kuliras na zutom boli te tukiMocMahale444 je napisao/la:Smajli, vidi sto si agresivan. Ja kuliram ti pjeniš!
Nabaci jos koji smajli mozda budes interesantan onda. Nauci se citirati glupsone

kuliras na zutom boli te tukiMocMahale444 je napisao/la:Smajli, vidi sto si agresivan. Ja kuliram ti pjeniš!
Nabaci jos koji smajli mozda budes interesantan onda. Nauci se citirati glupsone
evo opet da te citiram pa da pjenis maloMocMahale444 je napisao/la:Nisam reko citiraj me budalo glupa, nego nauci se citirati.
**** se ba necu te ja dresirati, to ti je trebo babo!
Sta je zuto mahniti decko iz stale?
jos jednom da citiramMocMahale444 je napisao/la:E vidi sta mu uradi nakon samo 5-6 postova, tip puko![]()
Hajde alajhmanet
Ma kakav Tito nek mu je laka zemlja al nemam ja veze s njim, učio brate i odgode mi ispitRinuka je napisao/la: pa juce je bio njegov praznik, yebo ga drug tito
Taki u nekim krugovima poznat kao Pekpim ili PimpekRinuka je napisao/la:haj ti kozama objasni da se trava moze pusiti
Vec 5 put do sada na ovom forumu,Thetraphak1921 je napisao/la:Tuzilastvu proslijedjen slucaj "Punac."
Ne zna punac snić niž njivu bez navigacije i doci do Tuzle.NYKnicks Fan je napisao/la:Imal punca? Jel izasao iz misje rupe?
Probisvjet je napisao/la:Koja je kljucna rijec u PL?
a) punac
b) kineske kladionice
c) 7%
d) Olimpic
Usta ti ga metnem.Batman90 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Koja je kljucna rijec u PL?
a) punac
b) kineske kladionice
c) 7%
d) Olimpic![]()
@Thetraphak ova curica iza
To je vec u domenu kvantne fizike....Mislim da je punac kljucna rijec.....Punca stavili u pogresan avion, umjesto u avion Turkish Airlines, stavili ga u avion Malaysia Airlines, a taj avion nesto'......Probisvjet je napisao/la:Koja je kljucna rijec u PL?
a) punac
b) kineske kladionice
c) 7%
d) Olimpic