Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
ne raspravljaj se s najboljim poznavaocem prilika u Serie A
Pavogol stize u Lazio i kraj price
Pavogol stize u Lazio i kraj price
- L'Avvocato
- Kontakt:
- zamorano1plus8
- Kontakt:
o jebote da se milan i lazio bore za napadaca kakav je pavoletti
na sta je spala ova seria A
a juve ako hoce da zamjeni moratu neka to ne cine sa berardiem neka se bore za embola iz basela, mali vrijedi svaki euro, a ima potencijal kao dybala
edit
http://www.football-italia.net/85105/re ... ects-lazio

a juve ako hoce da zamjeni moratu neka to ne cine sa berardiem neka se bore za embola iz basela, mali vrijedi svaki euro, a ima potencijal kao dybala
edit
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ma ne bore se Lazio i Milan nego se Chini i ja malo zezamo [emoji1]
Poslano sa mog Z9MAX koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Z9MAX koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Embolo je novi igrač RBLa.zamorano1plus8 je napisao/la:o jebote da se milan i lazio bore za napadaca kakav je pavolettina sta je spala ova seria A
edit
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kad vidim brata Đaketa u reprezentaciji srce mi džamija

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- zamorano1plus8
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Embolo je novi igrač RBLa.zamorano1plus8 je napisao/la:o jebote da se milan i lazio bore za napadaca kakav je pavolettina sta je spala ova seria A
edit

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
nije salzburg nego red bul lajpcig, from dzrmani
joj gledam utakmicu...ako izuzmemo odbranu, znaci evo glave na panj ako ne bi ova ekipa sa klupe bila bar duplo bolja od ovih na terenu.

joj gledam utakmicu...ako izuzmemo odbranu, znaci evo glave na panj ako ne bi ova ekipa sa klupe bila bar duplo bolja od ovih na terenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neka Đake dobro zapamti Contea i kada je igrao za repku
jao jest dosadna tekma, mogao je među ovih 11 makar jednog kreativca da stavi

jao jest dosadna tekma, mogao je među ovih 11 makar jednog kreativca da stavi

Forza Milan!
- JohnCleese
- Kontakt:
Umjesto Florenzia Jorginho ili Motta, a koga bi vi umjesto brata Djale, ako racunamo da sistem i formacija ostaju isti ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma dobro, Conte isprobava razne opcije. Neće neki od ovih biti prvotimci na EP. Pogotovo ne Eder i Pelle.
★★★
L'Avvocato je napisao/la:Kad vidim brata Đaketa u reprezentaciji srce mi džamija![]()

Imao je on vremena za probe i sada je pogubljen potpuno. Pelle je siguran prvotimac jer je jedina prva špica (osim Zaze) u ekipi.L'Avvocato je napisao/la:Ma dobro, Conte isprobava razne opcije. Neće neki od ovih biti prvotimci na EP. Pogotovo ne Eder i Pelle.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko sam ja skontao, ova ekipa na terenu je Conteova primarna postava i ne cini se da ce odustati od toga.
Mislim, nek' rade sta hoce boli me q, mozda cak i iznenade na EP
ali bih ja sa ovakvim dobrim potencijalom u napadu to malo drugacije poslozio, ovi djeluju tako sterilno i tromo da se ne daju gledati.
kandreva i djak se posteno ispromasivase
Mislim, nek' rade sta hoce boli me q, mozda cak i iznenade na EP

kandreva i djak se posteno ispromasivase

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Imao je on vremena za probe i sada je pogubljen potpuno. Pelle je siguran prvotimac jer je jedina prva špica (osim Zaze) u ekipi.L'Avvocato je napisao/la:Ma dobro, Conte isprobava razne opcije. Neće neki od ovih biti prvotimci na EP. Pogotovo ne Eder i Pelle.

Ne znam da li si primjetio, ali svi treneri u ovim utakmicama isprobavaju neke dodatne varijante, neke opcije i sl.
Fazon je samo što je tebi krivo što nema midgeta koji je pobjegao u MLS da tamo svoje vašerske fazone prodaje, jer u ozbiljnom fudbalu nije mogao

★★★
Ja kako sam mogao shvatiti Pelle i Eder su njegove primarne opcije za napad.
Što se tiče Đakea, Bonaventura bi na njegovom mjestu duplo bolje odigrao.
Da sam ja selektor, Zaza, Faraon i Jack bi morali biti u prvih 11.
Što se tiče Đakea, Bonaventura bi na njegovom mjestu duplo bolje odigrao.
Da sam ja selektor, Zaza, Faraon i Jack bi morali biti u prvih 11.
Forza Milan!
Može biti da mi je krivo, ali to ne mijenja činjenicu da je on izgubljen, da je on kao nešto rotirao u kvalifikacijama, a da nikada nije iskristalisao ni 11 igrača, a ne neki širi spisak i da mu je izbor igrača kondicioniran ličnim afinitetima (kao što je slučaj Giacherinnia kojeg si spomenuo), igračima koji su zakucani za klupu nekih klubova (Sturaro) i onih kojih ničim nisu zaslužili poziv jer su dobar dio sezone prespavali (Eder i kompanija).L'Avvocato je napisao/la: Ne znam da li si primjetio, ali svi treneri u ovim utakmicama isprobavaju neke dodatne varijante, neke opcije i sl.
Fazon je samo što je tebi krivo što nema midgeta koji je pobjegao u MLS da tamo svoje vašerske fazone prodaje, jer u ozbiljnom fudbalu nije mogao
Trebam li spomenuti da nije uveo mlađe igrače u tim pa mu tako ponajveći talenti Evrope na stoperu (Rugani i Romagnoli) imaju NULA nastupa za nacionalni tim, a njihovi vršnjaci u Njemačkoj i Španiji npr. redovno dobijaju šansu. Pri tome jedan nije konkurisao, drugi će na kraju ostati kući kada se skrati lista.
Rob formacije će čak ovako i namjerno izvoditi brutalno loš sastav samo zato jer ne zna drugi sistem igrati, a ne se podrediti onome što ima na raspolaganju.
Vjerujem da je pravo uživanje gledati ove soldatine, prosjek godina prvih 11 večeras je 31 godina.

Da se dotaknemo i midgeta, jedan Kaka koji je 3 klase ispod Giovinca (aktuelnog) biva pozvan za Brazil u 34 godini. Slabi MLS je Conteov alibi.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ok, vidjećemo ko će biti u pravu nakon grupne faze. Ti ili Conte.Pogba je napisao/la: Može biti da mi je krivo, ali to ne mijenja činjenicu da je on izgubljen, da je on kao nešto rotirao u kvalifikacijama, a da nikada nije iskristalisao ni 11 igrača, a ne neki širi spisak i da mu je izbor igrača kondicioniran ličnim afinitetima (kao što je slučaj Giacherinnia kojeg si spomenuo), igračima koji su zakucani za klupu nekih klubova (Sturaro) i onih kojih ničim nisu zaslužili poziv jer su dobar dio sezone prespavali (Eder i kompanija).
Trebam li spomenuti da nije uveo mlađe igrače u tim pa mu tako ponajveći talenti Evrope na stoperu (Rugani i Romagnoli) imaju NULA nastupa za nacionalni tim, a njihovi vršnjaci u Njemačkoj i Španiji npr. redovno dobijaju šansu. Pri tome jedan nije konkurisao, drugi će na kraju ostati kući kada se skrati lista.
Rob formacije će čak ovako i namjerno izvoditi brutalno loš sastav samo zato jer ne zna drugi sistem igrati, a ne se podrediti onome što ima na raspolaganju.
Vjerujem da je pravo uživanje gledati ove soldatine, prosjek godina prvih 11 večeras je 31 godina.Kulminaciju pak čekamo na Euru da ovu njegovu epizodu označimo kao katastrofalnu. Ali korijeni su malo dublji, a on je kumovao puno svojim odlukama i nije ostavio nikakav zalog za budućnost nasljedniku.
Da se dotaknemo i midgeta, jedan Kaka koji je 3 klase ispod Giovinca (aktuelnog) biva pozvan za Brazil u 34 godini. Slabi MLS je Conteov alibi.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa realno bila bi bruka epskih razmjera da ne prođe grupu. Prolaze i 4 trećeplasirane ekipe tako da bi morao biti baš kriminalan da ispadne.L'Avvocato je napisao/la:Ok, vidjećemo ko će biti u pravu nakon grupne faze. Ti ili Conte.Pogba je napisao/la: Može biti da mi je krivo, ali to ne mijenja činjenicu da je on izgubljen, da je on kao nešto rotirao u kvalifikacijama, a da nikada nije iskristalisao ni 11 igrača, a ne neki širi spisak i da mu je izbor igrača kondicioniran ličnim afinitetima (kao što je slučaj Giacherinnia kojeg si spomenuo), igračima koji su zakucani za klupu nekih klubova (Sturaro) i onih kojih ničim nisu zaslužili poziv jer su dobar dio sezone prespavali (Eder i kompanija).
Vjerujem da je pravo uživanje gledati ove soldatine, prosjek godina prvih 11 večeras je 31 godina.Kulminaciju pak čekamo na Euru da ovu njegovu epizodu označimo kao katastrofalnu. Ali korijeni su malo dublji, a on je kumovao puno svojim odlukama i nije ostavio nikakav zalog za budućnost nasljedniku.
Čovjek je tvrdoglav kao mazga, ide glavom kroz zid i samo po svom. Jedno vrijeme u Juventusu je bilo simpatično jer je bilo 'mi protiv svih', ali se brzo promijenilo u 'ja protiv svih'.
Mislim, Verratti ima više nastupa kod Prandellija nego kod Contea.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Italija uzima prvo mjesto ispred Belgije,a nakon grupne fazi trenutni žestoki kritičari se majmunišu po forumu pričama o velikoj Italiji koju se nikad ne smije otpisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.