Ima li na YT pogledati?espresso je napisao/la:Televizija osnovana od strane Hrvatskog nogometnog saveza. U Zagrebu joj je sjedište.FoSte95 je napisao/la:Koja je sad HNTV wtfespresso je napisao/la:Hvala HNTV-u na odličnoj i prije svega objektivnoj reportaži. Prošlo je vrijeme kad su nas sarajevski mediji sotonizirali i diskreditirali a onda mediji iz hrvatske to najčešće prenosili. Neki novi vjetrovi pušu![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nemaju YT kanal,al mozes pogledat clanak,zaljepljen je gore.
Tek su krenuli prije 2 mjeseca, tako da nemaju ni YT kanal ni web stranicu. A ni u BiH se nigdje ne može gledati.
To je ZRINJSKI TV snimao emisiju i objavio na svom YT kanalu.
To je ZRINJSKI TV snimao emisiju i objavio na svom YT kanalu.
aa evo pogledao, odlicno
Da se barem nas savez sjetio snimiti reportazu o prvaku drzave
Da se barem nas savez sjetio snimiti reportazu o prvaku drzave
Ne mozes porediti Crnova i Denija ni pocemu.Bez obzira na sva dogadjanja oko njega Crnov je ljudina u odnosu na ovog drugog.Ovo govorim iz osobnog iskustva jer znam oboicu i totalno su razliciti tipovi.Mozda ti imas drugacije vidjenje.....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Pomoćni trener i nekadašnji legendarni kapetan Plemića, Mario Ivanković u kratkom razgovoru za Prvi.tv kaže kako je sve spremno za Europu.
„Počinjemo s pripremama 10. lipnja. Kao i svake godine, prvo ćemo odraditi liječničke preglede u Mostaru, a zatim idemo na Kupres na daljne pripreme. Znači, ništa drugačije u odnosu na prošle godine."
Što se tiče pojačanja, Ivanković objašnjava kako još nema službenih informacija, već samo raznih nagađanja.
„Ima nekih priča, ali još ništa nije konkretno. Prvo moramo sjesti s igračima i vidjeti tko ostaje, a tko odlazi. Sigurno je samo kako ćemo u skorašnjoj budućnosti dovesti neko ozbiljno pojačanje."
„Počinjemo s pripremama 10. lipnja. Kao i svake godine, prvo ćemo odraditi liječničke preglede u Mostaru, a zatim idemo na Kupres na daljne pripreme. Znači, ništa drugačije u odnosu na prošle godine."
Što se tiče pojačanja, Ivanković objašnjava kako još nema službenih informacija, već samo raznih nagađanja.
„Ima nekih priča, ali još ništa nije konkretno. Prvo moramo sjesti s igračima i vidjeti tko ostaje, a tko odlazi. Sigurno je samo kako ćemo u skorašnjoj budućnosti dovesti neko ozbiljno pojačanje."
Jedina poveznica Denija i Crnova je ta što su obojici djevojke iz Mostara 
poveznice su sto su djubrad i jedan i drugi.. crnov izadje na oltar i kaze znamo svi dobro sta.. i pregazi tu rijec za par mjeseci.. i to cak nije ni dobio vece pare nego sto bi kod nas imo da je produzio.. plus svi znaju da je se sastajo s mijom u zagrebu dok je imo ugovor s nama i vec tada dogovaro da predje u siroki.. tako da.. ista **** i jedan i drugi 
HŠKZ!
Mene je vise Crnov razocarao jer je se cak na Frami Mostar zaklinjao da nece nigdje drugo igrat u BiH sem Zrinje. Da nije to tako rekao mislim da o tome nitko nebi posebno ni pricao al eto.
Sto se tice Crnova ovo sto ste napisali djelomicno je istina ali duga je to prica.Ono sto znam sigurno da on 100% nije imao namjeru preci u Siroki i da ono sa Serifom nije bio trik ,ali duga je to prica i nema smisla nakon svega ovdje raspravljati dalje.Deni je dobio sto je trazio i sto je zasluzio.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Jeb...se nas za neke bivse igrace koji su guzicom zatvorili vreta,mrtvo tkivo se uvijek odstranjivalo ,svi nas kolektiv spominju kao recept za odlicne igre i na kraju titulu,sumnjam da bi sa ovim vec navedenim kvazi igracima imali taj timski duh...nek im je sretno ali Zrinjski i titula sa njim ce njima biti vrhunac karijere jer ako misle da ce sa nekim seoskim klubovima bolje proci grdno se varaju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sve se plaća sve se vraća
niko sretniji od Simeunovića kada nam je zabio u prvome proljetnome kolu u Mostaru
Sezona se završila, naš Zrinjski ipak prvak
a Deni laganini dobi i u Sarajevu nogu u
Neka mu bude sretno negdje po nekim livadama...
niko sretniji od Simeunovića kada nam je zabio u prvome proljetnome kolu u Mostaru
Sezona se završila, naš Zrinjski ipak prvak
a Deni laganini dobi i u Sarajevu nogu u
Neka mu bude sretno negdje po nekim livadama...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Koja bi to tek dominacija bila da imamo dvoranu tipa one zeničke..
HŠK Zrinjski Mostar i Hercegovačka pivovara su povodom osvajanja našeg četvrtog naslova prvaka dogovorili loyalty suradnju, a rezultat te suradnje je Plemićko pivo, naše prvo klupsko pivo u povijesti. Za izbor službenog slogana zatražili smo Vašu pomoć, a od velikog broja Vaših prijedloga izabrali smo četiri najbolja i opet prepustili Vama da izaberete najbolji. Najviše lajkova dobio je slogan - Plemićko, okus pobjede, a autor istog je Robert Novak. Čestitamo!
- gloryhunter
- Kontakt:
Razočarao ili ne razočarao, činjenica je da je Crnov donio naslov 2014.godine a prošle 2015. u zadnjem kolu na Pecari je donio Europu... Pola proračuna Zrinjskog je od te Europe što se uđe u to neko pretkolo.. Njegovim golovima Zrinjski nekako životari, da se dogodi jedna sezona bez Europe kao Široki ove sezone, bila bi rezanja plaća do 50% i smanjivanje kadra...hskzmostar je napisao/la:Jeb...se nas za neke bivse igrace koji su guzicom zatvorili vreta,mrtvo tkivo se uvijek odstranjivalo ,svi nas kolektiv spominju kao recept za odlicne igre i na kraju titulu,sumnjam da bi sa ovim vec navedenim kvazi igracima imali taj timski duh...nek im je sretno ali Zrinjski i titula sa njim ce njima biti vrhunac karijere jer ako misle da ce sa nekim seoskim klubovima bolje proci grdno se varaju!
Pustite te priče o ljubavi, to ne postoji, svi su oni profesionalci koji pokušavaju zaradit koru kruha, a odlaskom u inozemstvo malo si olakšat život.. Totti, Gerard svi oni naplaćuju tu ljubav po 5-6milijuna eura godišnje.
Crnov nije Ero ni Mostarac i jel mu iko treba zamjerit što oće napredovat u karijeri, ošo je u taj Sheriff, nije uspilo jbg propalo mu to događa se, na prvu ponudu došao je u Široki pa šta, nije u Velež il Željezničar da je tamo svatio bi nekako..
- hskzmostar
- Kontakt:
gloryhunter je napisao/la:Razočarao ili ne razočarao, činjenica je da je Crnov donio naslov 2014.godine a prošle 2015. u zadnjem kolu na Pecari je donio Europu... Pola proračuna Zrinjskog je od te Europe što se uđe u to neko pretkolo.. Njegovim golovima Zrinjski nekako životari, da se dogodi jedna sezona bez Europe kao Široki ove sezone, bila bi rezanja plaća do 50% i smanjivanje kadra...hskzmostar je napisao/la:Jeb...se nas za neke bivse igrace koji su guzicom zatvorili vreta,mrtvo tkivo se uvijek odstranjivalo ,svi nas kolektiv spominju kao recept za odlicne igre i na kraju titulu,sumnjam da bi sa ovim vec navedenim kvazi igracima imali taj timski duh...nek im je sretno ali Zrinjski i titula sa njim ce njima biti vrhunac karijere jer ako misle da ce sa nekim seoskim klubovima bolje proci grdno se varaju!
Pustite te priče o ljubavi, to ne postoji, svi su oni profesionalci koji pokušavaju zaradit koru kruha, a odlaskom u inozemstvo malo si olakšat život.. Totti, Gerard svi oni naplaćuju tu ljubav po 5-6milijuna eura godišnje.
Crnov nije Ero ni Mostarac i jel mu iko treba zamjerit što oće napredovat u karijeri, ošo je u taj Sheriff, nije uspilo jbg propalo mu to događa se, na prvu ponudu došao je u Široki pa šta, nije u Velež il Željezničar da je tamo svatio bi nekako..
Crnov je gov...od coeka i tocka!neka ga u manjim klubovima,Zrinjski mu je vrhunac!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Pretjerujes brate.Ne volis ga , to je tvoja stvar i to je ok ali ipak malo smiri strasti jer ovo je ipak samo nogomet a uz to neke stvari nisu onakve kakve se cine na prvi pogled.hskzmostar je napisao/la:gloryhunter je napisao/la:Razočarao ili ne razočarao, činjenica je da je Crnov donio naslov 2014.godine a prošle 2015. u zadnjem kolu na Pecari je donio Europu... Pola proračuna Zrinjskog je od te Europe što se uđe u to neko pretkolo.. Njegovim golovima Zrinjski nekako životari, da se dogodi jedna sezona bez Europe kao Široki ove sezone, bila bi rezanja plaća do 50% i smanjivanje kadra...hskzmostar je napisao/la:Jeb...se nas za neke bivse igrace koji su guzicom zatvorili vreta,mrtvo tkivo se uvijek odstranjivalo ,svi nas kolektiv spominju kao recept za odlicne igre i na kraju titulu,sumnjam da bi sa ovim vec navedenim kvazi igracima imali taj timski duh...nek im je sretno ali Zrinjski i titula sa njim ce njima biti vrhunac karijere jer ako misle da ce sa nekim seoskim klubovima bolje proci grdno se varaju!
Crnov je gov...od coeka i tocka!neka ga u manjim klubovima,Zrinjski mu je vrhunac!
-
GradKamena1
- Kontakt:
NJEmu niko ne zamjera sto je preso u Siroki nije ni prvi ni zadnji sto su isli gore i ovi dolazili ovamo,stvar je na koji nacin je to uradio u Crkvi koja mu ocito nista neznaci rekao je jedno a uradio je drugo,ako mu je vec bilo skakljivo pitanje trebo je rec neznam vidicemo sta zivot nosi,i sta ce se desavat i niko mu nista nebi zamjerio,covjek je bio idol djeci koliko god to cudno zvucalo u nasoj ligi,al jbg svako bira svoj put !gloryhunter je napisao/la:Razočarao ili ne razočarao, činjenica je da je Crnov donio naslov 2014.godine a prošle 2015. u zadnjem kolu na Pecari je donio Europu... Pola proračuna Zrinjskog je od te Europe što se uđe u to neko pretkolo.. Njegovim golovima Zrinjski nekako životari, da se dogodi jedna sezona bez Europe kao Široki ove sezone, bila bi rezanja plaća do 50% i smanjivanje kadra...hskzmostar je napisao/la:Jeb...se nas za neke bivse igrace koji su guzicom zatvorili vreta,mrtvo tkivo se uvijek odstranjivalo ,svi nas kolektiv spominju kao recept za odlicne igre i na kraju titulu,sumnjam da bi sa ovim vec navedenim kvazi igracima imali taj timski duh...nek im je sretno ali Zrinjski i titula sa njim ce njima biti vrhunac karijere jer ako misle da ce sa nekim seoskim klubovima bolje proci grdno se varaju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.