NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
imal ko da nam kaze kako je bilbao odigrao protiv zagreba 

ajde, okanite se vise te priče..politika kluba je takva kakva jest..nemojmo temu kvariti i sad pisat postove i raspravljat o tome..
@lottdog imas par postova vise, napisao sam ja
@lottdog imas par postova vise, napisao sam ja

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
šuti hajvanu još fali da i njih počmu dovodit pa ko bi im onda stao na krajStrauss je napisao/la:A zašto bi neko prozivao Bilbaosb citizen je napisao/la:znam da ce sarajevu doć turbina![]()
![]()
nitko ne proziva ni athletic bilbao zbog politike pa nemojte ni vi dušebrižnici vodit brigu o mom voljenom klubu, brinite se za sebe i svoje a ja sam uvijek poštovao tuđe kao i većina normalnih navijača nekog kluba..vozdra!
![]()
Ja koliko znam u njihovom klubu samo Baskijci mogu igrati. Da je i kod vas tak slučaj tj.da vam samo Hrvati mogu igrati niko vam ne bih prigovarao. Vaš je problem što ste kompleksaši, vama mogu igrati i Gruzijci i Brazilci i Uzbekistanci itd. samo ne mogu Srbi i Bošnjaci što dovoljno govori o tom klubu i kao takvom meni veoma omraženom...
kući pa mami i tati tako nekulturno, papanski odgovarajla zrinja je napisao/la:šuti hajvanu još fali da i njih počmu dovodit pa ko bi im onda stao na kraj

- Barney Stinson
- Kontakt:
Boli vas neka stvar tko igra za nas... imate svoje klubove pa gledajte tko vam igra... i dosta te glupe priče vise jbmu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja sam u potpunosti nezadovoljan obranom u prvih 15 minuta, mogli su tada zabiti pogodak ili dva Zagrebasi, al kasnije, i pogotovo u drugom poluvremenu Široki je trebao i morao zabiti bar cetiri komada, a nije ponajvise zahvaljujuci Crouchu, al necu momka kuditi, trudio se i dobro je odigrao, uvijek u gol sansi, samo treba popraviti realizaciju i zavrsni udarac.Kevin je napisao/la:pobjeda protiv zagreba..samo prvih 10-15 min zagreb nesto čino, kasnije potpuna dominacija širokog![]()
mogli smo još barem 3-4 gola dati
Sto se tice prinova, koliko sam upratio Roskama nisam impresioniran i zaista ne vidim kako ce se nametnuti kao pojacanje, iako se trudi, fali tu kvaliteta, no necu reci nista jos nakon jednog susreta. Sto se Weitzera pak tice, on mi je vec dobar bio, borben i trudio se, a i posjeduje nogometni pedigre, tako da sam s tim segmentom zadovoljan. Isto tako vise su se istaknuli igraci iz drugog plana, druge postave, i pokazali stabilnost i rijesenja kvalitetna, valjda ce tako nastaviti i dalje.
Inace, prva postava jest neupitna, al ne volim bezvoljnost vidjeti, ali je zato druga postava poginula na terenu, svaka cast, to volim vidjeti, samo nek se dokazuju i zaostravaju konkurenciju.
Uglavnom, Zagreb u potpunosti nadigran i steta sto nije to dobiveno s nekih 3-4 pogotka razlike.
A sto vam se tice price tko moze, tko treba, itd., igrati za Široki Brijeg, dosadni ste. Politika je takva kakva jest, ja se ne moram s njom slagati (ne slazem se, i nisam u manjini), ali ako je takva i ako je to stav i tradicija, ne znam sta se koga to tice ili tko to ima pravo preispitivati. U biti je bolje za sve ostale da je tako, jer i ovako smo superuspjesni i imamo recept koji pali i nemamo se sta kome pravdati, kamoli u tom slucaju gdje bi tek bili u uvjerljivo dominantnom polozaju.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 20 jun 2010, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I samo da izrazim nezadovoljstvo dizajnom dresa novog sponzora. Lose, izgleda kao dres albanskog davljenika (bez uvrede istom, koji god bio), a ne jedan dostojan najorganiziranijeg kluba u drzavi, jedino sto mi se svidja je veliki i zaokruzeniji grb koji dominira, mada su mu profulali nijanse malo. Da se mene pita i da moze po mojim zeljama, to bi bila puma, standardni njihov jednostavni dizajn, plava, odnosno bijela boja, i uski stil.
Nije da je posebno vezano za samu igru ili bilo sta, no sigurno da utjece, bar na mene.
Nije da je posebno vezano za samu igru ili bilo sta, no sigurno da utjece, bar na mene.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Nevjerujem od sutra da ce te biti najogranizovaniji klub! 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ne moze se to preko noci promijeniti. Tj. mi smo konstanta i nakon sutra, ostajemo i dalje na istom visokom nivou za ovu ligu, ako aludiras na vasu skupstinu za koju se ipak nista unaprijed ne zna, koliko god novinari htjeli senzacije, a sto se mene osobno tice, dabogda bili i vi, korektan klub sa dobrim uvjetima na terenu koji se i danas opredijeljuje za trud i rad kao zalog za uspjeh umjesto kukanja i pozivanja na povijest, sto je jedini ispravni put i odaje dojam pravog, profesionalnog kluba, a sta ces vise ako zelis kvalitetniju ligu, a mislim da je to svima u interesu, narocito onim organiziranim koji ulazu u sebe i inzistiraju na boljim uvjetima i sudjenjem kao sto su na njihovom terenu, prijenosima, itd., kao sto je i NK Široki Brijeg.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Daj boze da svi budu organizovani i bogati 

Nije samo vaš klub bogat, Vasilj onda dobio tek tako 100.000 km na ruke čisto da brani. I stanovništvo dole baš čudo živi. Jeste mal grad, no ipak daleko ispred nekih vamo. 

- M. Scofield
- Kontakt:
Mogući protivnici:
Olimpija Ljubljana
Khazar (Aze)
Banants (Arm)- stari poznanici
Sliema (Mal)
Santa Coloma (And).
Bilo bi dobro izbjeći Khazar što zbog puta a i jako su nezgodni
Olimpija Ljubljana
Khazar (Aze)
Sliema (Mal)
Santa Coloma (And).
Audere est Facere
najbolje Santa ColomaM. Scofield je napisao/la:Mogući protivnici:
Olimpija Ljubljana
Khazar (Aze)
Sliema (Mal)
Santa Coloma (And).

a blizine olimpija
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ima li negdje pratiti uzivo 

19 - ђ - 11
nego staBarney Stinson je napisao/la:Ima li negdje pratiti uzivo
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html
imat ces tu negdje kad počne, veliki link live draw
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ok zahvaljujem
znam da je lani isto negdje bilo... jel u 12 ili 13h...

19 - ђ - 11
Evo krece Sretno Zeljeznicaru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Barney Stinson
- Kontakt:
heh nije bilo njima toliko srece, valjda u nas bude...123456 je napisao/la:Evo krece Sretno Zeljeznicaru.
19 - ђ - 11
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Barney Stinson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Orjuna i 13 gostiju.