ocekujem da Krupa bude jedna od boljih domacih ekipa, ko ce ih dobit' na ovoj umjetnoj traviPrijedor je napisao/la:
BHT Premijer Liga BiH 2016/2017
Re: BHT Premijer Liga BiH 2016/2017
Biće rekli su od sezone 2017/2018 uslov za igranje PL BiH će biti posjedovanje i pravilno funkcionisanje reflektoraSiouxLukavac je napisao/la:Fino, dosta bolji će biti tereni, manje ekipa ali više kvaliteta, više prijenosa, nadam se da ni posjećenost neće biti loša.
Kvalitet lige je dosta porastao, još da su ljudi u savezu sposobniji, bilo bi to tip-top.
Nadam se da će se uskoro i reflektori biti jedan od zahtjeva pa da se sve utakmice mogu igrati u noćnim terminima.

Ja baš o od ovih trenutnih 11/12 u ligi nema reflektore na stadionu Vitez, Radnik, Krupa, Olimpic?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za razliku od ostalih veliki sam skeptik oko ovog terena 

Ja sam prvi pisao par puta, ovo je smrt za igrače i nadam se da neće dobiti dozvolu da se ovdje igratuzlak1987 je napisao/la:Za razliku od ostalih veliki sam skeptik oko ovog terena

Odličan nema štaFrancescoTotti je napisao/la:Bilo bi odlicno kada bi Krupa mogla igrat na svom stadionu, onda bi to bio ubjedljivo najbolji teren premijer lige!FoSte95 je napisao/la:Ne zadovoljava, ali imaju u planu dodati jos jednu montaznu tribinu i onda bi mogli igrati na svom:stadionu.SiouxLukavac je napisao/la:Da li stadion Krupe zadovoljava uvjete igranja lige 12?
Što se tiče novog premijer ligaša iz FBiH, Metalci bi igrali u Travniku dok bi Zvijezda igrala na svom stadionu.
Koji će biti najlošiji teren u narednoj sezoni, po vama?
Srećom, ne igra se više na oranicama u Lukavici, Zvorniku, Prijedoru..
A najlosiji teren pa nzm Vitez plus novi premijerligasi ( mada travnjak stadiona Krupe barem na slikama odlicno izgleda)
Nadam se da ce im savez dopustiti, kad su vec slaviji dopustali utakmice na onoj njihovoj njivi.
A ja licno bi volio da Zvijezda udje u 1 ligu cisto zbog tog travnjaka. Zapamtio sam da im je stadion poprilicno lijep, za razliku od stadiona Mracaj i ovog Travnickog, ma gdje igrao Metallghe...

Al i onaj u Travniku je za k.. tako da je ipak možda ovaj bolji
Ja bi volio Metalleghe ovaj radi blizine

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znas kad je ovo slikano? Znas kakva je kisa padala taj dan? U to doba godine skoro svaki travnjak u drzavi izgleda kao krompiriste
Evo kako sad taj teren izgleda

Evo kako sad taj teren izgleda

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Eh to je odlicno. Pod reflektorima se moze igrat na Kosevu, Grbavici, pod Bijelim Brijegom, Pecari, Bilinom, Tusnju.FoSte95 je napisao/la:Biće rekli su od sezone 2017/2018 uslov za igranje PL BiH će biti posjedovanje i pravilno funkcionisanje reflektoraSiouxLukavac je napisao/la:Fino, dosta bolji će biti tereni, manje ekipa ali više kvaliteta, više prijenosa, nadam se da ni posjećenost neće biti loša.
Kvalitet lige je dosta porastao, još da su ljudi u savezu sposobniji, bilo bi to tip-top.
Nadam se da će se uskoro i reflektori biti jedan od zahtjeva pa da se sve utakmice mogu igrati u noćnim terminima.
Ja baš o od ovih trenutnih 11/12 u ligi nema reflektore na stadionu Vitez, Radnik, Krupa, Olimpic?
Olimpik bi igrao na Kosevu, Krupa vjerojatno u BL.
Vitez i Radnik bi imali problema, ovi drugi su sredili stadion pravo pa mislim da im reflektori ne bi pravili problem, a i Vitezani su s parama.
Meni je itekako zao sto su skoro svi radovi na stadionu Banja Ilidza prestali. Isto vazi i za pomocne terene. Iskreno sam se nadao da ce to biti jedan fin kompleks koji bi bio jedna od baza nasih reprezentativnih omladinskih kategorija ali od kada se Novalic povukao iz kluba sve se utisalo.
Re: Odg: BHT Premijer Liga BiH 2016/2017
Teren u Gradačcu je u odlicnom stanju ,Novalic je jos glavni u klubu predsjednik skupštine uveliko se priča ako Zvijezda udje u elitu da bi se stadion trebao završiti
1. HŠK Zrinjski
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. FK Sarajevo
5. FK Željeznicar
6. FK Čelik
7. FK Radnik
8. FK Mladost DK
9. FK Olimpic
10. NK Vitez
11. FK Krupa
12. NK Metalleghe BSI
Danas je kompletirana lista od svih 12 klubova učesnika u novoj BHT PLBiH
Sledeće što čekamo je nastup naših klubova u Evropi i kalendar šampionata za sezonu 2016/2017
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. FK Sarajevo
5. FK Željeznicar
6. FK Čelik
7. FK Radnik
8. FK Mladost DK
9. FK Olimpic
10. NK Vitez
11. FK Krupa
12. NK Metalleghe BSI
Danas je kompletirana lista od svih 12 klubova učesnika u novoj BHT PLBiH

Sledeće što čekamo je nastup naših klubova u Evropi i kalendar šampionata za sezonu 2016/2017
-
- Kontakt:
Umjesto Veleza i Borca dobili smo 2 nova kluba bez navijaca, sto ce biti ukupno 4 kluba sa veoma losom posjetom 

Krupa je katastrofa svakako a Metalci ce imati podrsku vjeruj mi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Umjesto Veleza i Borca dobili smo 2 nova kluba bez navijaca, sto ce biti ukupno 4 kluba sa veoma losom posjetom
Jajce je solidan gradic od otprilike 30-tak milja ljudi (pretpostavljam)i kada srede stadion bice tu prosjek bar milja. (Nece biti losiji od Mladosti).
Zvijezda recimo Gradacac je veci pa vecinu utakmica isprati milja ljudi ili koja stoja manje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kakva bi bila liga da su umjesto ova zadnja tri Velez, Borac i recimo Radnicki.. pa koja bundesliga i premiership
This time next year we'll be millionaires.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igra se na PirotiAgamemnon je napisao/la:Krupa je katastrofa svakako a Metalci ce imati podrsku vjeruj mi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Umjesto Veleza i Borca dobili smo 2 nova kluba bez navijaca, sto ce biti ukupno 4 kluba sa veoma losom posjetom
Jajce je solidan gradic od otprilike 30-tak milja ljudi (pretpostavljam)i kada srede stadion bice tu prosjek bar milja. (Nece biti losiji od Mladosti).
Zvijezda recimo Gradacac je veci pa vecinu utakmica isprati milja ljudi ili koja stoja manje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znam brate,kazem kada srede stadion,a prema onom sto sam cuo sredice do polusezone kao i Mladost sto je.MortemHz je napisao/la:Igra se na PirotiAgamemnon je napisao/la:Krupa je katastrofa svakako a Metalci ce imati podrsku vjeruj mi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Umjesto Veleza i Borca dobili smo 2 nova kluba bez navijaca, sto ce biti ukupno 4 kluba sa veoma losom posjetom
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:

[youtube][/youtube]

vidi Kolašinca

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam brate,kazem kada srede stadion,a prema onom sto sam cuo sredice do polusezone kao i Mladost sto je.[/quote]MortemHz je napisao/la:Igra se na PirotiAgamemnon je napisao/la:Krupa je katastrofa svakako a Metalci ce imati podrsku vjeruj mi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Umjesto Veleza i Borca dobili smo 2 nova kluba bez navijaca, sto ce biti ukupno 4 kluba sa veoma losom posjetom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Lokacija stadiona, Premijer liga 2016-17 (ako Krupa i Metalleghe igraju na svojim stadionima):

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bht sarajevska premijer liga 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.