29.05.2016. BiH - Španija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 29.05.2016. BiH - Španija
Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
obagol je napisao/la:Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da Japanci znaju da smo mi jača ekipa bez Džeke i Spahića, ne bi se oni ljutili što ih ne vodimo na Kirin kup..
Ovo nije ni drugi tim Španije, već nešto između drugog i trećeg. Moralo je ovo bolje, ali ima sigurno pozitivnih stvari da se izvuče, ali ipak više negativnih. Odbrana po imenima možda nikad jača, a ovakve greške amaterske se prave.
U Japanu dat šansu odmah ovoj ekipi iz drugog poluvremena, samo ubacit još Memiševića umjesto onog crvenog kartona.
U Japanu dat šansu odmah ovoj ekipi iz drugog poluvremena, samo ubacit još Memiševića umjesto onog crvenog kartona.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vaha moli Boga da mesa povede dzeku i emira u Japan, ako ti dodju kostolomci svete PL zhadit ce vam se fudbal 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa Hajrovic maradona za Viscu sta si i gledoobagol je napisao/la:Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dok je kabadahija bio u igri, imali smo dva igraca manje...cim ga sudija istjera, samo jednog.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ko je sve pozvan od pl igraca u Japan? pored silnih Spahica ,Medunjanina , Hadzica i sl mora se naci mjesto za Kozulja , Ordagica, Karacica itd
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: 29.05.2016. BiH - Španija
Hajrovic nije fudbaler. Da bi bio fudbaler, moras barem svaku desetu utakmicu odigrati (eto necemo cjepidlaciti). Lik suta na go direktno iz kornera. Ja to uradim na terminu, ljudi mi odmah kazu da vise ne dolazim ako se mislim zajeb.avati.vrebac86 je napisao/la:obagol je napisao/la:Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hajrovic je unio potrebnu energiju u ekipu (skupa sa Duljevićem), te iako nije uradio ništa posebno među najboljima je bio. Realno.
Znamo da je problem bio u zalaganju naših igrača, da nismo ostali sa igračem manje vjerovatno ovo ne bi izgubili.
Kolašinac najbolji pojedinac na terenu, pa onda Pjanić od ovih koji su igrali od početka (sa tim da je i Zukanović bio dobar). Ovi sa klupe Dulja najbolji, ostali ok sa izuzetkom Medunjanina na čiju se tehniku ovom prilikom pokenjam kad je mrtvi dizelaš.
Meši zamjeram što nije ubacio Vrančića umjesto Medunjanina, ostalo je ok.
Kolašinac najbolji pojedinac na terenu, pa onda Pjanić od ovih koji su igrali od početka (sa tim da je i Zukanović bio dobar). Ovi sa klupe Dulja najbolji, ostali ok sa izuzetkom Medunjanina na čiju se tehniku ovom prilikom pokenjam kad je mrtvi dizelaš.
Meši zamjeram što nije ubacio Vrančića umjesto Medunjanina, ostalo je ok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Japan pozvati i Celu da postavi taktiku 

srecom u nesreci smo zaigrali sa 3 zadnja - u liniji vranjes - zukanovic - kolasinac
i odmah u drugom poluvremenu smo preuzeli sredinu terena i poceli igrati svoju igru.
otkad ja govorim da treba igrati 3-6-1 koja ce se napadacki transformisati u 3-5-2 do 3-4-3, a defanzivno u 5-4-1.
nama su bekovi neaktivni i sa krilima mi gubimo na sredini terena, cim smo zaigrali sa trojicom u zadnjoj liniji - efekat se ukazao i sa igracem manje.
i odmah u drugom poluvremenu smo preuzeli sredinu terena i poceli igrati svoju igru.
otkad ja govorim da treba igrati 3-6-1 koja ce se napadacki transformisati u 3-5-2 do 3-4-3, a defanzivno u 5-4-1.
nama su bekovi neaktivni i sa krilima mi gubimo na sredini terena, cim smo zaigrali sa trojicom u zadnjoj liniji - efekat se ukazao i sa igracem manje.
A sad bez zajebancije, ne znam kakav je ugovor potpisan i da li mora najjaca ekipa ici u Japan, ali ako ne mora bolje je povesti PL igrace, i ove sa strane kojima se igra i koji se nece setati terenom jer takav turnir moze valjati klubovima u PL jer to najbolje prodaje igrace, kad ce ih vidjeti stranci ako nece u ovakvim utakmicama 

Pyro is not a crime !
Al kako lakse i brze igraci iz sirove lige izgledaju omG, ramontirat cemo taj kup samo povedi pl
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Nikad goru ekipu spanije od ove danas nisam vidio. A nasi se zadovoljili sa minimalnim porazom, kad vidim na kraju begovica kako gega do lopte il medunjanina na kraju zbog kojeg i primismo go, smuci mi se sto smo bosnje zadovoljne sa glupostima i minimalnim stvarima, umjesto da napadnemo pa sta bude, primi go, makar si napao, a ne ovako pi.ckasto. To je krivica trenera.
Ma jest klinac, standardno bezglavo i nerezonski sa iznimkom super lopte za Đurića.paulus je napisao/la:Pa Hajrovic maradona za Viscu sta si i gledoobagol je napisao/la:Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
Prvo poluvrijeme preslikano iz utakmice sa Irskom u Dablinu, preslikano!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: 29.05.2016. BiH - Španija
Pa i ovo je bio termin, Dzeko vidio da bi ovo mogao biti debakl pa kao povreda, Spahic se udara Medunjanin se zajebava, itd itdobagol je napisao/la:Hajrovic nije fudbaler. Da bi bio fudbaler, moras barem svaku desetu utakmicu odigrati (eto necemo cjepidlaciti). Lik suta na go direktno iz kornera. Ja to uradim na terminu, ljudi mi odmah kazu da vise ne dolazim ako se mislim zajeb.avati.vrebac86 je napisao/la:obagol je napisao/la:Skart treba podhitno odstraniti: Spahic, Medunjanin i Hajrovic za pocetak. S njima na spisku nemamo sta ocekivati u kvalama. Kad se oni pozovu to znaci da nema apsolutno nikakvih kriterija za pozive. Mesa dozovi se, oni ce ti doci glave.
Jedino Begović, Kolašinc prolazne ocjene ostalo ništa!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Drastična razlika između dva poluvremena, zalaganje i motiv u prvom pol je bilo ravno nuli, očito su neki mislima već na plaži. Dok je u drugom pol to bilo puno bolje, od 35-40 min bolje rečeno. Fina prilika za ove momke sa klupe, opravdali su povjerenje, Duljević i Hajrović posebno. Trebalo bi im i više prilika dati sad u Japanu, nemamo šta izgubiti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve u svemu ****. C selekcija Spanije nam zabije 3 komada, sta bi bilo da im je igrala b ili a selekcija, isli bi kuci sa 8 komada u mrezi. Dulja pretrci Azpija koji igra citavu utakmicu kao najstariji igrac u spanskoj odbrani sa fakticki juniorima dok Dulja udje frisak u drugom poluvremenu i opet nista nije rezultatski napravio.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, jasmin10 i 10 gostiju.