FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 28 maj 2016, 18:56

FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam se uvjerio samo u jednu stvar! A to je da se u akademiji sigurno radi bolje nego u prvom timu, ma koliko to lose bilo i imalo nedostataka.

U zadnje dvije godine omladinske selekcije redovno uzimaju trofeje kao i ove godine, uvjerio sam se da se nasi kadeti mogu nositi i sa Rijekinim, Partizanovim i sl.
Uvjerio sam se da najbolji mladi fudbaleri iz drzave dolaze nama! Uvjerio sam se u kvalitete tih igraca poput Catakovica, Hadzica, Herica i sl.

S obzirom da nam akademija i poatoji tek 3 godine siguran sam i u to da ce biti i jos bolje!
Zato dosta pljuvanja po onome ko to nije zasluzio!!!
:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 maj 2016, 19:02

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam se uvjerio samo u jednu stvar! A to je da se u akademiji sigurno radi bolje nego u prvom timu, ma koliko to lose bilo i imalo nedostataka.

U zadnje dvije godine omladinske selekcije redovno uzimaju trofeje kao i ove godine, uvjerio sam se da se nasi kadeti mogu nositi i sa Rijekinim, Partizanovim i sl.
Uvjerio sam se da najbolji mladi fudbaleri iz drzave dolaze nama! Uvjerio sam se u kvalitete tih igraca poput Catakovica, Hadzica, Herica i sl.

S obzirom da nam akademija i poatoji tek 3 godine siguran sam i u to da ce biti i jos bolje!
Zato dosta pljuvanja po onome ko to nije zasluzio!!!
:clap:
Zato se zna ko je to zasluzio :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 maj 2016, 19:05

Jednom je 36, drugom 23 godine. Uporedite muskulaturu i izgled igraca pred penziju koji igra u Europi i naseg "najboljeg" igraca.

slika

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 maj 2016, 19:31

SiouxLukavac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Boris Gavric iz FK Novi Travnik 25 golova u ovoj sezoni,respekt
Već ima kontakte sa Lišticom i Svinjskim.
Sioux u pravu + Gavric nije ni za vas ni za nas ni za Zelju itd., kod nas ako da 100% kod Zrinje bi dao 150% pogotovo kad je u zaletu.

@Evander Nemate vi radnu etiku k'o Nijemci. Otale Radniku kup. Ne znam koliko vasi dnevno treniraju.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 28 maj 2016, 19:32

Ma ovom lijevo veci dres za dva broja pa ti se cini.. :yawn:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 maj 2016, 20:02

Ma yebo Gudelja.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 maj 2016, 20:09

Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Uredu oplesti po upravi,zasluzili su to ali ponizavati igrace svog kluba i kada treba i kada ne treba,prelazi sve granice.
Posebno se odnosi na tebe "bokseru",je.bo te "strucnjak" Gudelj,na kojeg svrsavas i na "hrvatsku mladez",a ismijavas reprezentativca FK Sarajevo.Da hoces i vidio bi sto covjek kaze,ako se ne zajebava,kakav je dres na Duljevicu,a kakav na Spahicu.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.I da jako se dobro vidi muskulatura na Duljevicu,nema dalje,mislim da si je na ovoj slici jedino ti uspio "vidjeti".
I opet se kurci da si ti "navijac" FK Sarajevo.Jesi,al' u kurcu.Fuj stvore ogavni :puke:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 maj 2016, 20:12

Ado76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Uredu oplesti po upravi,zasluzili su to ali ponizavati igrace svog kluba i kada treba i kada ne treba,prelazi sve granice.
Posebno se odnosi na tebe "bokseru",je.bo te "strucnjak" Gudelj,na kojeg svrsavas i na "hrvatsku mladez",a ismijavas reprezentativca FK Sarajevo.Da hoces i vidio bi sto covjek kaze,ako se ne zajebava,kakav je dres na Duljevicu,a kakav na Spahicu.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.
I opet se kurci da si ti "navijac" FK Sarajevo.Jesi,al' u kurcu.Fuj stvore ogavni :puke:
Ma samo ignore i puno ljepse izgleda tema kad su njegovi postovi sakriveni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 maj 2016, 20:15

Mokes je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nabijem vas na k.urac sviju odreda koji konstantno na sve moguce nacine ponizavaju i ismijavaju igrace FK Sarajevo.
Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.
Ma samo ignore i puno ljepse izgleda tema kad su njegovi postovi sakriveni.
Ma znam brate,fakat se rijetko prepucavam s nekim,obicno je to vise zajebancija,ali on prelazi sve moguce granice.Uziva da podjebava sve vezano za Sarajevo.Ne mogu vise ni da presucujem....
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 28 maj 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 maj 2016, 20:19

Kad svima otvaras oci,otvori ih i ti pa pogledaj rukave na Duljinom dresu,a pogledaj na Spahicevom.I da jako se dobro vidi muskulatura na Duljevicu,nema dalje,mislim da si je na ovoj slici jedino ti uspio "vidjeti".
Jarane ja ne mogu da vjerujem da citas postove od ovog "stream navijaca" kojem su komentari samo sto vise omalovazavati igrace i sve sto se tice FK Sarajeva.Ignorises pasa sve gluposti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 maj 2016, 20:19

Ko su nam mogući protivnici u kvalama za LP? :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 28 maj 2016, 20:22

PitarBordo je napisao/la:Ko su nam mogući protivnici u kvalama za LP? :kafa:
Daj nam Dinamo, da ih razbijemo. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 maj 2016, 20:22

SiouxLukavac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Boris Gavric iz FK Novi Travnik 25 golova u ovoj sezoni,respekt
Već ima kontakte sa Lišticom i Svinjskim.
Znaci vec ga je neko zapiko.Dobro,ako nam ostane Benko ,tu je i Amer mozda bi bio visak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 maj 2016, 20:36

High je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ko su nam mogući protivnici u kvalama za LP? :kafa:
Daj nam Dinamo, da ih razbijemo. :kafa:
Ja bih volio Partizan, kako bi ih otresli ko slinu...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 maj 2016, 20:41

Ma Crvena Zvezda, da se ponovi 85ta!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 maj 2016, 21:48

Ma on i jos neki ajd upravu sto kazes da pljuje uredu zasluzili su,al ovo sve mjere prevazilazi. Imamo strasan kamp ovdje se pljuje kao da je kaljuza nekakva,opleli su i po akademiji da tatini sinovi igraju i da se ulazi tj da se daje novac,bas Catakovic,Velagic,Resic momci iz Kladuse,Zivinica itd su tako upali,spominju Subica da su debili sto ga nisu doveli lik velica lik i djelo Mladica i Karadzica i nije ni po koju cijenu mislio kod nas,a ja da se pitam dzaba ga nebi doveo. Sve zivo se popljuvalo,4 liga se prizeljkivala na nikakv9j osnovi itd i onda mi dodje i kaze placenik. Znaci kodd nas izgleda nista ne valja fuj mentaliteta i razmisljanja,al nastavite samo nek se smiju ljudi. Niko ko pljuje sve zivo u klubu od dresova do igraca za upravu me zaboli nije nas navijac i vozdra takodje ovdje se i sjeever popljuje u svakoj prilici

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 maj 2016, 22:12

Sta je bilo sa pionirima danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 maj 2016, 22:41

zlo87 je napisao/la:Sta je bilo sa pionirima danas?
Al pazi zadnje rečenice :lol:

Mladi igrači sa Grbavice ubjedljivo su slavili u gradskom derbiju protiv vršnjaka Sarajeva rezultatom 4:0, u prvoj utakmici finala za prvaka.
Prva finalna utakmica završnice Omladinske lige Kantona Sarajeva za pionire je odigrana na Stadionu Grbavica, a Željezničar je savladao Sarajevo sa visokih 4:0. Strijelci za Plave su bili Admir Huskić, Edin Mujić, Timur Helać i Kenan Cacan.

Revanš utakmice je na rasporedu u ponedjeljak u 20 sati u Butmiru. Prvak Omladinske lige KS će izboriti plasman u završnicu za prvaka Federacije BiH, te za državnog prvaka. Susret je posmatrao i najtrofejniji bh. trener, Amar Osim.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 maj 2016, 22:43

pitic je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Sta je bilo sa pionirima danas?
Al pazi zadnje rečenice :lol:

Mladi igrači sa Grbavice ubjedljivo su slavili u gradskom derbiju protiv vršnjaka Sarajeva rezultatom 4:0, u prvoj utakmici finala za prvaka.
Prva finalna utakmica završnice Omladinske lige Kantona Sarajeva za pionire je odigrana na Stadionu Grbavica, a Željezničar je savladao Sarajevo sa visokih 4:0. Strijelci za Plave su bili Admir Huskić, Edin Mujić, Timur Helać i Kenan Cacan.

Revanš utakmice je na rasporedu u ponedjeljak u 20 sati u Butmiru. Prvak Omladinske lige KS će izboriti plasman u završnicu za prvaka Federacije BiH, te za državnog prvaka. Susret je posmatrao i najtrofejniji bh. trener, Amar Osim.
preuzeli su sa meljine oficijelne stranice vijest.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 maj 2016, 23:00

Evo Džeme u kafani kod Advije :mrgreen: :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Riziko, Vanja8 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []