FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2016, 19:32

Sabinho je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Duljevicu yebem ti muskulaturu ugledaj se na Spahica
:urnebes: :urnebes:
Sad bi Gudelj rek'o da Spanija kontrolise utakmicu i da istu mirno privodi kraju, a @evander bi mu se divio.
Apsolutno,strucno bi konstatovao da su Spanci pali i da privode utakmicu kraju.A Duljevic naravno da ide na tecaj body bildinga kod Spahica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2016, 19:35

PitarBordo je napisao/la:Gdje su ovi i ovakvi centaršutevi na Hasetu Harise... :kafa:
Nevjerovatno :kafa: Doduse Spanija i DRINA ZVORNIK su slicni :|
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 maj 2016, 19:36

Dobar je danas. Igramo bolje kako nema misicavog Spahe :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2016, 19:37

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Gdje su ovi i ovakvi centaršutevi na Hasetu Harise... :kafa:
Ma nije buraz kod nas sudije puste da ga udaraju cijelu tekmu ko na derbiju i u Tuzli,uputi i on kod nas centarsut al nema Djurica

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 29 maj 2016, 19:38

Duljevic strasannn, raketa nasa, kod nas ne moze ni doc do izrazaja koliko ima lose suigrace.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 19:39

zagor1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ma nije buraz kod nas sudije puste da ga udaraju cijelu tekmu ko na derbiju i u Tuzli,uputi i on kod nas centarsut al nema Djurica
Ne tuku ga kad izvodi korner recimo ili pak slobodan udarac. Tako da mani toga. :kafa:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2016, 19:40

I sta hices da kazes da ne trci,ne gine,ne pravi visak itd?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 19:42

zagor1987 je napisao/la:I sta hices da kazes da ne trci,ne gine,ne pravi visak itd?
Šta smo imali od toga? Ne sjećam se da je na kraju sezone bila korekcija bodova na osnovu nečijeg tračanja i čegavećne. Halo bolan od njega učinkovitiji bio lik koji je napustio ekipu na polusezoni. I to taj igrao na neprirodnoj poziciji i kažu "igrao preko kurrca". Duljin učinak u dresu FKS ove sezone je u najboljem slučaju siromašan i mršav. Ništa nama ne znači što je briljirao u prijateljskoj protiv Galate ili Španije. :kafa:

Ali mi je simptomatično kada ti nešto kažeš i neko ti poništi argumentom to, ti odmah drugu premisu. :urnebes:

Kažeš ti da ga tuku, ja kažem ne tuku kad izvodi korner ti na to "hoćeš da kažeš da ne trči?"... :urnebes:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2016, 19:45

PitarBordo je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:I sta hices da kazes da ne trci,ne gine,ne pravi visak itd?
Šta smo imali od toga? Ne sjećam se da je na kraju sezone bila korekcija bodova na osnovu nečijeg tračanja i čegavećne. Halo bolan od njega učinkovitiji bio lik koji je napustio ekipu na polusezoni. I to taj igrao na neprirodnoj poziciji i kažu "igrao preko kurrca". Duljin učinak u dresu FKS ove sezone je u najboljem slučaju siromašan i mršav. Ništa nama ne znači što je briljirao u prijateljskoj protiv Galate ili Španije. :kafa:

Ali mi je simptomatično kada ti nešto kažeš i neko ti poništi argumentom to, ti odmah drugu premisu. :urnebes:

Kažeš ti da ga tuku, ja kažem ne tuku kad izvodi korner ti na to "hoćeš da kažeš da ne trči?"... :urnebes:
Nas najbolji igrac pored Benke da zavrsimo raspravu,a to sto nemate oci vasa stvar. Duljevic je k... pojma nema jel ok sad? Samo reci da ga jos popljujem

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 19:48

zagor1987 je napisao/la:

Nas najbolji igrac pored Benke da zavrsimo raspravu,a to sto nemate oci vasa stvar. Duljevic je k... pojma nema jel ok sad? Samo reci da ga jos popljujem
Šta pričaš ti tačno? Haha, na šta aludiraš? Ja ti govorim fakte, onako kako jeste, crno na bijelo, a ti meni da nemam oči? Znaš li uopšte učestvovati u razgovoru, a da se pri tome ne ponašaš kao da braniš čast SDA na plenumu građana? :kafa:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2016, 19:49

Upravu si ja sam bratbod Duljevica placen sam da ga branim,kod nas je k... sve

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 19:53

zagor1987 je napisao/la:Upravu si ja sam bratbod Duljevica placen sam da ga branim,kod nas je k... sve
U čemu sam u pravu? Hahaha, je l' ti vodiš sa mnom razgovor ili si bot koji šalje random poruke? Ovo nisu istine... :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2016, 19:59

:hmmmmm:
zagor1987 je napisao/la:Upravu si ja sam bratbod Duljevica placen sam da ga branim,kod nas je k... sve
U čemu sam u pravu? Hahaha, je l' ti vodiš sa mnom razgovor ili si bot koji šalje random poruke? Ovo nisu istine... :urnebes: :urnebes:
SDA POWER

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 20:00

MortemHz je napisao/la::hmmmmm:
SDA POWER
Lupa frajko nasumično, ja se moram vratiti da pročitam šta sam to napisao, kad ono fakat nema veze sa replikom. :lol:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2016, 20:02

Bravo pitare aplauz za tebe,dobar smisao za humor da te bog sacuva. Daj nam nadji nekog boljeg od Duljevica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2016, 20:03

Ja vise nisam siguran o cemu se ovdje pisalo, u po frke sjevnu recenica :lol: :urnebes:

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 29 maj 2016, 20:04

Joj Dulje, ko da nije Sarajeva očima vidio :mrgreen:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 29 maj 2016, 20:05

BelminM23 je napisao/la:Joj Dulje, ko da nije Sarajeva očima vidio :mrgreen:
Naš Dulja samo trci , ovaj i igra jebote

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 maj 2016, 20:06

Ocam frajko je totalni random... :urnebes:

Hoćemo li biti nositelji i u trećem pretkolu LP :kafa:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 maj 2016, 20:10

ova tekma je pokazatelj da Hare mora sto prije otici iz ove lige, jednostavno ovdje ce samo stagnirati jer nemamo mi strucne ljude koji ce znati da iskoriste njegov potencijal i da ga ucine jos boljim, dok ce to stranci znati iskoristiti pa i mali Suljic je daleko bolji igrac sad nego je ovdje bio, Cimi je recimo jos bolji a znamo kako je ovdje igrao, jednostavno,ova liga tj treneri i sami uslovi u njoj su limitirani i kad igrac dodje do te neke granice moras ga prodavati, da smo Hareta prodali zimus dobre pare bi uzeli kao i za Cimija da je prodat poslije Borusije, jednostavno smo losi u tom segmentu, ne znamo naci pravi tajming za prodaju igraca
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []