Nemam ja ništa protiv izgradnje istoka, ali samo na legalan način. Misliš da vam uprava nije bila svjestna zabrane? Ovo meni liči na klasično prodavanje magle, naravno simbolično da vas sve smiri malo. Jedan bager radio dva dana, malo slikice i onda tišina. Čitam da vam je bilo zabranjeno slikati, zašto li? Ako Miske istinski voli klub a svi znamo da je pun ko brod, zašto vam nije glavni sponzor kluba, ili će vam samo nastaviti dovoditi igrače u %?cikazubo je napisao/la:Izgradice se istok nista ne brini, drugi su probili rok u ovom slucaju a ne Željo, memo bolan sto se sekiras toliko, bezveze se nadas da se nece izgradit, sve ce teci po planu i do kraja 2016. ces mozda i ti sjedit na istoku.Memara je napisao/la:Pusti ti ovo, nego odgovori ti meni zašto je zaustavljena gradnja istoka?A ova stranica je napravljena iskljucivo s namjerom da nanese zlo, ko se vodi ovim postovima nema svog mozga ili je istomisljenik pomenutih, trece nema, s obzirom kakve lazi i gluposti iznose da je to nevjerovatno, sreca ne pridodaje im se paznja s obzirom da pokusavaju okrenuti navijace protiv uprave, a navijaci iz dana u dan jace stoje uz Mirsu, Misketa, Deju i ostale, zadnji vapaji dusmana..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
De molim vas neka ga neko prijavi administraciji. Frajer koristi ime ratnog zlocincaCaco je napisao/la:Tvoje pravo zivis u slobodnoj i demokratskoj Bejha, treba te sad tuci sto ne volis Cacu?fukaratz je napisao/la:nit sam imao godina da branim nit bi branio Sarajevo pored svog gradaCaco je napisao/la: Musan heroj
Da nisi mozda i ti iz Tz branio Sarajevo i krvavio?a na takve heroje ja piskim i kakim

Nisi cuo za Kazane?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Caco je nadimak, a ime Musan Topalovic
Ocitno ne znas razliku izmedju imena i nadimka

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
DIvjak, Topic, Cegar, Vikic, Talijan......to su heroji a Musan je qurcina 

Sloboda Tuzla
PL RATNA DESAVANJA I HEROJI
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije smijesno nemuslimanima Sarajeva i svim normalnim ljudima iz tog grada, kao i svim nama bh patriotima. Taj je ubio devet pripadnika Mup-a i policije pri hapsenju, koji su takodjer branili taj gradCaco je napisao/la:Caco je nadimak, a ime Musan Topalovic![]()

Ne mogu da vjerujem

Jedno je bolan rok probit, a drugo kad nemaš dozvolu za gradnju uopšte. Nemate ni urbanističke dozvole čovječe.cikazubo je napisao/la:Izgradice se istok nista ne brini, drugi su probili rok u ovom slucaju a ne Željo, memo bolan sto se sekiras toliko, bezveze se nadas da se nece izgradit, sve ce teci po planu i do kraja 2016. ces mozda i ti sjedit na istoku.Memara je napisao/la:Pusti ti ovo, nego odgovori ti meni zašto je zaustavljena gradnja istoka?![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma ja bafukaratz je napisao/la:koga, sandzacke nejaciBatman90 je napisao/la:@fukaratz uvijek na mjestufukaratz je napisao/la:Musane pisam ti se na mezar![]()
ps: imas od 1869 stranice forumsko samaranje, primjer iz knjige
taman da odem po vopi

- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa meni je nadimak Caco, sta cemo sad? samim tim i naziv nika, ocito tebi smeta nadimak jer ga povezujes sa MT.Cacom, to sto ne mozes da shvatis da je meni nadimak Caco od 16.godine nije do mene vec do tebe, uostalom glupa ti ova rasprava, imas mahanjeBatman90 je napisao/la:Nije smijesno nemuslimanima Sarajeva i svim normalnim ljudima iz tog grada, kao i svim nama bh patriotima. Taj je ubio devet pripadnika Mup-a i policije pri hapsenju, koji su takodjer branili taj gradCaco je napisao/la:Caco je nadimak, a ime Musan Topalovic![]()
Ocitno ne znas razliku izmedju imena i nadimka![]()
Ne mogu da vjerujem

1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
To je poenta svega a on to ne moze da shvatiwobly92 je napisao/la:Jedno je bolan rok probit, a drugo kad nemaš dozvolu za gradnju uopšte. Nemate ni urbanističke dozvole čovječe.cikazubo je napisao/la:Izgradice se istok nista ne brini, drugi su probili rok u ovom slucaju a ne Željo, memo bolan sto se sekiras toliko, bezveze se nadas da se nece izgradit, sve ce teci po planu i do kraja 2016. ces mozda i ti sjedit na istoku.Memara je napisao/la:Pusti ti ovo, nego odgovori ti meni zašto je zaustavljena gradnja istoka?![]()
1921'
Pa brate, mogu ja to shvatiti. Ali sto nisi napisao od pocetka tako. Jos pisanjem uzdises tog ratnog zlocinca, kao fazone bacas. Sta da pomislim/o?Caco je napisao/la:Pa meni je nadimak Caco, sta cemo sad? samim tim i naziv nika, ocito tebi smeta nadimak jer ga povezujes sa MT.Cacom, to sto ne mozes da shvatis da je meni nadimak Caco od 16.godine nije do mene vec do tebe, uostalom glupa ti ova rasprava, imas mahanjeBatman90 je napisao/la:Nije smijesno nemuslimanima Sarajeva i svim normalnim ljudima iz tog grada, kao i svim nama bh patriotima. Taj je ubio devet pripadnika Mup-a i policije pri hapsenju, koji su takodjer branili taj gradCaco je napisao/la:Caco je nadimak, a ime Musan Topalovic![]()
Ocitno ne znas razliku izmedju imena i nadimka![]()
Ne mogu da vjerujem
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:PL RATNA DESAVANJA I HEROJI

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Molim administraciju da izbrise zadnje dvije stranice pisanja 

Haman da nije nikad ni prestalo.Rigoletto je napisao/la:jel se to počelo pucat
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
uprtit ova 3 magarca frantu, solinaša i muhu nek iskopaju rovoveDoeTz je napisao/la:Haman da nije nikad ni prestalo.Rigoletto je napisao/la:jel se to počelo pucat
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa ti hoces da se ja tebi pravdam za svoj nick
Ok. izvini ako sam te poremetio sta u zivotu zadnjih sat - sat ipo nije mi bila namjera i iskreno se nadam da si ok i da moj nick nije povrijedio tvoje osjecanja niti uvjerenja a ako jeste onda se duboko izvinjavam za to

Ok. izvini ako sam te poremetio sta u zivotu zadnjih sat - sat ipo nije mi bila namjera i iskreno se nadam da si ok i da moj nick nije povrijedio tvoje osjecanja niti uvjerenja a ako jeste onda se duboko izvinjavam za to

1921'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad ce solinas i slicni njemu, uvlakuse iz Tuzle, dupeljubci Sarajeva, da pocnu braniti Cacu i Alijino prikrivanje tog zlocina 

Re: RE: Re: PL prepucavanja
U frantu nisaniMortemHz je napisao/la:
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337 i 33 gosta.