PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja

Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 28 maj 2016, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Re: PL prepucavanja
Sefer Haliovic, Naser Oric.fukaratz je napisao/la:DIvjak, Topic, Cegar, Vikic, Talijan......to su heroji a Musan je qurcina
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
frantosamirr je napisao/la:Sefer Haliovic, Naser Oric.fukaratz je napisao/la:DIvjak, Topic, Cegar, Vikic, Talijan......to su heroji a Musan je qurcina
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Za tebe je moralna vertikala i Hana Hadžiavdagić.Batman90 je napisao/la:
Profesore, profesoreJest mu krivo, sto je bio potrcko ujki pa se saznalo. Sad glumi neku moralnu vertikalu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i frantu razvalioBatman90 je napisao/la:Batman90 je napisao/la:Pimpek se opet napalio![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Jest mu krivooo HahahahaHigh je napisao/la:Za tebe je moralna vertikala i Hana Hadžiavdagić.Batman90 je napisao/la:
Profesore, profesoreJest mu krivo, sto je bio potrcko ujki pa se saznalo. Sad glumi neku moralnu vertikalu

Blamiraš se glupetajući o tome ko je odakle, napamet mlatiš o crnokošuljašima, fiktivnim ujacima, urotama protiv Tuzle, kitiš se nazovijednakom ideologijom sa kultom ličnosti (koji paradoks), jesi li ti pri sebi?Batman90 je napisao/la:Jest mu krivooo HahahahaHigh je napisao/la:Za tebe je moralna vertikala i Hana Hadžiavdagić.Batman90 je napisao/la:
Rigolleto ovo ti mezi kad ti pocne pridikovati
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dajte trofeje dajte punca muka mi je od ove pticurine

A u pm.

A u pm.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ako ima muda nek se javi u pp.DoeTz je napisao/la:@Aerials bi da zakuha s nekim al kaze da ne vidi bas neku konkurenciju... hmmm

- MocMahale444
Sad je baš dosadan, pisi s orginalnog acc ili zovem Hellera da te prikolje Beti 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
a boga ti dragog bečlija i samir su vamo. Količina gluposti je upravo dosegla svoj maksimum na ovoj temi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
High je napisao/la:
Blamiraš se glupetajući o tome ko je odakle, napamet mlatiš o crnokošuljašima, fiktivnim ujacima, urotama protiv Tuzle, kitiš se nazovijednakom ideologijom sa kultom ličnosti (koji paradoks), jesi li ti pri sebi?
Druze ba, napadas Mostarce a tvoji su vjerovatno isto radili sa njima '42. Sad se pokusavas izvuci bacanjem pijeska u oci

Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 28 maj 2016, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Obali mi.Rigoletto je napisao/la:a boga ti dragog bečlija i samir su vamo. Količina gluposti je upravo dosegla svoj maksimum na ovoj temi.
što se baljenja tiče javi se svojoj degeneričnoj rodici, ne prekidaj tradiciju. Nek ostane u obiteljisamirr je napisao/la:Obali mi.Rigoletto je napisao/la:a boga ti dragog bečlija i samir su vamo. Količina gluposti je upravo dosegla svoj maksimum na ovoj temi.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rinuka unistio temu sa onom jadnom kozom, a Totti ga citirao ko manijak. Mislio sam da navija za Sarajevo. Svejedno je glupson
Aj postavi jos koji put, matereti. Kakav delegat

Aj postavi jos koji put, matereti. Kakav delegat

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Vrijedjanje samo zbog vrijedjanja jer je na ovoj temi je stvarno postalo degutantno. Ajde saberite se idioti i malo razmislite ste pisete vise.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Krmak, miran budi !Rigoletto je napisao/la:što se baljenja tiče javi se svojoj degeneričnoj rodici, ne prekidaj tradiciju. Nek ostane u obiteljisamirr je napisao/la:Obali mi.Rigoletto je napisao/la:a boga ti dragog bečlija i samir su vamo. Količina gluposti je upravo dosegla svoj maksimum na ovoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Jadnimi, jurisicduska, Predatod, Vanja8 i 23 gosta.