FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Lausanne (Švica)
nemojte mi još reći da su oni 2. liga
Jedini koji su imali srece u izvlacenju,i jedini koji su favoriti za prolaz dalje,i licno mislim da ce jedini proci,sretno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jesu, druga liga, Borac je imao najviše sreće u izvlačenju...
Jesu izgubeli 5:0 od Basela u finalu kupa,ali imaju zanimljivu ekipicu sa nekoliko poznatih igraca.Dabar je napisao/la:nemojte mi još reći da su oni 2. liga
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zavrsili su deseti u drugoj ligi ali su igrali finale kupa,Ovo bi Borac trebao proci.
proći će i zrinjski i borac u 3. pretkolo...zrinjski će se malo namučit s tobolom,a u drugom iz san marina ekipica neka...miky_hz je napisao/la:Jedini koji su imali srece u izvlacenju,i jedini koji su favoriti za prolaz dalje,i licno mislim da ce jedini proci,sretno
gdje se igra prva?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
na Pecariradebl je napisao/la:gdje se igra prva?

salim se...
sretno vam!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
o ovoj ekipi igra jedan iz bosne admir bilibani tako bar transfermarkt kaze
http://transfermarkt.de/de/fc-lausanne- ... n_527.html
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trebalo bi prva u Laussaneu da se igra.
Laussane jeste ekipa iz druge lige no to nikako ne sme da vas zavara.Imaju nekoliko poznati igraca medju njima svakako najpoznati Fabio Celestini koji je zimus dosao.Inace u ovome klubu su igrali mnogi poznati igraci:Pantelic,Chapuisat,Reto Ziegler,Blaise N'Kufo,Lorik Cana sto znaci da se ne radi o nimalo naivnom protivniku.
No treba samo jako odigrati i prolaz ne bi smeo biti upitan.
Laussane jeste ekipa iz druge lige no to nikako ne sme da vas zavara.Imaju nekoliko poznati igraca medju njima svakako najpoznati Fabio Celestini koji je zimus dosao.Inace u ovome klubu su igrali mnogi poznati igraci:Pantelic,Chapuisat,Reto Ziegler,Blaise N'Kufo,Lorik Cana sto znaci da se ne radi o nimalo naivnom protivniku.
No treba samo jako odigrati i prolaz ne bi smeo biti upitan.
Dobro ste prošli, iako su Švicarci, ipak su preko kupa došli u ovu Evropsku ligu , s tim da su u finalu kupa zijanili 6:0 od Basela.
Sretno.
Dobro ste prošli, iako su Švicarci, ipak su preko kupa došli u ovu Evropsku ligu , s tim da su u finalu kupa zijanili 6:0 od Basela.
Sretno.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Gdje su oni slini navijaci Borca? Da li je moguce da ih zbog SP i Srbije vise ne zanima ni sa kim im klub igra u Evropi,ccccccc.....jaki navijaci 

-
- Kontakt:
sve se bojim da ih ne zanima...vjerovatno ih nema zbog ovakvih kao sto si ti !!!Neprilagodjen je napisao/la:Gdje su oni slini navijaci Borca? Da li je moguce da ih zbog SP i Srbije vise ne zanima ni sa kim im klub igra u Evropi,ccccccc.....jaki navijaci
DUPLA MAJSTORE
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sacekaj ovaj Luasane igra u drugoj svicerskoj ako sam dobro procitov Devil-ov post.Kako su se plasirali preko kupa ?
i kako imaju licence

svoj ti pos'o !
Pa igrali finale,Basel vec ranije osigurao titulu,natrpao ih ukupu i utesna nagrada da idu u EL.Imaju odlican stadion oko 16000 kapaciteta,a za finansije ih dosta grad pomaze te nisu u nekom minusu jer sve pare iz budzeta idu skoro samo za njih i hokejaski klub.Tako da ni sa te strane nije bilo problema oko licence.Grbavica moj zivot je napisao/la:Sacekaj ovaj Luasane igra u drugoj svicerskoj ako sam dobro procitov Devil-ov post.Kako su se plasirali preko kupa ?![]()
i kako imaju licence
- alan_kardec
- Kontakt:
Lozana mi je totalno nepoznata ekipa, osim sa kladionice.
U svakom slučaju, puno sreće Banjalučani!

U svakom slučaju, puno sreće Banjalučani!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.