Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma ne znam kljakav je nekakav, i sklon povredama, ne bi da ga precjenjujem.
Kako god ne vjerujem da cu vise tad uopste i pratit tenisa, kad ode Djokovic, Federer, Nadal to ce biti smijurija ionako!
Kako god ne vjerujem da cu vise tad uopste i pratit tenisa, kad ode Djokovic, Federer, Nadal to ce biti smijurija ionako!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Samo se nadam da ce Thiem uspjeti opravdati ulogu favorita do polufinala, a onda spektakl sa Noletom.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Opet kiša počela...
Kakva je ovo fora sa ovom odjećom sa uzorkom "zebre"...Gdje god prebacim neko je nosi...
Kakva je ovo fora sa ovom odjećom sa uzorkom "zebre"...Gdje god prebacim neko je nosi...
Adidas dizajnirao, jbg sponzorstvo 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kad će stati, šta kaže prognoza?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Re: RE: Re: Grand Slam
Effenberg je napisao/la:Osjecaj u stomaku!AnkleBreaker je napisao/la:Na osnovu cega si to zakljucio? Zverev je najperspektivniji od svih ovih nadolazecih igraca. Thiema tu ne racunam, ipak je on nesto stariji.![]()
Kompletniji je Thiem, ovaj se oslanja samo na servis, klasicni server bot.
-
slobodnjak
- Kontakt:
U sljedeću subotu...KingJamesMVP je napisao/la:Kad će stati, šta kaže prognoza?
Vidim da nema puno fanova ovdje.Unofficialpage je napisao/la:Imao je sreće u žrijebu ko niko, Fritz i Tomić na šljaci ne znaju hodat. Treninzi.Pogba je napisao/la:Borna
Moram priznati da od svih omladinaca na touru (Rublev, Kyrgios, Zverev), njegov talenat i potencijal mi se najviše sviđa. Vidim u njemu novog Đokovića, mentalna snaga mu je veliki plus, a već je ima u ovako teniski ranim godinama, backhand dobar, defanziva dobra. Forehand i servis tu i tamo, ali on je još daleko od formiranog igrača, mislim da ima slične nedostatke koje je Novak imao kada je dolazio, konkretno forehand.
Mnogi kažu da i fizikalije mu nisu čemu jer djeluje sitno, a visok je 185. Sve u svemu meni je bar nekako potencijalno GS osvajač, iako su i već spomenuti svi u tom rangu, a kotiraju i bolje, bar na papiru.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Teško da može biti novi Nole. Nema on tu kvalitetu. Nema dominantne udarce, fh ne postoji, puno nedostataka ima. Nole je u njegovim godinama bio daleko bolji, od prošle godine je jedino servis popravio, fh možda vrlo nmalo, bh je čak i pokvario. Treba tu dosta, dosta rada da dođe do nivoa Novaka.Pogba je napisao/la:Vidim da nema puno fanova ovdje.Unofficialpage je napisao/la:Imao je sreće u žrijebu ko niko, Fritz i Tomić na šljaci ne znaju hodat. Treninzi.Pogba je napisao/la:Borna![]()
Moram priznati da od svih omladinaca na touru (Rublev, Kyrgios, Zverev), njegov talenat i potencijal mi se najviše sviđa. Vidim u njemu novog Đokovića, mentalna snaga mu je veliki plus, a već je ima u ovako teniski ranim godinama, backhand dobar, defanziva dobra. Forehand i servis tu i tamo, ali on je još daleko od formiranog igrača, mislim da ima slične nedostatke koje je Novak imao kada je dolazio, konkretno forehand.
Mnogi kažu da i fizikalije mu nisu čemu jer djeluje sitno, a visok je 185. Sve u svemu meni je bar nekako potencijalno GS osvajač, iako su i već spomenuti svi u tom rangu, a kotiraju i bolje, bar na papiru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako god okreneš, Novak svoj meč završava sutra, treći meč, a Murray sutra igra svoj četvrti. 
Sta se desi sa Tsongom?
btw. ne mogu da vjerujem kako se Thiemu zrijeb otvorio
btw. ne mogu da vjerujem kako se Thiemu zrijeb otvorio
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Baš gledam, ima otvoren put do polufinala. Stvarno je užitak gledati kako se ovaj momak razvija i kako mu karijera napreduje. Na tour je došao 2011. godine i od tada samo napreduje, svaka sezona je drastično bolja od prethodne. Igrački je ove godine mnogo bolji na tvrdim podlogama, a imam osjećaj da ovo nije ni blizu njegovog maksimuma.bodi123 je napisao/la:btw. ne mogu da vjerujem kako se Thiemu zrijeb otvorio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, umjesto Rafe u osmini ima Granollersa, doduse u 1/4 finalu ce morati proci Goffina sto nece biti nimalo lagano, ali opet bolje i on nego Tsonga. Sigurni top3 na sljaci u narednim sezonama, na tvrdim podlogama ima jos dosta prostora za napredak jer ima problema kada mora igrati blize osnovnoj. Tesko je sad reci koji je njegov maximum, jer nije vise tako ni mlad, nije vise ni neki klinac na touru kao sto su Zverev, Borna i Nick ali da je tek sa zaletom u prime, to da.Virtu4l je napisao/la:
Baš gledam, ima otvoren put do polufinala. Stvarno je užitak gledati kako se ovaj momak razvija i kako mu karijera napreduje. Na tour je došao 2011. godine i od tada samo napreduje, svaka sezona je drastično bolja od prethodne. Igrački je ove godine mnogo bolji na tvrdim podlogama, a imam osjećaj da ovo nije ni blizu njegovog maksimuma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: Grand Slam
Predlazem da se prebacis na boks.Effenberg je napisao/la:Osjecaj u stomaku!AnkleBreaker je napisao/la:Na osnovu cega si to zakljucio? Zverev je najperspektivniji od svih ovih nadolazecih igraca. Thiema tu ne racunam, ipak je on nesto stariji.![]()
Kompletniji je Thiem, ovaj se oslanja samo na servis, klasicni server bot.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Došao je na turnir sa povredom, nije izdržao, stanje je bilo takvo da ne bi ni igrao turnira da se ne radi o RG...bodi123 je napisao/la:Sta se desi sa Tsongom?
Ja vam kazem Zverev je drvo samo u formi, kad ga kvrcnu povrede nece od njega ostati mozda igrac za 20-30 mjesta. Thiem ce takve mlatiti bez problema ko sto npr. Nole mlati Agut-Bautiste. Navikan frajer.
Coronados de gloria vivamos,
Roger, Nadal, Monfils, Tsonga..shminka je napisao/la:Došao je na turnir sa povredom, nije izdržao, stanje je bilo takvo da ne bi ni igrao turnira da se ne radi o RG...bodi123 je napisao/la:Sta se desi sa Tsongom?
Ajde Lošmi kući lagano
upravo sam pogledao parove osmine finala. smrdi na megadosadno
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Wawrinki otvoren put do 1/2 finala
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.