FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Trebo bi Rummeninge ispast laf sada i dovest Lukakua pa nek se Lewa sa njim natjece za prvu postavu, vise mi ide na k. ovaj njegov agent, svako malo najavljuje neka pregovaranja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
može li iguain?sekerbay je napisao/la:i da, yebo vas vise ti sidrasi. daj kakvog novog mesija ili barem aguera.
Najbolji stirjelac u historiji seije A, a znamo kakvi su sve strijelci tamo hljeb zarađivali.
I to još iz Napolija, dakle lik je iz šanse dva gola davao.
Nadamo se da će doći do trejda Levat-Iguain, Saurmane pridrži i ti te fige malo.
Nit ce Lewa ici nit ce Higuain doci.
A sto se tice Higuaina sad je za klasu bolji igrac nego li u Realu sto je bio. Dole je bio vise, ono, igrac poteza, skorer koji samo pospremi odbijanac ili akciju koju pripreme 9 igraca Reala. Sad je pravi napadac, ima sve ono sto krasi pravog napadaca, finis, skok, glava, noga, pas, kretnje, sve. I sto je mozda najbitnije puno je takticki odgovorniji, valjda su ga talijani tako pripremili. Nisam vjerovao da je tako napredovao dok nisam pogledao, bez obzira jel dao gol ili nije il jeli fulao zicere ili nije vidila se klasa i napredak.
A sto se tice Higuaina sad je za klasu bolji igrac nego li u Realu sto je bio. Dole je bio vise, ono, igrac poteza, skorer koji samo pospremi odbijanac ili akciju koju pripreme 9 igraca Reala. Sad je pravi napadac, ima sve ono sto krasi pravog napadaca, finis, skok, glava, noga, pas, kretnje, sve. I sto je mozda najbitnije puno je takticki odgovorniji, valjda su ga talijani tako pripremili. Nisam vjerovao da je tako napredovao dok nisam pogledao, bez obzira jel dao gol ili nije il jeli fulao zicere ili nije vidila se klasa i napredak.
reko sam da nijesam za klasicne napadace.Klare je napisao/la:može li iguain?
da mogu birati, zlatan, dzeko, leva, iguain, kavani, benzema i njima slicni ne bi bili ni na klupi za rezervne igrace.
ne volim ih. daj njesta pokretno, njesta sto ce pretrcat 10+ kilometara i bit u stanju da u malom prostoru okrene dva protivnicka igraca.
to je to. na moju zalost, naravno.muamerc je napisao/la:Nit ce Lewa ici nit ce Higuain doci.
jutros citam da je pored reala pregovaro i sa psg-om.
ps.
sinoc nisam gledao citavu tekmu, ali sam s vremena na vrijeme prebacivo.
mogu rec da mi je nakon svakog penala i smijesne reakcije njihovih golmana, nas nojo dodatno rasto u ocima.
oblak i penali
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bitno je da je on Mulleru odbranio penal.sekerbay je napisao/la: oblak i penaliza njega je nojo spejs satl
Neuer je svakako najbolji golman i tako ce biti siguran sam jos najmanje tri godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako Lewat hoce da ide odmah ga prodati 80+ milki i to je to. Dovedes koga hoces, a realno ne vrijedi te pare, neka me ko pobije...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
Hahaha,pa niti jedan igrac na planeti toliko ne vrijedi.To je hrpa loveproFCB je napisao/la:Ako Lewat hoce da ide odmah ga prodati 80+ milki i to je to. Dovedes koga hoces, a realno ne vrijedi te pare, neka me ko pobije...
VOLIM BAYERN
Logicno da ne vrijedi, ali u ovom periodu, gdje se pucaju raznorazne cijene, Lewat ni tu ne vrijedi. Medju ovim top transferima, gdje je Suarez 80+ Lewat ne vrijedi 50... ako me shvatas
Stern des Südens
Ja Mislim da prodaja lewe za 50M I vise je dobra sa finasijskog aspects, ali u drugi ruku kojeg to napadaca pribliznog kvaliteta dovesti? Jedino podrediti taktiku da goetze I Muller igraju tu u vrhu ali drugacije tesko je naci napadaca da nesto valja a da nije precjenjen
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Sent from my MI 4W using Tapatalk
- luca toni 9
- Kontakt:
Ovo kao Bayern nudi 15 mil eura Lewi za produzenje ugovora 
Lijepa svota
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Lijepa svota
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Kimmich, Boateng i Gotze startaju u prvoj prijateljskoj utakmici prije Eura protiv Slovaka
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
gledam ovu svapsku prijateljsku...
yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza
yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
goce i gomez. vracaj gomu da izvodi penale 
reko si da nisi za sidraše, a iguain nije sidraš nego okretljiviji napadač koji je pred golom mega opasan.sekerbay je napisao/la:reko sam da nijesam za klasicne napadace.
gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.sekerbay je napisao/la:yebo levu, mesija i ronalda, vracaj gomeza
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gomez da je igrao u ovom Bayernu bi zabio jedno 35 golova samo u Bundesligi jer on ima nos za gol koji Lewa nikada neće imati.
One lopte koje idu u 5 metara bi uvijek pospremao, ja se ne sjećam kad je Lewa dao tako nekakav gol. (Dobro bio je jedan protiv Juventusa)
Ribery i Gomez su fantastično sarađivali, neki su govorili da ga Ribery uvijek pogodi u trepavicu, ali evo i Lewa ima Riberya pa opet ništa.
Gomez je uvijek znao gdje treba da bude. I on je znao promašivati ali ni blizu kao Lewa, a zajedno sa Mullerom je jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad. Neki su išli čak toliko daleko da ga porede sa letvom Podolskim.
One lopte koje idu u 5 metara bi uvijek pospremao, ja se ne sjećam kad je Lewa dao tako nekakav gol. (Dobro bio je jedan protiv Juventusa)
Ribery i Gomez su fantastično sarađivali, neki su govorili da ga Ribery uvijek pogodi u trepavicu, ali evo i Lewa ima Riberya pa opet ništa.
Gomez je uvijek znao gdje treba da bude. I on je znao promašivati ali ni blizu kao Lewa, a zajedno sa Mullerom je jedan od najpodcjenjenijih igrača ikad. Neki su išli čak toliko daleko da ga porede sa letvom Podolskim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:Gomez da je igrao u ovom Bayernu bi zabio jedno 35 golova samo u Bundesligi jer on ima nos za gol koji Lewa nikada neće imati.
- Centre forward
- Kontakt:
Riki jesil' sabr'o 2+2, momčino ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vidiš ti moj Centre, džaba staviš bolide na ignore i opet te mogu citirat.
Velika mana foruma.
Velika mana foruma.
I am not yet born; O hear me.
ja sam za to da se vne gomo i angazuje spaha. da je spaha igro protiv atletika, nikad grizman ne bi zabio.Klare je napisao/la:gomo je munja, da je ostao levat bi njemu kopačke čistio.
spahi crveni, grizman u bolnici, bayi prolaz i mirna bosna
kako bi se on tek uklopio sa riberijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.