FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 27 maj 2016, 23:31

adnan27 je napisao/la:Mirsad Hasanovic jzl ovo istina dali ko zna
Frajer je iz Glogove, ne bi me nista cudilo :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 maj 2016, 23:32

Protekla sezona je vjerovatno i jedna od najboljih u dosadašnjoj karijeri. Zahvaljujući svim momcima na terenu i pojedinačni učinak je došao do izražaja, što me naravno čini sretnim i zadovoljnim. Bilo je teških trenutaka, vrijednih pobjeda, bolnih poraza ali sve je to sastavni dio fudbala u konačnici mislim da je iza nas jako uspješna sezona.
– Znam da se već neki klubovi interesuju za mene, to me imponuje i dokaz je onoga što sam već spomenuo, iza mene je jedna od najboljih sezona u karijeri. Trenutno o odlasku sa Tušnja ne razmišljam, izborili smo Evropu, klub ima odlične navijače, Tuzla je divan grad, predsjednik Husić je bio i više nego korektan prema meni i sve je jedna divna priča…
– Biću iskren, Tušanj bi napustio jedino u situaciji u kojoj bi i klub bio zadovoljan mojim transferom, dakle ponuda mora da bude takva da zadovolji interes i Slobode i samog mene u svakom drugom slučaju na Tušnju ću ostati sigurno i narednu sezonu
Kostić za t.u.z.l.a.n.s.k.i.b.a :D

Između ostalog, o tome sam pričao ranije. Svi imaju ugovor još godinu dana ako ih Sloboda želi zadržati

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 maj 2016, 23:32

Joj al me presječe, kont'o piše "Ivan Kostić: Iz Slobode SAM otišao...", al se syeba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 27 maj 2016, 23:34

Dobro ljudi ukljucite malo mozak.
Za aferu punac nemogu nam nista.
Kako ce njega "proglasiti krivim" kada to automatski znaci da je krivo i Sarajevo.
Svaka kazna Slobodi povlaci istu,ako ne i vecu Sarajevu.
Lopovi ce namjestiti klevetu proce novcana kazna i to je to.
Opusti te se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 maj 2016, 23:41

Kole je sve s ovom izjavom rekao. :salut: Znaci koga god Sloboda hoce zadrzat taj ce i ostat,osim u slucaju kakve finansijski dobre ponude za nasu Slobodu.

Jest dobro sto se skoro pa nista ne zna oko pojacanja. Kad zaredaju vijesti jedna po jedna... :njanjanja: :opaopa: :ljepota:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 maj 2016, 23:42

staragarda je napisao/la:Borba sa ovakvim kriminogenim savezom je sifizov posao....njima ko je stao na žulj nije dobro prošao... Pogotovo ako je usamljen u ispravljanjima krivih Drina... A ne izgleda mi dovoljno namazan za tu borbu... Zavalit će ga elegantno i u rukavicama... Kao za slogu sto su ga s j e b a l i
Ma nema tu sikirancije nikakve, mi nismo uradili ništa protuzakonito niti ilegalno, to je uradilo Sarajevo jer je ponudilo premiju ukoliko mi odigramo dobro utakmicu, tj. da ne pustimo Mladosti. Utakmica koja se njih nije ticala, nije kao da su ponudili premije za utakmicu protiv Željezničara s kim su se borili za titulu. Znači da su muljali u drugim utakmicama nekim. Da su oni platili da mi izgubimo i pustimo Mladosti i mi to uradili onda bi mi bili krivi i trebalo bi nas kazniti.
Mi svejedno smo igrali pošteno i pobijedili na kraju.

Nije ba ni Azmir levat, za Slogu su mogli muljati s papirima i sl. ovde nema šta. A ako Azmir nije dovoljno sposoban da to sam obrazloži ima lovu da uzme bilo kakvog advokata na svijetu da to odradi za njega. Bez brige ;)

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 27 maj 2016, 23:45

Eh to je to sto Thranduil brat rece. Ima Azmir nacina da to izganja ako pokusaju muljat.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 maj 2016, 23:46

i VI VJERUJETE OVOM fAKTORU, VIDITE DA PIšu SAMO ZASTO SU hUSIĆA pRIJAVILI A DRUGE NIŠTA, Njihovi lokalni mediji me neinteresuju nisti njuihova, priča. a drugo oni su prosljedili prijavu Tužilaštvu , Tužilaštvo će se očitovati imali tu Krivične odgovornosti ili nema, Što se tiče klevete kao KD nemože se tjerati po službenoj dužnosti nego samo privatnom parnicom. E sad neznam zašto bi Mogli teretiti Husića, A sad druga strana Medalje Neznamo zasto su teretili Sarajevo ili ko je već tamo tad bio.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 maj 2016, 23:50

Ja neznam kaki bezveznjakovići mogu raditi u NSBiH pa ovo prosljedit Tužilaštvu, U prijevodu oni su sa sebe skinuli odgovornost stiteći FK Sarajevo, Tužilaštvo će 1000 % ovo odbacit kao neutemeljeno a kako oni kažu ako tužilaštvo odgovori pozitivno nastaviće disciplinsko odgovornos a negativno A/A.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2016, 23:54

Agamemnon je napisao/la:Dobro ljudi ukljucite malo mozak.
Za aferu punac nemogu nam nista.
Kako ce njega "proglasiti krivim" kada to automatski znaci da je krivo i Sarajevo.
Svaka kazna Slobodi povlaci istu,ako ne i vecu Sarajevu.
Lopovi ce namjestiti klevetu proce novcana kazna i to je to.
Opusti te se.
Stari,čovjek je hladno popušio zabranu od godinu dana BUKVALNO NIZASTA.... Cista greška saveza i institucija ispod njega... Čovjek je imao papire crno na bijelo sa PEČATIMA saveza pa su na kraju njega optužili da je nekakav hajkac i da njih želi da dikredituju a čovjek je uložio milione u Slogu i stadion... Valjao im je ispocetka priče jer je bio neka pozitivna priča u ovoj zabokrecini i gurali su ga kao primjer da se MOZE U BOSNI...prvi put kad im je stao na žulj i pitao sta je ovo ba....j e b a l i su ga i oštro kaznili za nauk da se smiri i da mu pokažu ko je glavni baja ovdje...a Sarajevo i nas ne stavljaj u isti kos jer kad su nama OTELI EVROPU ZBOG SKUTORSKOG LOBIJA pitari su hladno dobili licencu za tu sezonu za BUKVALNO ISTE GARANCIJE...dokazano na sudu... čak je savez bio dužan Da isplati stetu Slobodi zbog neizlaska u evropu pa je pojeo vuk magarca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 27 maj 2016, 23:58

Pozdrav svima nakon 2 godine

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 maj 2016, 08:43

Agamemnon je napisao/la: Za koji slavni klub je igrao, :?
Nara Utd treća tajlandska liga, pa ovaj gori od onih Ješićevih što po tristo golova po sezoni daju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 maj 2016, 10:34

eno Karić i kompanija koja je tražila raskide ugovora sa Čelikom, su slobodni igrači sada. :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2016, 10:36

Aerials je napisao/la:eno Karić i kompanija koja je tražila raskide ugovora sa Čelikom, su slobodni igrači sada. :)
Karic,Popović :pray: :pray: :pray: :pray:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 maj 2016, 10:38

Sad podjoh i ja napisat. Koliko god da mi je žao Čelika, al eto napustili ih igrači neki, među njima Karić i Džidić. Kad bi barem jednog ugrabili, Karića prvenstveno...Biće teško jer već sigurno ima i ponudu iz inostranstva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 maj 2016, 10:47

wobly92 je napisao/la:Sad podjoh i ja napisat. Koliko god da mi je žao Čelika, al eto napustili ih igrači neki, među njima Karić i Džidić. Kad bi barem jednog ugrabili, Karića prvenstveno...Biće teško jer već sigurno ima i ponudu iz inostranstva.
Žalosno je što velikani našeg fudbala propadaju na taj način. Kriminalci potpomognuti političkim strankama su uništili fudbal. Ono što je dobro za Čelik a mislim da se mora desiti kao i kod nas što se desilo. Totalni raspad sistema, ispadanje iz lige odlazak svih igrača, trenera... i onda kad odu **** iz skupština i uprave krenuti sve ispočetka. Ovako kako Čelik danas "pleše" samo će mu se biti teže vratiti na prave staze.

Iz Čelika ono što bi nama godilo su Bureković,Džidić,Popović i Karić. Barem nešto da dođe nama ako već budu napuštali Čelik.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 maj 2016, 10:48

Dzidic je u 10 najboljih igraca lige, nesto sumnjam da ce on ostati u BIH ili ce mozda otici u Mladost DK, a mozda kao onaj iz Drine stoper nazad u Kazahstan :D

Edit: Evo vidim odbio u Kazahstan

Kod nas bi u ekipi imali mjesto i Dedic i Karic i Dzidic, a vjerovatno i Jusic.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 maj 2016, 11:06

Džidić navodno neće da ide van PLBiH, mogli bi mi to zaganjati malo :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 maj 2016, 11:37

Jos 13 dana do okupljanja nema pojacanje kuknjava
samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2016, 11:41

ako Dzidic nece vani, on mora u Slobodu..

lik je Bekenbaur cak i za Kostica, mislim da nema potrebe nista vise pricati..

ima tu jos igraca Celika koji su za nas pojacanja. O Karicu je vec sve receno, Dedic bi nam bio odlican, cak i vrhunski igrac za prosirenje rotacije u ofanzivnom dijelu veznog reda.. Jovo Kojic odlican na beku i stoperu, Burekovic zasticeno godiste, Popovic dobar igrac.

nije dzaba Celik pobijedio cini mi se sve jace klubove u ligi bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze..ljudi imaju strasan sastav
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beledija i 3 gosta.