Procitam tvoj zadnji post i da ne pratim sta pises i kako pises, rekao bih da je u pitanju moralna velicina kojoj bi se trebalo izvinuti.Virtu4l je napisao/la:Pouille 37. na live listi, ako dobije Monaca ide na prag top30
Medjutim, onda mi dodje ovaj tvoj post koji sam kopirao koji pokazuje puku suprotnost.
Ako postoji neko na ovom mjestu ko voli dokazivati svoje kvalitete i znanje, onda ste to ti i shminka...kako drugacije objasniti ovog pouille tipa..treba li vam da ga toliko cesto spominjete kako bi nekoga degradirali?
Covjek se provalio, pa sta?otjerali ste ga sa topica koliko ste mu to nabacivali! Sto je najgore, evo radis to i sada kada covjek ne pise vise a vjerovatno i ne cita forum.
Treba li ti jos dokaza da ne mozes jednim lijepim postom tipa ' nije bitno ko je upravu, pogodili smo i mi pouille pa sta sad' pokazati kako si korektan?
Neda mi se da trazim ali bilo je i postova tipa...ja ne grijesim i slicno..prema tome, malo se spustite, ako je neko napisao hiljade komentara, ne znaci da je pobrao svu pamet svijeta..sta vise, kad neko visi na forumu 24 sata, to govori mnogo drugih stvari...