FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dulju treba prodati za ono što nam se nudi ili za malko više. On je ovde dostigao svoj limit.
SRETAN BROJ - 1725
Ma da smo prije prodali Dulju pljuvali bi da je rano
Treba raspisati aukciju za Dulju.Kad mogu kone konkurs za strucni stab mozemo i mi ovo

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
pa bismo pljuvali iz razloga sto je na kraju prve polusezone ubjedljivo bio nas najjaci igrac, no sad kad pogledas na kraju sezone vidis da bi bolje bilo da su ga prodali, nije bitno sta navijaci misle, jer sto ljudi, sto cudi, svako ima drugacije misljenje, treba raditi ono sto ce klubu najvise valjati a nadam se da je sada jasno svima na primjeru i Cimija(on je koliko toliko imao konstantu i poslije play off-a EL, ali bi siguran sam barem pola miliona vise uzeli da smo ga prodali odmah poslije tih utakmica) i Dulje,da takve igrace prodajes kad su na vrhuncu jer je ova liga takva da ako ih zadrzis pa i samo polusezonu duze mozes sve syebatizagor1987 je napisao/la:Ma da smo prije prodali Dulju pljuvali bi da je rano
Pyro is not a crime !
Usao rasterecen, bez pritiska, da odigra to nesto vise od pola sata, ne ocekuju se cuda od njega i eto rezultata. Zlatni bi mi bili kad bi uzeli ligu jedno tri-cetiri sezone uzastopno i bar dva kupa, onda bi pravili igrace samo tako. Ne bi igrali pod pritiskom, psovkama te placali ceh onih koji su ranije nosili nas dres.BelminM23 je napisao/la:Joj Dulje, ko da nije Sarajeva očima vidio
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Poenta price i objasnjenje Duljinih igara u dresu Sarajeva i reprezentacijeSabinho je napisao/la:Usao rasterecen, bez pritiska, da odigra to nesto vise od pola sata, ne ocekuju se cuda od njega i eto rezultata. Zlatni bi mi bili kad bi uzeli ligu jedno tri-cetiri sezone uzastopno i bar dva kupa, onda bi pravili igrace samo tako. Ne bi igrali pod pritiskom, psovkama te placali ceh onih koji su ranije nosili nas dres.BelminM23 je napisao/la:Joj Dulje, ko da nije Sarajeva očima vidio
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slazem se sa @THEC da je bolje da se proda sto prije, jer je dosegao limit igranja u nasoj ligi - i ne moze vise napredovati. Razlog je krkanluk koji vlada po terenima, gdje ima faulova mali milion jer niko ne zna oduzeti loptu bez faula. Slicno je bilo i sa Cimijem, nije imao vise od koga da nauci za vise, nije imao s kime igrati itd. itd.
Evo, sad bar znamo da sa 22, 23 max igrac mora ici iz Kluba, ako je najbolji/talent i sl., inace ce propasti. I druga stvar, sto @Sabinho kaze, nema pritiska u repki, sto ukazuje da ni kapitensku ne treba davati 'djeci' od 20 i kusur godina, nego iskusnijim igracima.
Evo, sad bar znamo da sa 22, 23 max igrac mora ici iz Kluba, ako je najbolji/talent i sl., inace ce propasti. I druga stvar, sto @Sabinho kaze, nema pritiska u repki, sto ukazuje da ni kapitensku ne treba davati 'djeci' od 20 i kusur godina, nego iskusnijim igracima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da Dulja ima bolje igrace na sredini terena koji ce mu malo skinuti teret bio bi sigurno bolji. Ovako zna da sve na njega ide i da mora sam da vuce,jer pored sebe ima Radovca koji sam sebi smeta
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ali mi je simptomatično kada ti nešto kažeš i neko ti poništi argumentom to, ti odmah drugu premisu.
Nesto slicno majklu, samo ovaj je uvijek upravu...PitarBordo je napisao/la:Ocam frajko je totalni random...![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne dajte da vas zavara danasnja solidna partija Harisa Duljevica. Treba istrajati u pljuvanju, pa jeste li mu vidjeli frizure, ceslja se na pogresnu stranu. Mora da je sinoc teglio nargilu, kile ne moze, on ce nama kapiten biti fuj. Ta ce on papak zalizani . Da ga hoce ko kupiti za 40 maraka halal mu bilo dat im i dva para kopacki itd. Bez obzira sto vise i nije tako mlad zar mislite da ovakvi i slicni komentari na ovom forumu pomazu njemu kao igracu i mladom covjeku pa i klubu za koga navijate. I sam budem ljut na vecinu igraca u nekim utakmicama al znam da psovanjem i ismijavanjem ne mogu pomoci ni njima ni klubu a ni meni ne bi bilo nista lakse. Zapitajte se da li je to pravi nacin i da li je to ispravno. Opsovati na tekmi mogu i shvatiti u afektu (ne opravdavam) ali doci na forum i hladne glave omalovazavati igraca FKS nevjerovatno. Siguran sam da ne samo on, nego i svaki drugi igrac moze dati puno vise na terenu ako bi osjetio podrsku sa tribine a ne papanske psovke pojedinaca, a o pisanju na forumu da i ne govorim.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sinoc pise da se ne dijelimo na forumu a kad god uleti i napise nesto pravi nekakve crne ovce i glumi pravednika .
#familymen
#familymen
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Daj mi reci sta sam pogrijesio? Nemoj me poredit sa bilo kim,i te tvoje konstatacije,moje i tvoje misljenje se ne podudaraju niti ce ikad,opet ti ponavljam omalovazavanja tvoja konstantna ako se sa tobom neko ne slaze popustiFrancescoTotti je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Ali mi je simptomatično kada ti nešto kažeš i neko ti poništi argumentom to, ti odmah drugu premisu.
Nesto slicno majklu, samo ovaj je uvijek upravu...PitarBordo je napisao/la:Ocam frajko je totalni random...![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja mu halalit neću, nema halala! On je meni ostao dužan para od utakmice u Prijedoru. Ja to ne mogu halaliti.joker90 je napisao/la:Hocemo li braco halaliti Dulji ocajnu polusezonu jer je odigrao dobro 25 minuta u prijateljskoj repke? HALALOSUM!
Re: FK Sasrajevo
Nije ni tebi lako Aco.Gradanski rat ovdje, isti takav na temi komsijaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci, imate pp za medjusobna prepucavanja. Stvarno nema smisla prema meni, a ni prema ostalim koji bi diskutovali i kojima se ne citaju vasi privatni ratovi.
Kad odete na podforum "Premijer liga BiH" izbaci :
Neko se malo zajebaje s vama?Re: FK Sasrajevo
Postao/la aleksandar_veliki Zadnji post
29 maj 2016, 21:17
Koje Duljevic pretrpi udarce u toku utakmice u nasoj ligi ni Mesi nebbi dosao do izrazaja covjek svaku utakmicu pretrpi po 10 faulova.
Samo Sarajevo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pisalo je Kakajevo prije toga, ja bas kreno screen shot, izvinite na upadushaman7 je napisao/la:Kad odete na podforum "Premijer liga BiH" izbaci :Neko se malo zajebaje s vama?Re: FK Sasrajevo
Postao/la aleksandar_veliki Zadnji post
29 maj 2016, 21:17
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta je pisac hotio rijet?FrancescoTotti je napisao/la:Sinoc pise da se ne dijelimo na forumu a kad god uleti i napise nesto pravi nekakve crne ovce i glumi pravednika .
#familymen
Nikoga ja ne dijelim, niti mi je to cilj. Ne glumim pravednika kako ti kazes. Ja sam samo napisao ono sto mislim a moras priznati da si se i sam nagledao postova i postova gdje se ismijavaju svi igraci FKS. Ono sto sam napisao u predhodnom postu ne zelim "prevoditi" samo treba procitati. Kad si vec spomenuo ovce ne pravim ih ja, niti crne niti bilo koje druge. Al dok je njih bit ce i vune. Zaista mi nije jasno sta te ponukalo da me citiras a jos manje sta si zapravo zelio reci. Zao mi je ako si se osjetio prozvanim u mom postu (to mi nije bio cilj) jer postove takvog sadrzaja nastojim zaboraviti sto prije. A stvarno bar do sad tebe ne pamtim kao takvog forumasa.