FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta nam je ovo s teme vec 3 dana, gdje su insajderi? 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- muhamed121
- Kontakt:
"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba
kad bi dosao dzidic uz kostica to bi bilo idealno + ovaj lijevi bek sto dolazi ako bog da iduce sedmice bobic nece imat potrebe da intervenise 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce ga sada suspendovati opet kao i prosle godinemuhamed121 je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba
- muhamed121
- Kontakt:
Ne znam samo zasto im toliko smetamo ebem ja ovakav saveztuzlak1987 je napisao/la:Hoce ga sada suspendovati opet kao i prosle godinemuhamed121 je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba
Senad Karahmet je želja Slobode, a nakon odlaska Perice Ivetića i Slobodana Lakičevića, Husref Musemić sada u ekipi nema niti jednog lijevog beka u ekipi, a Karahmet je već označen kao poželjan na Tušnju. Navodno, za Karahmeta su interes pokazali još Sarajevo i Zrinjski.
Iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Mladosti iz Doboj-Kaknja, a ovoga ljeta na "merkatu" izuzetno je tražena roba.
Iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Mladosti iz Doboj-Kaknja, a ovoga ljeta na "merkatu" izuzetno je tražena roba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
rekoh ja od one cetvorice sto ih napustaju samo on dolazi u obzirwobly92 je napisao/la:Senad Karahmet je želja Slobode, a nakon odlaska Perice Ivetića i Slobodana Lakičevića, Husref Musemić sada u ekipi nema niti jednog lijevog beka u ekipi, a Karahmet je već označen kao poželjan na Tušnju. Navodno, za Karahmeta su interes pokazali još Sarajevo i Zrinjski.
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova nasa liga nece napredovati nikada sve dok je ovakav savez. Oni na ocigledne stvari zmire kao da se nista nije desilo. Liga je jednostavno nikakva u svim segmentima, a namjestanje, prodaja, pustanje svejedno je postal tradicija i sastavni dio lige koji je normalna pojava i koja ne dotice nikog.
Ovi novinari sute i onda kada krene sezone pisu zasto je tako losa posjeta u PL BiH
Volio bih bas da @aleksandar objasni kakva je to furka.
Svaki potez da nesto poboljsas na regularnosti ti se samo odbije o glavu jer ovi iz saveza gledaju da sve prikriju. Pa se sluze diktatorskom politikom, naprave zaokret i kazne ovog ko nije kriv.
A ako gledamo historiju covjecanstva u svakom mogucem segmentu. Jel nekad laz, obmana, prikrivanje, zmirenje u konacnici dovelo do neceg dobrog?
Sarajevo pusti Olimpika, Celik pusti Viteza, Radnik pusti tri cetiri utakmice, Bjelica u polifinalu kupa svira onakav penal, Metallege vrbuje koga stigne, protiv Sarajeva i Viteza cisti dokazi. Epilog svih namjestanja, hajmo kazniti Azmira. Tako da nemam nikakva ocekivanja od Lige 12.
Ovi novinari sute i onda kada krene sezone pisu zasto je tako losa posjeta u PL BiH
Volio bih bas da @aleksandar objasni kakva je to furka.
Svaki potez da nesto poboljsas na regularnosti ti se samo odbije o glavu jer ovi iz saveza gledaju da sve prikriju. Pa se sluze diktatorskom politikom, naprave zaokret i kazne ovog ko nije kriv.
A ako gledamo historiju covjecanstva u svakom mogucem segmentu. Jel nekad laz, obmana, prikrivanje, zmirenje u konacnici dovelo do neceg dobrog?
Sarajevo pusti Olimpika, Celik pusti Viteza, Radnik pusti tri cetiri utakmice, Bjelica u polifinalu kupa svira onakav penal, Metallege vrbuje koga stigne, protiv Sarajeva i Viteza cisti dokazi. Epilog svih namjestanja, hajmo kazniti Azmira. Tako da nemam nikakva ocekivanja od Lige 12.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma nema potrebe komentarisati savez 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
opraste na ruke sa pricom o Azmiru, suđenju, Savezu i tako dalje
tek sada vidim sve blagodati teme kada ista zamre na par dana
tek sada vidim sve blagodati teme kada ista zamre na par dana
Ajde malo čitajte Husić je prijavljen disciplinskoj komisiji za Etički kodex, znači za ono psovanje itd, pošto je suspendovan i nije bio na listi službenih lica kaznu može samo platit klub kako je on ko fizičko lice- navijač ušao u službeni prostor-prostorije.muhamed121 je napisao/la:Ne znam samo zasto im toliko smetamo ebem ja ovakav saveztuzlak1987 je napisao/la:Hoce ga sada suspendovati opet kao i prosle godinemuhamed121 je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba
šta je sad rekao? Promaklo mi je 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
slaniskojevska
- Kontakt:
Spomenuo finale kupa između Slobode i sarajeva 98'.Nesto oko izbora sudija valjda,i dodjelu priznanja za ovu sezonu Pl.Pozurio da kaze kako je Zeba izabran za najboljeg igraca, a oni prikazuju sliku trenera zrinjskog dok je preuzimao nagraduAerials je napisao/la:šta je sad rekao? Promaklo mi je
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.
I kad gubis i kad vodis ja mogu reci ponosno, ja te volim Slobodo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajde danas makar jedno pojačanje [emoji41]
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Pojacanja nema, more bit bidne al ih sada nemaPasha_car_aga je napisao/la:Hajde danas makar jedno pojačanje [emoji41]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbt kad pogledas ovaj sazetak sezone Veselinovica- koja zvijer, nema igraca ovakvog u BiH 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ne cekajte puno uzimajte dzidica i karica necete se pokajatPasha_car_aga je napisao/la:Hajde danas makar jedno pojačanje [emoji41]
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.