Nisam "komunista". Komunista nema od 1990-ih. Jesi li ti SDA-ovac?Agamemnon je napisao/la:Jesi ti "komunista" betmene.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Batman90 je napisao/la:Cuj ovog dejavu-a. Idi brzo peri zube. Objavili na portalima i radiju, danas ranije nestaje voda

Ne,nisam.Batman90 je napisao/la:Nisam "komunista". Komunista nema od 1990-ih. Jesi li ti SDA-ovac?Agamemnon je napisao/la:Jesi ti "komunista" betmene.
Ne pripadam ni jednoj stranci.
Pogotovo ne Bakirovoj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
franto, dovoljno je da spomenem kako nazivaš svakoga ko iole "gotivi" Sarajlije "sarajevskim dupeliscem". Meni to zvuči kao velika količina averzije prema gradu i stanovnicima, na stranu ovo sve što si gore spomenuo. Usput, ovo oko komunista i SDA-ovaca ti nema nikakve logike.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Batman90 je napisao/la:Cuj ovog dejavu-a. Idi brzo peri zube. Objavili na portalima i radiju, danas ranije nestaje voda

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nije to na stranu, to je itekako u fokusu. A nisi upratila, jer su ovi koje nazivam dupeliscima Sarajlija, se u par navrata svrstali na sarajevsku stranu. I ja nisam uveo ovu podjelu, nego upravo ti isti nazivajuci mene "komunistom", "komunjarom" itd.Aerials je napisao/la:franto, dovoljno je da spomenem kako nazivaš svakoga ko iole "gotivi" Sarajlije "sarajevskim dupeliscem". Meni to zvuči kao velika količina averzije prema gradu i stanovnicima, na stranu ovo sve što si gore spomenuo. Usput, ovo oko komunista i SDA-ovaca ti nema nikakve logike.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Franto registrovan po 3.put 19.maja.
Do sad je nakucao 171 post.U svakom postu minimalno 6.rečenica.U svakom postu imaš svoju neku novu bljuvotinu po Šeheru.Ti si fenomen,definitivno.

Do sad je nakucao 171 post.U svakom postu minimalno 6.rečenica.U svakom postu imaš svoju neku novu bljuvotinu po Šeheru.Ti si fenomen,definitivno.

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Pa super ondaAgamemnon je napisao/la:Ne,nisam.Batman90 je napisao/la:Nisam "komunista". Komunista nema od 1990-ih. Jesi li ti SDA-ovac?Agamemnon je napisao/la:Jesi ti "komunista" betmene.
Ne pripadam ni jednoj stranci.
Pogotovo ne Bakirovoj.

batman90

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kakvu sarajevsku stranu kakav fokus dijete drago.Batman90 je napisao/la:Nije to na stranu, to je itekako u fokusu. A nisi upratila, jer su ovi koje nazivam dupeliscima Sarajlija, se u par navrata svrstali na sarajevsku stranu. I ja nisam uveo ovu podjelu, nego upravo ti isti nazivajuci mene "komunistom", "komunjarom" itd.Aerials je napisao/la:franto, dovoljno je da spomenem kako nazivaš svakoga ko iole "gotivi" Sarajlije "sarajevskim dupeliscem". Meni to zvuči kao velika količina averzije prema gradu i stanovnicima, na stranu ovo sve što si gore spomenuo. Usput, ovo oko komunista i SDA-ovaca ti nema nikakve logike.
Ja sam im sto put sasuo sve na kamaru.
Ali sve pocne od sporta covjece o cemu ti pricas.
Hoces da mijenjas nesto.Kreni od svoga grada.
Nije ti Alija kriv.
I meni nema smisla da imaju kvotu dva ali kada zelis bolje sebi i svojoj dijeci ta kvota ne znaci nista.Radnici Dite su ti zivi primjer.
Sami su digli fabriku iz pepela.Svojim rukama.
Nema tu mi/oni kada su te stvari u pitanju.
Mi smo jedan narod.Imaju i oni sirotinje i svega.
Jesuli sarajlije pokrali ditu, ttu, i ostale gigante.
Jesu li nam oni pokrali slobodu pa 20 godina meda ne mozemo.
Jesmo li mi unistili u seheru Vranicu ili Gras,
Ides daleko momce vjeruj mi.
Sta hoces da ti otvore fabrike,naprave stadion pa i kod njih rupe zive od stadiona.
Samo se mi koljemo medjusobno nevjerovatno.
Jel Sarajevo krivo sto grad gubi pola miliona na JU stadion.
Nije a mozemo te pare usmjeriti u Aidu u TTU,
Kada su svi uvezani i imaju korist pokrase nas.
Mislis da je bolje kod njih,vidi Grbavice umjesto da olaksaju i prepoznaju volju i zelju prije svega navijaca poklase se izmedju za 4 metra zemlje.
Okani ti se pljuvanja po seheru,mislim van sporta jer nije ni mjesto za politiku
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Solinaš nam je veseo i raspjevao se: 

Željezničar iz metropole!
- MocMahale444
Agamemnon je napisao/la:Okani ti se pljuvanja po seheru,mislim van sporta jer nije ni mjesto za politiku

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Druze, ima istine u tome sto pises. Ali zaboravljas cinjenicu da je taj grad politicki centar broj 1 i da htjeli mi to ili ne sve promjene, naredbe ili u ovom slucaju privatizacije odatle krecu, jer su svi centri moci u tom gradu. Ima svakako i nasih podanika koji su omastili brk u tim pricamaAgamemnon je napisao/la:.

Ne poistovjecujem Sarajevo kao politicki centar i ljude koji zive tamo do momenta kada nakon sto saznaju cinjenice nastavljaju da podrzavaju ponder 2 i slicno

Mogu shvatiti neznanje, ali ne i bjezanje od istine, relativizaciju ili opravdavanje toga

I nebitno, nije tema za to. Vratimo se carolijama pl prepucavanja

- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa bolan ovdje u vladi i insttitucijama nema 3% sarajlijaBatman90 je napisao/la:Druze, ima istine u tome sto pises. Ali zaboravljas cinjenicu da je taj grad politicki centar broj 1 i da htjeli mi to ili ne sve promjene, naredbe ili u ovom slucaju privatizacije odatle krecu, jer su svi centri moci u tom gradu. Ima svakako i nasih podanika koji su omastili brk u tim pricamaAgamemnon je napisao/la:.![]()
Ne poistovjecujem Sarajevo kao politicki centar i ljude koji zive tamo do momenta kada nakon sto saznaju cinjenice nastavljaju da podrzavaju ponder 2 i slicno![]()
Mogu shvatiti neznanje, ali ne i bjezanje od istine, relativizaciju ili opravdavanje togaSlicna je situacija i sa ratnim zlocinima. Neki ne znaju, ali kada se iznesu neoborivi dokazi, na njima je da se ograde od toga
![]()
pa u vladi i u skupstini i u institiucijama sjede vasi ljudi iz vaseg kantona koje ste vi izabrali i mislis da rade nesto za vas? ili za nas?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pimpek

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj kraljaAgamemnon je napisao/la:Kakvu sarajevsku stranu kakav fokus dijete drago.Batman90 je napisao/la:Nije to na stranu, to je itekako u fokusu. A nisi upratila, jer su ovi koje nazivam dupeliscima Sarajlija, se u par navrata svrstali na sarajevsku stranu. I ja nisam uveo ovu podjelu, nego upravo ti isti nazivajuci mene "komunistom", "komunjarom" itd.Aerials je napisao/la:franto, dovoljno je da spomenem kako nazivaš svakoga ko iole "gotivi" Sarajlije "sarajevskim dupeliscem". Meni to zvuči kao velika količina averzije prema gradu i stanovnicima, na stranu ovo sve što si gore spomenuo. Usput, ovo oko komunista i SDA-ovaca ti nema nikakve logike.
Ja sam im sto put sasuo sve na kamaru.
Ali sve pocne od sporta covjece o cemu ti pricas.
Hoces da mijenjas nesto.Kreni od svoga grada.
Nije ti Alija kriv.
I meni nema smisla da imaju kvotu dva ali kada zelis bolje sebi i svojoj dijeci ta kvota ne znaci nista.Radnici Dite su ti zivi primjer.
Sami su digli fabriku iz pepela.Svojim rukama.
Nema tu mi/oni kada su te stvari u pitanju.
Mi smo jedan narod.Imaju i oni sirotinje i svega.
Jesuli sarajlije pokrali ditu, ttu, i ostale gigante.
Jesu li nam oni pokrali slobodu pa 20 godina meda ne mozemo.
Jesmo li mi unistili u seheru Vranicu ili Gras,
Ides daleko momce vjeruj mi.
Sta hoces da ti otvore fabrike,naprave stadion pa i kod njih rupe zive od stadiona.
Samo se mi koljemo medjusobno nevjerovatno.
Jel Sarajevo krivo sto grad gubi pola miliona na JU stadion.
Nije a mozemo te pare usmjeriti u Aidu u TTU,
Kada su svi uvezani i imaju korist pokrase nas.
Mislis da je bolje kod njih,vidi Grbavice umjesto da olaksaju i prepoznaju volju i zelju prije svega navijaca poklase se izmedju za 4 metra zemlje.
Okani ti se pljuvanja po seheru,mislim van sporta jer nije ni mjesto za politiku

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Batman90 je napisao/la:Druze, ima istine u tome sto pises. Ali zaboravljas cinjenicu da je taj grad politicki centar broj 1 i da htjeli mi to ili ne sve promjene, naredbe ili u ovom slucaju privatizacije odatle krecu, jer su svi centri moci u tom gradu. Ima svakako i nasih podanika koji su omastili brk u tim pricamaAgamemnon je napisao/la:.![]()
Ne poistovjecujem Sarajevo kao politicki centar i ljude koji zive tamo do momenta kada nakon sto saznaju cinjenice nastavljaju da podrzavaju ponder 2 i slicno![]()
Mogu shvatiti neznanje, ali ne i bjezanje od istine, relativizaciju ili opravdavanje togaSlicna je situacija i sa ratnim zlocinima. Neki ne znaju, ali kada se iznesu neoborivi dokazi, na njima je da se ograde od toga
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, pitar9876 i 29 gostiju.