Champions League 2015/16

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Scholl
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Scholl » 27 maj 2016, 09:38

Dzoni je napisao/la:Biometeoroloska prognoza za subotu:

Ocekuje se pad raspolozenja uzrokovan 11om titulom prvaka Evrope.
ne provaljuj se.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 maj 2016, 11:51

danas sam pročitao interesantnu informaciju: u posljednjih 10 godina su karte na crnom tržištu (elem tapkaroši, internet berze tipa viagogo itd) bile samo jednom niže nego 2016. . . prije dvije godine kada su takođe igrali real i atletico.

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2016, 13:07

Dzoni je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Godin sigurno ima mjesta u prvih 11 Reala.

Juanfran je izmislio poziciju beka za Carvajala.

Koke igra u boljoj formi nego Kroos a vala i Modrić koji nije ništa specijalno odigrao ove sezone.

Griezmanu da se "izmišlja" pozicija a u Realu igraju nekakvi Vaskezi, Mayorali... :rol:
:crazy:
Šta je nesretniče, šta kolutaš očima? :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 14:25

Covjek rekao da mu nece smetati barcina dupla kruna ako se osvoji LP, sta je problem? Kad bi bilo ko na svijetu birao izmedju LP i duple krune u bilo kom prvenstvu, svi bi izabrali LP.

Naravno da ce mu smetati dupla kruna ako ne osvoji LP.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 maj 2016, 14:31

Koke igra u boljoj formi nego Kroos a vala i Modrić koji nije ništa specijalno odigrao ove sezone.

Griezmanu da se "izmišlja" pozicija a u Realu igraju nekakvi Vaskezi, Mayorali... :rol:
Ok, ove dvije tvrdnje su poprilicno glupe.

Inace Najveci Klub Na Svijetu uzmia Undecimu u subotu, rutinira Cholomajmunove cigane, dok se veliki gospodin Zizou na klupi Kraljevskog kluba smjeska i time svi zajedno svjedocimo pocetku jedne velike trenerske karijere :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2016, 14:33

Mozambik je napisao/la:Covjek rekao da mu nece smetati barcina dupla kruna ako se osvoji LP, sta je problem? Kad bi bilo ko na svijetu birao izmedju LP i duple krune u bilo kom prvenstvu, svi bi izabrali LP.

Ne znam jel trolaš, ali :lol: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 14:42

Lillard je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Covjek rekao da mu nece smetati barcina dupla kruna ako se osvoji LP, sta je problem? Kad bi bilo ko na svijetu birao izmedju LP i duple krune u bilo kom prvenstvu, svi bi izabrali LP.

Ne znam jel trolaš, ali :lol: :lol:
Da je Real uzeo duplu, a Barca osvojila LP, tebi bi smetala dupla Reala?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2016, 14:44

Ti si rekao da bi radije uzeo LP nego duplu krunu što je obična glupost.

A nemoj pričat kako je rekao da mu neće smetat Barcina dubleta nego je lik rekao da je LP veća od dublete i čak triplete :tokralju: :lol: :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 14:56

Pa glupost je tebi sad. Da je Real uzeo duplu, a Barca da igra sutra u finalu ti bi ovdje pisao da je bolje uzeti LP nego duplu. Ja kad bi birao, birao bi LP prije nego duplu krunu u bilo kojem prvenstvu.

Rekao je da mu nece smetati dobleta ako se uzme LP, i da je LP veca od doblete.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 maj 2016, 14:59

Mozambik je napisao/la:Pa glupost je tebi sad. Da je Real uzeo duplu, a Barca da igra sutra u finalu ti bi ovdje pisao da je bolje uzeti LP nego duplu. Ja kad bi birao, birao bi LP prije nego duplu krunu u bilo kojem prvenstvu.

ispao je cr7 glup kao i ti sada, čuj LP prije nego duplu krunu. Kad bi se gledala težina osvajanja definitivno je prbenstvo najteže osvojiti, tu stalno moraš biti dobar, u LP kroz skupine će ekstra ekipe proći, a dok na ispadanje moraju biti pravi, ali je to kup sistem i tu je sve moguće, najbolji ne prođu uvijek, vidjeli smo to na primjeru Bayerna
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2016, 15:00

Mozambik je napisao/la:Pa glupost je tebi sad. Da je Real uzeo duplu, a Barca da igra sutra u finalu ti bi ovdje pisao da je bolje uzeti LP nego duplu. Ja kad bi birao, birao bi LP prije nego duplu krunu u bilo kojem prvenstvu.

Ne bi sigurno to pisao. Radije bi da Barca uzima Primeru nego LP, eto koliko mi je taj prestiž bitan :lolno:

Opet ponavljam, rekao da je LP "mucho mas de dublete y triplete"... A ne da mu neće smetat dubleta Barce ukoliko uzme L.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 15:16

Kako ce biti vece od triplete ako tripleta ukljucuje i LP, ne mozes osvojiti tripletu bez LP. Ja bi radije LP umjesto doblete, kao i Ronaldo ocito. Tvoje misljenje je tvoje pravo.

Ti KingJamesMVP odyebi od mene ako ces se tako obracat, ili diskutuj civilizirano ili odyebi, takvo obracanje mozes svojim ukucanima koji te nisu vaspitali.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2016, 15:21

Epidaurus je napisao/la:

Juanfran i u reprezentaciji ima prednost nad Carvajalom, ne znam zašto je ne bi imao u Realu. Eto to je jedan relevantan argument?

Što se tiče Modrića tu nemam namjeru da se raspravljam, napisao sam da Koke sigurno ima mjesto makar umjesto Kroosa a ni Modrić po meni nije odigrao ništa specijalno ove sezone, ako ti misliš drugačije ok.

A činjenica je da samo navijači Reala "ruše" ove tvrdnje, pa ne možete momci samo vi biti stručnjaci a ostali forumaši koji ne navijaju za Real ne znaju ili možda čak mrze Real :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 maj 2016, 15:27

Raonffa je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:

Juanfran i u reprezentaciji ima prednost nad Carvajalom, ne znam zašto je ne bi imao u Realu. Eto to je jedan relevantan argument?

Što se tiče Modrića tu nemam namjeru da se raspravljam, napisao sam da Koke sigurno ima mjesto makar umjesto Kroosa a ni Modrić po meni nije odigrao ništa specijalno ove sezone, ako ti misliš drugačije ok.

A činjenica je da samo navijači Reala "ruše" ove tvrdnje, pa ne možete momci samo vi biti stručnjaci a ostali forumaši koji ne navijaju za Real ne znaju ili možda čak mrze Real :)
Relevantan argument ne moze biti izbor brke Bosquea.
Juanfran je izdanak skole nogometa Real Madrida i odbaceni sin ali Dany je bolji.Ko aktivno prati Primeru iz sedmice u sedmicu i gleda tekme zna da je to istina.Forumska naklapanja su pak nesto sasvim drugo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 maj 2016, 15:29

Raonffa je napisao/la:

Carvajal je ove godine prekucao poziciju desnog beka, covjek je nenormalno dobar u oba smjera i apsolutna je glupost rec da je Juanfran izmislio poziciju beka za njega. Mozda jeste bolji igrac (meni licno nije) al da ne izmislio bilo sta, nije.

Koke bi imao mjesto umjesto Kroosa, a Lukica je igrac za kojeg trenutno na svijetu ne postoji prava zamjena. Mozda Veratti jedino al Modricevo iznosenje lopte je nesto sto niko sem njega nema.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2016, 15:34

Epidaurus je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Carvajal je ove godine prekucao poziciju desnog beka, covjek je nenormalno dobar u oba smjera i apsolutna je glupost rec da je Juanfran izmislio poziciju beka za njega. Mozda jeste bolji igrac (meni licno nije) al da ne izmislio bilo sta, nije.

Koke bi imao mjesto umjesto Kroosa, a Lukica je igrac za kojeg trenutno na svijetu ne postoji prava zamjena. Mozda Veratti jedino al Modricevo iznosenje lopte je nesto sto niko sem njega nema.
Ma dobro pogrešno sam se i ja izrazio (zaboravio sam da se na ovom forumu često gleda riječ a ne kontekst al' eto) nije izmislio al' je bolji igrač od Carvajala i sigurno bi imao mjesto u timu pored njega.

Nisam ja rekao da je Lukica ne valja i da je loš, ja sam samo rekao da ništa specijalno nije odigrao ove sezone i da Koke u ovakvoj formi sigurno ima mjesto pa čak i pored njega.

@Madridist

Znam ja prijatelju da je Dani odigrao sezonu života (pratim ja sve lige i to vrlo dobro) al' Juanfran igra na tom nivou već par godina.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 15:38

Carvajal nije odigrao sezonu zivota, ako hoces da vidis njegovu sezonu zivota dosad pogledaj decima sezonu prije dvije godine kad je silovao Riberya koji ga je na kraju u svoj svojoj nemoci morao osamariti. Prosle godine se mucio sa povredama, kao i ove sezone, al opet je brutalan i duplo bolji igrac od Junafrana.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 maj 2016, 15:39

Raonffa je napisao/la: Ma dobro pogrešno sam se i ja izrazio (zaboravio sam da se na ovom forumu često gleda riječ a ne kontekst al' eto) nije izmislio al' je bolji igrač od Carvajala i sigurno bi imao mjesto u timu pored njega.

Nisam ja rekao da je Lukica ne valja i da je loš, ja sam samo rekao da ništa specijalno nije odigrao ove sezone i da Koke u ovakvoj formi sigurno ima mjesto pa čak i pored njega.
Po meni bi ispred ovakvog Danija mogao igrati samo Philip Lahm s vrhunca licno, niko drugi. (da ne idem sad dalje u historiju jer naravno da ima jos dosta boljih bekova)

Koke ne bi u ovoj igri Reala imao mjesto ispred Lukice jer je Lukica uz CRa jedini nezamjenjiv u ovoj ekipi. Koke ima svoje kvalitete koje definitivno jesu vrhunske al nema te kvalitete koje Lukicu cine posebnim. Umjesto Kroosa bi definitivno imao mjesta al ispred Lukice niko ziv ne moze igrati, to je valjda svima koji gledaju Real zadnjih par godina jasno.

Antipatican
Kontakt:

Post Postao/la Antipatican » 27 maj 2016, 15:41

jestamaji je napisao/la:danas sam pročitao interesantnu informaciju: u posljednjih 10 godina su karte na crnom tržištu (elem tapkaroši, internet berze tipa viagogo itd) bile samo jednom niže nego 2016. . . prije dvije godine kada su takođe igrali real i atletico.
Evo pocele se su se pratit statistike crnog trzista i objelodanjivat sirim masama :rol: :rol:
Da li ti imas potencijal za razmisljanje ? :wtf:

Kikser Juanfran koga su 2014. u 98. minuti poceli stezat grcevi bolji od Dania :rol: :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2016, 16:17

Epidaurus je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Ma dobro pogrešno sam se i ja izrazio (zaboravio sam da se na ovom forumu često gleda riječ a ne kontekst al' eto) nije izmislio al' je bolji igrač od Carvajala i sigurno bi imao mjesto u timu pored njega.

Po meni bi ispred ovakvog Danija mogao igrati samo Philip Lahm s vrhunca licno, niko drugi. (da ne idem sad dalje u historiju jer naravno da ima jos dosta boljih bekova)

Koke ne bi u ovoj igri Reala imao mjesto ispred Lukice jer je Lukica uz CRa jedini nezamjenjiv u ovoj ekipi. Koke ima svoje kvalitete koje definitivno jesu vrhunske al nema te kvalitete koje Lukicu cine posebnim. Umjesto Kroosa bi definitivno imao mjesta al ispred Lukice niko ziv ne moze igrati, to je valjda svima koji gledaju Real zadnjih par godina jasno.
Hahaha ok :)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Rosicky i 5 gostiju.