lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@ filip
Pa rekao sam Manu je bolji od Danilovica....
prvi put vidim da si to napisao
Slabo citas...
uvjeri me da si to nekad prije napisao,odmah ide moje izvinjenje
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@ filip
Pa rekao sam Manu je bolji od Danilovica....
prvi put vidim da si to napisao
Slabo citas...
lumani je napisao/la:Samo sam ih poredio,nikad napisao Danilovic je bolji..
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Samo sam ih poredio,nikad napisao Danilovic je bolji..
napisao si da su istog nivoa,pametnom dovoljno
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Samo sam ih poredio,nikad napisao Danilovic je bolji..
napisao si da su istog nivoa,pametnom dovoljno
kako god zelis moj Filipe
Ma to je vise komedija postala,cuj Jordan u prvojfilip13 je napisao/la:millsap je po meni zasluzio bar trecu petorku lige
ne, nego upravo obrnuto.Donnie Darko je napisao/la: Odvajaju ih skill i uspjesi, srce i karakter su samo šlag na tortu.
Edalicious je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se zazelim ljepote ove igre,pogledam ovaj klip. Kakva je samo ovo kosarka bilaCesto mi naumpadne ona parola "NBA- I love this game!"
Kawhi je napisao/la:Ne znam da ovo baš spada u opis svaštare, ali ne vidim ni bolju temu za ovog. Je li Pippen čovjek s najjačim posterima? Nekad mi se čini da je stavio na poster svakog protiv koga je igrao.
Nesto kao Kawhi nas??Kawhi je napisao/la:Ne znam da ovo baš spada u opis svaštare, ali ne vidim ni bolju temu za ovog. Je li Pippen čovjek s najjačim posterima? Nekad mi se čini da je stavio na poster svakog protiv koga je igrao.
Edalicious je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ne znam da ovo baš spada u opis svaštare, ali ne vidim ni bolju temu za ovog. Je li Pippen čovjek s najjačim posterima? Nekad mi se čini da je stavio na poster svakog protiv koga je igrao.
Ako nije najjaci,onda je sigurno jedan od takvih(mada sam i ja misljenja da jeste najjaci)btw,sad nesto gledam,covjek je imao raspon ruku 2,21(a 2,03 je visok)
Kobi je sa 18 godina ubacivao 40 poena na ljetnoj ligi.Samo jer je bio dosta mladjih od ostalih i insistirao na Lakerse , je pao nize na drafu.kokuz je napisao/la:ne, nego upravo obrnuto.Donnie Darko je napisao/la: Odvajaju ih skill i uspjesi, srce i karakter su samo šlag na tortu.
eto prvi Kobe, uopšte nije bio toliko talentovan igrač (kad ga npr. poredimo sa lebronom) ali je čovjek svojim srcem, svojim karakterom i borbernošću to sve nadoknadio.
"boj ne bije svijetlo oružje, boj bije srce u junaka"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.