Frajer je iz Glogove, ne bi me nista cudiloadnan27 je napisao/la:Mirsad Hasanovic jzl ovo istina dali ko zna

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Frajer je iz Glogove, ne bi me nista cudiloadnan27 je napisao/la:Mirsad Hasanovic jzl ovo istina dali ko zna
Kostić za t.u.z.l.a.n.s.k.i.b.aProtekla sezona je vjerovatno i jedna od najboljih u dosadašnjoj karijeri. Zahvaljujući svim momcima na terenu i pojedinačni učinak je došao do izražaja, što me naravno čini sretnim i zadovoljnim. Bilo je teških trenutaka, vrijednih pobjeda, bolnih poraza ali sve je to sastavni dio fudbala u konačnici mislim da je iza nas jako uspješna sezona.
– Znam da se već neki klubovi interesuju za mene, to me imponuje i dokaz je onoga što sam već spomenuo, iza mene je jedna od najboljih sezona u karijeri. Trenutno o odlasku sa Tušnja ne razmišljam, izborili smo Evropu, klub ima odlične navijače, Tuzla je divan grad, predsjednik Husić je bio i više nego korektan prema meni i sve je jedna divna priča…
– Biću iskren, Tušanj bi napustio jedino u situaciji u kojoj bi i klub bio zadovoljan mojim transferom, dakle ponuda mora da bude takva da zadovolji interes i Slobode i samog mene u svakom drugom slučaju na Tušnju ću ostati sigurno i narednu sezonu
Ma nema tu sikirancije nikakve, mi nismo uradili ništa protuzakonito niti ilegalno, to je uradilo Sarajevo jer je ponudilo premiju ukoliko mi odigramo dobro utakmicu, tj. da ne pustimo Mladosti. Utakmica koja se njih nije ticala, nije kao da su ponudili premije za utakmicu protiv Željezničara s kim su se borili za titulu. Znači da su muljali u drugim utakmicama nekim. Da su oni platili da mi izgubimo i pustimo Mladosti i mi to uradili onda bi mi bili krivi i trebalo bi nas kazniti.staragarda je napisao/la:Borba sa ovakvim kriminogenim savezom je sifizov posao....njima ko je stao na žulj nije dobro prošao... Pogotovo ako je usamljen u ispravljanjima krivih Drina... A ne izgleda mi dovoljno namazan za tu borbu... Zavalit će ga elegantno i u rukavicama... Kao za slogu sto su ga s j e b a l i
Stari,čovjek je hladno popušio zabranu od godinu dana BUKVALNO NIZASTA.... Cista greška saveza i institucija ispod njega... Čovjek je imao papire crno na bijelo sa PEČATIMA saveza pa su na kraju njega optužili da je nekakav hajkac i da njih želi da dikredituju a čovjek je uložio milione u Slogu i stadion... Valjao im je ispocetka priče jer je bio neka pozitivna priča u ovoj zabokrecini i gurali su ga kao primjer da se MOZE U BOSNI...prvi put kad im je stao na žulj i pitao sta je ovo ba....j e b a l i su ga i oštro kaznili za nauk da se smiri i da mu pokažu ko je glavni baja ovdje...a Sarajevo i nas ne stavljaj u isti kos jer kad su nama OTELI EVROPU ZBOG SKUTORSKOG LOBIJA pitari su hladno dobili licencu za tu sezonu za BUKVALNO ISTE GARANCIJE...dokazano na sudu... čak je savez bio dužan Da isplati stetu Slobodi zbog neizlaska u evropu pa je pojeo vuk magarcaAgamemnon je napisao/la:Dobro ljudi ukljucite malo mozak.
Za aferu punac nemogu nam nista.
Kako ce njega "proglasiti krivim" kada to automatski znaci da je krivo i Sarajevo.
Svaka kazna Slobodi povlaci istu,ako ne i vecu Sarajevu.
Lopovi ce namjestiti klevetu proce novcana kazna i to je to.
Opusti te se.
Nara Utd treća tajlandska liga, pa ovaj gori od onih Ješićevih što po tristo golova po sezoni dajuAgamemnon je napisao/la: Za koji slavni klub je igrao,
Karic,PopovićAerials je napisao/la:eno Karić i kompanija koja je tražila raskide ugovora sa Čelikom, su slobodni igrači sada.
Žalosno je što velikani našeg fudbala propadaju na taj način. Kriminalci potpomognuti političkim strankama su uništili fudbal. Ono što je dobro za Čelik a mislim da se mora desiti kao i kod nas što se desilo. Totalni raspad sistema, ispadanje iz lige odlazak svih igrača, trenera... i onda kad odu **** iz skupština i uprave krenuti sve ispočetka. Ovako kako Čelik danas "pleše" samo će mu se biti teže vratiti na prave staze.wobly92 je napisao/la:Sad podjoh i ja napisat. Koliko god da mi je žao Čelika, al eto napustili ih igrači neki, među njima Karić i Džidić. Kad bi barem jednog ugrabili, Karića prvenstveno...Biće teško jer već sigurno ima i ponudu iz inostranstva.