Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nije zaslužio da na ovako ružan način okonča ovogodišnji Roland Garros. Nadam se da se Fedal brzo vraća na teniske terene, bez njih dvojice današnji tenis gubi svoju draž, ali definitivno ne sluti na dobro.
Nevjerovatno kako se Đokoviću baš sve poklopilo da kompletira CGS, ali pitaju se i drugi teniseri (tačnije teniser) nešto.
Nevjerovatno kako se Đokoviću baš sve poklopilo da kompletira CGS, ali pitaju se i drugi teniseri (tačnije teniser) nešto.
+1bodi123 je napisao/la:Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
Ma skoro da i jeste, sad mi je apsolutno svejedno sta ce se dalje desavati, hocel uzeti Novak, Andy, Borna il neki drugi qrac, hebes RG bez Nadala.
Daj jbt RG više , neću ni gledati do finala.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
calculator
Puno se drpa po pakšu,zglob nije izdržao.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pridruži se Stanimal timubodi123 je napisao/la:Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
Ma skoro da i jeste, sad mi je apsolutno svejedno sta ce se dalje desavati, hocel uzeti Novak, Andy, Borna il neki drugi qrac, hebes RG bez Nadala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šteta...Žao mi je zbog Rafe, ali i zbog turnira cjeloukupnog.Ostaje da vidimo kako će se ovi ostali igrači "uklopiti" sada, a posebice od ove mlađarije očekujem napokon neki bolji rezultat.Šteta što se Zverev i Dominic već sutra sastaju...
Izgleda da će ipak Kei na kraju izvući pobjedu protiv uvijek neugodnog Verdasca, a Gasquet je očitao tenisku lekciju Kyrgiosu i njegovoj krkanskoj igri...
Izgleda da će ipak Kei na kraju izvući pobjedu protiv uvijek neugodnog Verdasca, a Gasquet je očitao tenisku lekciju Kyrgiosu i njegovoj krkanskoj igri...
Ne znam, sad trenutno sam totalno razocaran, skoro sam suzu pustio ako mi vjerujes. Kad skontam da ce za koju godinu tenis ostati bez Rafe, kao jos prije i bez Rogera, pa sta cemo mi Fedal fanovi gledati dalje? Hebes tenis bez ova 2 velikana.Unofficialpage je napisao/la:Pridruži se Stanimal timubodi123 je napisao/la:Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
Ma skoro da i jeste, sad mi je apsolutno svejedno sta ce se dalje desavati, hocel uzeti Novak, Andy, Borna il neki drugi qrac, hebes RG bez Nadala.On ovako dođe kao rezerva kad tvoj igrač ispadne, osim @shminki on je njegov glavni igrač.
Stan ako proigra onako kako zna svakako da ce pokupiti moje simpatije, jer volim ga kada je u onom svom modu.
Ovim se otvorilo i Thiemu, koji ima priliku za prvo GS polufinale, Tsonga ga ceka vjerovatno u 1/4 finalu a to bi trebao proci, dok jednom ne smrkne drugom ne svane..
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 maj 2016, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ovaj Granollers je dobru sadaku negdje podijelio. Svako drugi turnir neko od favorita njemu preda ili udje u turnir kao LL. Nevjerovatno koliko lik ima srece sa ovim.

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam takav bio prije sedam dana, kad se Fed povukao 
Thiem bi i mogao možda kad bi manje igrao, lik igra sve mečeve koji se mogu igrat. Sve turnire, sve igra, singl, dubl, mix dubl i ostalo
Thiem bi i mogao možda kad bi manje igrao, lik igra sve mečeve koji se mogu igrat. Sve turnire, sve igra, singl, dubl, mix dubl i ostalo
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma nije ovo isto, Fed na RG nema sta vise traziti, mnogo vise ce ti pasti ako eventualno se povuce sa Wimbledona. Ja bukvalno ovaj turnir cekam citavu godinu, i nadam se 10. RG i onda se ovako nesto desi, fuj. Recimo mnogo manje bi mi palo povlacenje sa WB sto je ekvivalent ovom Fedovom sa RG, skoro i ne bi utjecalo na mene jer znam da Rafa u ovom trenutku nema sta tamo traziti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BeyKopites
- Kontakt:
Đoka ako sad ne osvoji nek se oprosti od tenisa

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To stoji, ali svejedno nije lako palo kad se povukao. Velika serija je zaustavljenja. Valjda se obojica brzo oporave ali mislim da obojica su pri kraju karijere.bodi123 je napisao/la:Ma nije ovo isto, Fed na RG nema sta vise traziti, mnogo vise ce ti pasti ako eventualno se povuce sa Wimbledona. Ja bukvalno ovaj turnir cekam citavu godinu, i nadam se 10. RG i onda se ovako nesto desi, fuj. Recimo mnogo manje bi mi palo povlacenje sa WB sto je ekvivalent ovom Fedovom sa RG, skoro i ne bi utjecalo na mene jer znam da Rafa u ovom trenutku nema sta tamo traziti.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Laze ovaj Nadal ko fol ozljeda ja sam 99% siguran da je on sutra pred vece u milanu uz svoj Real Madrid
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]
Jeli ovo u pitanju isti zglob od prije dvije godine kada je imao istu povredu?bodi123 je napisao/la:Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije sva sreca, sada je zglob desne ruke koji ga boli kako on rece vec duzi period ali da su se ti bolovi pojacavali iz meca u mec, i da je rizikovao lomljenje istog, te je zbog toga morao odustati nazalost.Mancini je napisao/la:Jeli ovo u pitanju isti zglob od prije dvije godine kada je imao istu povredu?bodi123 je napisao/la:Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
Definitivno.BeyKopites je napisao/la:Đoka ako sad ne osvoji nek se oprosti od tenisa![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
osjetim mucninu u stomaku kad pomislim kakve ce sve pojave osvajati ove velike turnire kada se povuce velika cetvorka
Don't believe the hype.
100% napustio namjerno omiljeni turnir da ide gledati realKEC je napisao/la:Laze ovaj Nadal ko fol ozljeda ja sam 99% siguran da je on sutra pred vece u milanu uz svoj Real Madrid
Znači, nema se više sta pratiti na RG. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
slobodnjak
- Kontakt:
Šteta jbg...Iako sam svim srcem uz Noleta,draž koju mečevi njih dvojice nose je vrh sporta ...
Nadam se da će još nešto Rafa pružiti do kraja karijere...
Nadam se da će još nešto Rafa pružiti do kraja karijere...
Ma sigurno, i do sad je pružao ruku boljemslobodnjak je napisao/la: Nadam se da će još nešto Rafa pružiti do kraja karijere...
Šalu na stranu, u jeku rasprava oko "drugog favorita turnira" između fanova "Bravehearta" i "najboljeg u univerzumu samo kad hoće", onaj legitimni nosilac te uloge nas napušta zbog bizarnog razloga. Ništa gore nego kad povrede utiču na cjelokupan turnir, pogotovo ako se radi o GS-u i to ovom, po mnogo čemu specifičnom. Svi su iščekivali taj meč da vidimo koliko je realna La Decima do kraja karijere(koja se unatoč svim željama, nažalost, sve više bliži). Brz oporavak mu želim i nadam se da će biti prilike u godinama koje slijede da ponovo pokaže zbog čega je toliko cijenjen ovdje u Parizu. Ovime se Novaku otvara put do onoga što mu nedostaje ali nije to to ako ne ide preko Rafe(iako se Roger ne bi složio).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick