NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Svaštara
Dobro KD je poseban bas, 210 visoki bek fakticki s vrhunskim sutem, rasponom ruku od skoro 240 i cistim osjecajem za scoring je nevidjeno. Steta sto ima p.i.c.k.a.s.t mentalitet.
Jako tesko da je KD ispred onog cudovista iz Orlanda i pocetaka u LAL,a ono kada je otisao u hard core masu to je vec drugo nesto
Ma nije ni mentalitet koliko ljenost da trenira košarku. Zbog toga nikada nije radio na igri leđima s kojom bi bio nezaustavljiv. Ovaj playoff je prvi da ne bježi od igranja jake odbrane.
Ma govorim o čistom talentu. KD da je radio na sebi zabijao bi minimalno 35 u prosjeku uz 10ak skokova i 5-6 asistencija.ozy je napisao/la:Jako tesko da je KD ispred onog cudovista iz Orlanda i pocetaka u LAL,a ono kada je otisao u hard core masu to je vec drugo nesto
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A to je drugo onda,ljenost ne racunam pod to..jbg i Eddy Curry,Isaih Rider Baron Davis,su mogli imati 2x bolje karijere da su radili na sebi..
Mozda i najbolji primjer i najtragicniji je Michael Beasley
Mozda i najbolji primjer i najtragicniji je Michael Beasley
Bit ce jednom razrijesen i taj mit o pichkastom mentalitetu Duranta, po meni to nije uopste tako strasno kako se na ovom forumu predstavlja, vise je to do onog drugog indijanca u ekipi kojeg hormoni prenose pa umisli sebi da je Jordan i uzme rjesavati sve i sto treba i sto ne treba, vidjecemo Duranta kada predje u neku drugu ekipu kako ce izgledati njegove clutch zavrsnice, po meni ce to biti strasno.Epidaurus je napisao/la:Dobro KD je poseban bas, 210 visoki bek fakticki s vrhunskim sutem, rasponom ruku od skoro 240 i cistim osjecajem za scoring je nevidjeno. Steta sto ima p.i.c.k.a.s.t mentalitet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nisam ja ni rekao da kobe nije bio talentovan, zasigurno da jeste, ali da li je talentom bio u top 3/5/10 (kako kome odgovara) igrača svih vremena gdje je završio? nema šanse.Raul_64 je napisao/la: Kobi je sa 18 godina ubacivao 40 poena na ljetnoj ligi.Samo jer je bio dosta mladjih od ostalih i insistirao na Lakerse , je pao nize na drafu.
Pricamo o jednom od najtalentovanijih kosarkasa ikad koji je imao elitan prvi korak,vertical etc. etc. sto nije stekao velikim srcem.
198 cm , 210 cm raspon ruku , 38 vertical , elitan prvi korak
Zanemari ove atletske predispozicije koju su vrhunske.Al 198 cm/210 cm raspon ruku,bukvalno savrseno tijelo za kosarkasa.
Protivnici nisu mogli odbranit fade away jer se mogao odrazit kao malo ko sa dvije noge i sa dugim rukama koje ima , niko nije mogao blokirati taj sut.Ne zbog karaktera i srca aman.
tih atletskih freakova ima na svakom koraku, ali kobeov mindset ga je odvojio od ostalih. njegov karakter, želja i volja za uspjehom.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- IlCapitano
- Kontakt:
Vidjeli smo mi već to u MVP sezoni.bodi123 je napisao/la:Bit ce jednom razrijesen i taj mit o pichkastom mentalitetu Duranta, po meni to nije uopste tako strasno kako se na ovom forumu predstavlja, vise je to do onog drugog indijanca u ekipi kojeg hormoni prenose pa umisli sebi da je Jordan i uzme rjesavati sve i sto treba i sto ne treba, vidjecemo Duranta kada predje u neku drugu ekipu kako ce izgledati njegove clutch zavrsnice, po meni ce to biti strasno.Epidaurus je napisao/la:Dobro KD je poseban bas, 210 visoki bek fakticki s vrhunskim sutem, rasponom ruku od skoro 240 i cistim osjecajem za scoring je nevidjeno. Steta sto ima p.i.c.k.a.s.t mentalitet.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
198/210/38 , neke osnovne mjerekokuz je napisao/la:tih atletskih freakova ima na svakom koraku
To je ono , bolje od 90% bar svih ostalis basketasa.Tako da svakako nije cesto.
Mindset kad kazes.Jednostavno je rad na skilu.Dodao skil na bogom dane fizikalije koje su fenomenalne.
Al ne mogu reci da je bolji bek od Monte Elisa jer ima bolji mentalitet(dobro , moguce
Khawi je primjer velikog radnika.No Khawi nije upao u prvu petorku lige ove godine jer je samo "velik radnik".Ima takvih dosta,vecih vjerovatno.
On ima 201 cm/220 cm raspon ruku/uz Jordana(od non visokih)najvece sake ikad i u startu ima ogromnu prednost nad 95% ostalih kosarkasa.
Samo je velika razloga izmedju nije talentovan i nije top 10 talentom kao sto si napisao sada.Ono ti je bilo grubo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nisam ja ni rekao da nije talentovan, nego sam ga usporedio sa lebronom i rekao da nije toliko talentovat (kad se poredi s njom). jer bar meni, lebron je neviđeno čudo sporta, 206-7, sa 110-115 koliko već kila mišića i onolikom pokretljivosti. 
znam ja na šta ti ciljaš i razumijem te, ali za mene su šampioni(ne bukvalno da neko ne shvati) uvijek odskakali od ostalih upravo tim nekim drugim stvarima koje se ne mogu izraziti na papiru brojkama
znam ja na šta ti ciljaš i razumijem te, ali za mene su šampioni(ne bukvalno da neko ne shvati) uvijek odskakali od ostalih upravo tim nekim drugim stvarima koje se ne mogu izraziti na papiru brojkama
Cistim talentom Tmac mora biti top 10 svih vremena, lik je godinama igrao na osnovu cistog talenta.
harden postao prvi igrac sa 29-6-7 statistikama koji nije bio izabran u prve tri petorke
Slazem se. Tako ga etiketirati je jednostavno glupo, neosnovano, i kao sto kazes, dokazano da nije tacno.IlCapitano je napisao/la:Vidjeli smo mi već to u MVP sezoni.bodi123 je napisao/la:Bit ce jednom razrijesen i taj mit o pichkastom mentalitetu Duranta, po meni to nije uopste tako strasno kako se na ovom forumu predstavlja, vise je to do onog drugog indijanca u ekipi kojeg hormoni prenose pa umisli sebi da je Jordan i uzme rjesavati sve i sto treba i sto ne treba, vidjecemo Duranta kada predje u neku drugu ekipu kako ce izgledati njegove clutch zavrsnice, po meni ce to biti strasno.Epidaurus je napisao/la:Dobro KD je poseban bas, 210 visoki bek fakticki s vrhunskim sutem, rasponom ruku od skoro 240 i cistim osjecajem za scoring je nevidjeno. Steta sto ima p.i.c.k.a.s.t mentalitet.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
E i oni ga pretjerase, cuj 4-1 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Potpis na ovo!alemsa je napisao/la:Cistim talentom Tmac mora biti top 10 svih vremena, lik je godinama igrao na osnovu cistog talenta.
kokuz je napisao/la:nisam ja ni rekao da nije talentovan, nego sam ga usporedio sa lebronom i rekao da nije toliko talentovat (kad se poredi s njom). jer bar meni, lebron je neviđeno čudo sporta, 206-7, sa 110-115 koliko već kila mišića i onolikom pokretljivosti.
ne vjerujem da je james 206 visok
filip13 je napisao/la:kokuz je napisao/la:nisam ja ni rekao da nije talentovan, nego sam ga usporedio sa lebronom i rekao da nije toliko talentovat (kad se poredi s njom). jer bar meni, lebron je neviđeno čudo sporta, 206-7, sa 110-115 koliko već kila mišića i onolikom pokretljivosti.
203 113kg

lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:kokuz je napisao/la:nisam ja ni rekao da nije talentovan, nego sam ga usporedio sa lebronom i rekao da nije toliko talentovat (kad se poredi s njom). jer bar meni, lebron je neviđeno čudo sporta, 206-7, sa 110-115 koliko već kila mišića i onolikom pokretljivosti.
203 113kg
tako nešto
Da se odma razumijemo meni je KD jedno 20 puta drazi od ovog indijanca i divljaka i volio bih da je u ekipi sa CP3em, a ne ovim idiotom al meni je nerazumljivo da jedan takav talent pusti ovom konju da divlja i stane po strani vrlo cest. Bolji je igrac od Wessa, talentovaniji 10 puta al za KDa se ni u ludilu ne moze rec da ima Kobeov ubilacki mentalitet npr. To da ima bio bi kandidat za najboljeg igraca ikad, bar meni.bodi123 je napisao/la:Bit ce jednom razrijesen i taj mit o pichkastom mentalitetu Duranta, po meni to nije uopste tako strasno kako se na ovom forumu predstavlja, vise je to do onog drugog indijanca u ekipi kojeg hormoni prenose pa umisli sebi da je Jordan i uzme rjesavati sve i sto treba i sto ne treba, vidjecemo Duranta kada predje u neku drugu ekipu kako ce izgledati njegove clutch zavrsnice, po meni ce to biti strasno.Epidaurus je napisao/la:Dobro KD je poseban bas, 210 visoki bek fakticki s vrhunskim sutem, rasponom ruku od skoro 240 i cistim osjecajem za scoring je nevidjeno. Steta sto ima p.i.c.k.a.s.t mentalitet.
indijanac, divljak, idiot i konj trenutno vodi svoj tim protiv "najbolje ekipe svih vremena" i "ekipe bogoocova". i kroz čitavu seriju dominira nad 2x MVP-em, bogoocem karijem. simpatično za jednog indijanca, divljaka, idiota i konja. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.