Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Super gol i super glupa reakcija pred poluvrijeme. Temperamentan jeste ali nazalost i manje inteligentan a to jedno sdrugim ne ferca kako treba.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kakav primjer daješ našim zvijezdama iz PLBiH?
Kad Dulja počne šamarat sad inspirisan Spahom.
Kad Dulja počne šamarat sad inspirisan Spahom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Još prije mnogo godina sam napisao da je to krava koja da 30 litara mlijeka i onda ga prospe... današnji primjer je jedan od najboljih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Spaha odmori malo pa se vrati vojnice jos spremniji, podrska za Spahu!
Crveni je zaradio poslije prvog samara, prije toga sudiji kaze onom njegovom izbacenom facom fuck off
5 minuta prije crvenog kad je napravio faul na samoj ivici 16terca.
Ono kod aut linije Vranjes je morao da smiri a ne onako životinjski nasrnuti na silvicu, ovaj mu uzvrati kad eto Spahe ko tenk jaro u 10 sekundi 3 samara
Ne znam jel Silva prvi ili Vranjes dobio plesku.
Nego kad uhvati onog ljigavca, futavca fabregasa (dusa prodana) za vrat jednom a drugom ga samara
reko evo ga Van Spaha ima show
Izgleda to ruzno I znam da je trebao presutiti ali to je Spaha on gine za Repku i nase igrace. Borac za pravdu, silvica samo zuti **** ga trkaci konj.
Crveni je zaradio poslije prvog samara, prije toga sudiji kaze onom njegovom izbacenom facom fuck off

5 minuta prije crvenog kad je napravio faul na samoj ivici 16terca.
Ono kod aut linije Vranjes je morao da smiri a ne onako životinjski nasrnuti na silvicu, ovaj mu uzvrati kad eto Spahe ko tenk jaro u 10 sekundi 3 samara

Nego kad uhvati onog ljigavca, futavca fabregasa (dusa prodana) za vrat jednom a drugom ga samara

Izgleda to ruzno I znam da je trebao presutiti ali to je Spaha on gine za Repku i nase igrace. Borac za pravdu, silvica samo zuti **** ga trkaci konj.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 29 maj 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Podrska Spahicu..
Radim s Spancima i veliki su to provokatori i ulizice..
Glume neke nauvne ljude a ustvari su p...ke i losi ljudi...
Prema tome,ispred tv -a je lahko komentarisat,teren i desavanja.na njemu su druga stvar...
Prema tome,ispred tv -a je lahko komentarisat,teren i desavanja.na njemu su druga stvar...
- Marsal
- Kontakt:
Meni je drago što ih je pošamaro samo zato što su Španci
Fabregasa je trebao malo jače ali neću zamjerit. Ali najjače mi bilo kad se vrati i pozdravi se sa sudijom 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenuahmic je napisao/la:Podrska Spahicu..

Hajde da je to kakva važna utakmica, da je to neki oštar start ili nešto tako ili da mu je igrač opsovao nešto pa eto on poludio i krenuo ih hljaskati sve redom (a ni to nije opravdanje, jer zna se da sportista mora imati granicu) al' ovo je prijateljska utakmica i nastalo je koškanje uopšte nevezano za Spahu i to zbog gluposti i on uliječe i puca šamare umjesto da ako je već krenuo spriječiti sukob samo sklonio Vranješa ili stao ispred njega i pokušao isprovocirati Špance kao oni njega a on se navukao ko zadnji levat kao da mu je prva utakmica u dresu reprezentacije...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da ga dobar dio navijaca i dalje brani i opravdava
Pa, ono danas nema veze sa nekim sukobom, nije vratio za udarac, nije isprovociran i sl, vec klasicno siledzijsko, seljacko ponasanje... Jarane, ko si ti da ostavljas ekipu sa igracem manje 45 minuta? Pa, da si Maldini, boktemazo!
Ja, spanci su cigani, meni rek'o dedo, pa udri ih Spaha patriJoto

Ja, spanci su cigani, meni rek'o dedo, pa udri ih Spaha patriJoto

Ovo danas nema opravdanja. Ali očito, njegov kvalitet se stavlja ispred svega što radi, i može mu se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A on je i dalje naš najkvalitetniji štoper al' zayebi ti to sve kad nikad ne znaš kako će on reagovati na neku situaciju, doduše on pravog kiksa (u smislu neke krupne greške u igri) nije imao od Emenikea i SP-a što je nekih 15ak utakmica cirka i više al' je zato danas dobio crveni pa onda recimo u revanšu protiv Iraca unio nervozu i u saigrače i u navijače već na početku utakmice (mene toliko unervozio i iznervirao da sam ja znao da ćemo ispasti a još je 0-0 bilo) što je sigurno uticalo na igru naših igrača a i sudiju koji je nekako morao kompenzirati Ircima to što je bilo sasvim realno da Spahića isključi već u ranoj fazi utakmice.
Sama činjenica što je Zizu rekao u postu iznad govori koliko smo mi u suštini daleko od nekog svjetskog i europskog vrha a često se znamo trpati tamo.
Meni je Spaha drag i poštujem ga kao igrača i patriotu al' ovo je stvarno dno dna.
Sama činjenica što je Zizu rekao u postu iznad govori koliko smo mi u suštini daleko od nekog svjetskog i europskog vrha a često se znamo trpati tamo.
Meni je Spaha drag i poštujem ga kao igrača i patriotu al' ovo je stvarno dno dna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Emir Spahic je huligan.
Podrška Spahi, samo šamaraj brate i nas šamaraju gdje god stignemo. Ne daj na sebe i svoje.

SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ga dobar dio navijaca i dalje brani i opravdava![]()
Pa, ono danas nema veze sa nekim sukobom, nije vratio za udarac, nije isprovociran i sl, vec klasicno siledzijsko, seljacko ponasanje... Jarane, ko si ti da ostavljas ekipu sa igracem manje 45 minuta? Pa, da si Maldini, boktemazo!
Ja, spanci su cigani, meni rek'o dedo, pa udri ih Spaha patriJoto![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MocMahale444
Jesi vidio da mozeRaonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu![]()

Crveni ko Munara, posamara ih dok si rekao sta bi. Onda se vrati hladan ko druga strana jastuka i pozdravi se sa sudijom!
Ma može u reprezentaciji kad zna da je haman nezamjenjiv, klinac će u klubu to uraditi i on i svi ostali znaju da im slijedi žestoka kazna.MocMahale444 je napisao/la:Jesi vidio da mozeRaonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu![]()
dokazao Spaha
Crveni ko Munara, posamara ih dok si rekao sta bi. Onda se vrati hladan ko druga strana jastuka i pozdravi se sa sudijom!
Zato u klubu samara osoblje i saigrace, ne protivnike.Raonffa je napisao/la:Ma može u reprezentaciji kad zna da je haman nezamjenjiv, klinac će u klubu to uraditi i on i svi ostali znaju da im slijedi žestoka kazna.MocMahale444 je napisao/la:Jesi vidio da mozeRaonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu![]()
dokazao Spaha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MocMahale444
Koji mu je ovo put da dijeli vaspitne?Raonffa je napisao/la:Ma može u reprezentaciji kad zna da je haman nezamjenjiv, klinac će u klubu to uraditi i on i svi ostali znaju da im slijedi žestoka kazna.MocMahale444 je napisao/la:Jesi vidio da mozeRaonffa je napisao/la:A znam brate al' ne možeš ih ba šamarati na terenu![]()
dokazao Spaha
Znam da je uradio glupost I treba biti kaznjen, nema sta. Samo niko da spomene da je silvica udario prvi Vranjesa pa je onda tek uletio Spaha ko tenk.
Sudija naklonjen hinjama bio a trebao je i ovaj dobiti crveni, ne zuti samo.
Daj postedi nad svojih komentara , nemas ti pojma o patriotizmu.Mig_Mig je napisao/la:Tuga, jad i cemer ! Ukratko, korumpirana seljacino mars iz svetinje!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], aqarius, Confiance, Cwirek, Goalgetter, Google Adsense [Bot], JackW, Lavcina, Rosicky i 59 gostiju.