis sranje prskano tramalima, postat ces zutar za koju godinu![]()
Ovo malo psovke zbog Alije sevdalije I sto podrazvas frantu.a Aliju ne spominjem stalno samo cesto
drzi se Muhamede svijetla buducnost te ceka
Kad vec podrzavas frantu ako su ti ciste ruke, podrzi I mene
Postavim sliku za 20 dzoja I opet nema ban, ti samo mozes postaviti selfi iz štale! Živio fufice
klasicni primjer narkica mijenjas raspolozenje precesto
zutaru jedan uhvati se komune kakve dok nisi odapeo, malo dzoja malo sprica
ali barem recenice u zadnje vrijeme uspjevas sastaviti 
Sloboda Tuzla
- MocMahale444
Smajli, vidi sto si agresivan. Ja kuliram ti pjeniš!
Nabaci jos koji smajli mozda budes interesantan onda. Nauci se citirati glupsone
Nabaci jos koji smajli mozda budes interesantan onda. Nauci se citirati glupsone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.