Sad se malo iskomplikovalo sto se tice sredine, Susic sigurno otpao, a Besic je pod znakom pitanja, tako da su velike sanse da Medunjanin upadne. Za ove 2-3 pozicije je jako tesko prognozirati, vrti se 4-5 igraca i svaki od njih moze upasti.Raonffa je napisao/la:Ja ne vidim ko bi drugi mogao tu početi, može možda dati priliku Hajroviću ili Višću staviti lijevo a Bajića na desno krilo...Pivopija je napisao/la:Ne bi me iznenadilo i da Duljevic pocne utakmicu, jer negdje je Mesa izjavio, ne mogu se sjetiti tacno sta, ali nesto u stilu da mu je zao sto je Duljevic malo igrao na proslim utakmicama, i da bi volio da mu da vecu minutazu protiv Spanije.Raonffa je napisao/la:Treba probati i Sušića i Vrančića na toj poziciji trećeg igrača u sredini terena, realno njih dvojica najrpije zaslužuju da se nađu tu jer su u najboljoj formi od prisutnih
A što se tiče krila, ne bih imao ništa protiv da stavi Duljevića od početka
Samo ne bih volio da nam sredina bude Bešić, Pjanić i Medunjanin a da recimo Vrančića gura na krilo, sada je valjda izvjesno da će Mario u prvih 11 i da će on biti taj treći igrač u sredini protiv Španije.
29.05.2016. BiH - Španija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 29.05.2016. BiH - Španija
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
A i stil igre, treba ga agent ponuditi njima.Sheyi je napisao/la:
Ovaj Memišević ima glavu i facu za Stokea sviju mi
Isti. A kad udje u godine bice kao Ivica Blazicko.JohnCleese je napisao/la:Ryan ShawcrossSheyi je napisao/la:

Isto ko blizanciJohnCleese je napisao/la:Ryan ShawcrossSheyi je napisao/la:
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Inace,ovaj termin nikad nisam volio,ono igraci vec zavrsili sezone,mislima vec na odmorima,a pogotovo kad su ti protivnici repke koje se spremaju za takmicenje..Al eto,nadati se da cemo pruziti dobre partije,posebno protiv Spanije.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- JohnCleese
- Kontakt:
Selektor Japana na turniru "Kirin kup" želi vidjeti bh sa svim svojim vedetama. Što je sada nemoguća misija.
- Ne znam od čega su igrači umorni. Pa, i Danci i Bugari dolaze s najboljima, ne znam zašto i BiH ne bi mogla. Nije ovo turnir bezveze, već vrlo jak. Nadam se da će to shvatiti u Savezu i Meša.
Ipak, u NSBiH su procijenili da je turnir u Japanu šansa da se testiraju neki novi, mlađi, a da glavne vedete čuvamo za kvalifikacije.
- Ne bi se trebali igrati. Znaju šta su potpisali. Neka se sjete kako je i koliko Savez zaradio kada su igrali u Alžiru - podsjetio je Halilhodžić i izrazio uvjerenje da će BiH u Japanu igrati u najboljem sastavu.
Svabo je to...
- akisarajevo92
- Kontakt:
j3bi se Vahide, sad bih volio da povede 20 igraca iz PL BiH na Kirin Cup
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa svako nase okupljanje ti nudi razloge zasto Vahid nije preuzeo svoju reprezentacijuakisarajevo92 je napisao/la:sto nisi preuzeo "svoju" reprezentaciju pa da se pitas koji ce igraci biti pozvani
j3bi se Vahide, sad bih volio da povede 20 igraca iz PL BiH na Kirin Cup
Svabo je to...
A inace africke repke koje je vodio imaju jako uredjen sistem. De ba. Ako je jedan Ivica Osim sa svojim narusenim zdravljem ucinio koliko toliko za ovu repku, da se stanje popravi. Zasto nebi mogao i on? Makar da pokusa. Pa onda moze cista obraza reci, ljudi probao sam nisam uspio i vozdra.jasmin10 je napisao/la:Neko očekuje da Vaha preuzme ovaj cirkus.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Zato i odmaramo od velikih takmicenja
Slazem se, uvijek gubimo ovakve utakmice. 2010 protiv Svedske i Njemacke, 2012 protiv Irske i Meksika (cuvene makaziceRios je napisao/la:Pogubio sam se sa ovim spiskovima,ko kad dolazi,ko konkurise za koje meceve,ko je povrijedjen..![]()
Inace,ovaj termin nikad nisam volio,ono igraci vec zavrsili sezone,mislima vec na odmorima,a pogotovo kad su ti protivnici repke koje se spremaju za takmicenje..Al eto,nadati se da cemo pruziti dobre partije,posebno protiv Spanije.
I ona petarda protiv Irana.
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
@Devils
Vala što manjem znam kada nam igrači idu u WC na pripremama to se manje iznenadim u slučaju lošeg rezultata a više se obradujem u slučaju dobrog rezultata. Kad god su ih novinari pratili u stopu tada obično podbace čitaj većinu najvažnijih utakmica.
A mene su lično poprilično odbili pristupom protiv Irske u baražu i tad sam rekao da neću uletiti u neku vrstu euforije sve dok opet ne odemo na veliko takmičenje.
Rakitić sinoć nije igr'o za Hrvatsku protiv Moldavije.Raonffa je napisao/la:Messi i Mascherano u početnoj postavi Argentine večeras, znači da je moguće da će igrači Barcelone ipak igrati protiv nas.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, benko21, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, CAGarfia, Cautinho, celikmilan, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, DeeWa, denza, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, FerdinandF, Fudo, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, Hrasno15, IgmanskiVukovi, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, karajlo, Kaunas, labostarmomosa, lakilone, legendarnadruga, LondonBlues, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, Mostarska, nebeskasila, nedimmmm1337, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, pingpong, PointBlank, Poligon10, PSV, resko1, s4mke, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TofiTofita, TripleThreat, ubipara, ugursuz, UtdBiH21, Venom, Zglavkar, Zrinjaaaa i 600 gostiju.