Druga Liga - grupa Jug
- Konigsblau
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Šteta što nećemo gledat 1. ligu federacije u Konjicu 

Wir leben dich Schalke 04!
Utakmica Tomislav-Brotnjo ce najvjerovatnije biti registrirana 0:3
Igrac Tomislava nastupio pod tudjim imenom, odnosno pod registracijom drugog igraca
Igrac Tomislava nastupio pod tudjim imenom, odnosno pod registracijom drugog igraca
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odlična predstava Troglava danas, završilo samo 5-1. 
Stadion se radi, nadam se da će promocija rekonstruirane tribine i 1000 sjedalica biti u ovoj ligi, a ne u kukuruz ligi od pet klubova.

Stadion se radi, nadam se da će promocija rekonstruirane tribine i 1000 sjedalica biti u ovoj ligi, a ne u kukuruz ligi od pet klubova.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Igman sampion!!!!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Opet ću reć,šteta za te omladinske kategorije al donekle i razumijem upravu,u ovom trenutku luksuz je igrati Prvu ligu FBiH...
Support your local club !
Već sam čestitao na osvojenom prvom mjestu i slažem se, šteta za omladinske kategorije. Ove sezone Igman je pokazao najviše. Jest da je konkurencija bila slabija nego prije, ali to previše ne umanjuje uspjeh.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se da Igman šalje juniore u Livno u zadnjem kolu. Užas u kakvu smo se situaciju doveli. 

Hayley <3
-
- Kontakt:
Jos nista nije definitivno nista mozda Igman ipak bude igrao baraz ,mada realno tesko bi se proslo u barazu jer je konkurencija bolja.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Od cega zavisi?konjicanin01 je napisao/la:Jos nista nije definitivno nista mozda Igman ipak bude igrao baraz ,mada realno tesko bi se proslo u barazu jer je konkurencija bolja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne sudjeluju u Omladinskoj ligi FBiH (kadeti i juniori), a po pravilniku za Prvu ligu moraju imati četiri ekipe u natjecanju u sezoni u kojoj su izborili plasman u viši rang: dvije u toj ligi i dvije u županijskoj/kantonalnoj ligi za pionire i početnike, to imaju.SlevinKelevra je napisao/la:Od cega zavisi?konjicanin01 je napisao/la:Jos nista nije definitivno nista mozda Igman ipak bude igrao baraz ,mada realno tesko bi se proslo u barazu jer je konkurencija bolja.
Lani zbog toga Sloga Simin Han nije ušla u Prvu ligu.
Samo eto, sad se priča da bi Igman mogao zaigrati, iako ne ispunjava uvjet. Bosna

Usput, Troglav šamara u toj kadetskoj ligi, lani su osvojili skupinu pa i federalni naslov, ove godine opet osvojili skupinu, sad se čeka završni turnir. Šteta što je naš stadion (ili igralište

Hayley <3
-
- Kontakt:
Vazno da je Igman 4 put osvajac ovog emeninentnog takmicenja zvanog druga liga federacije.Pred 50 gledalaca.Idemo i iduce godine na trofej a veci rang ma ebo to..
- Konigsblau
- Kontakt:
Presmiješno. Pa dok se god igrala 2. liga neće biti više od 100tinjak raje. Isto k'o da im je furka osvajati ligu gdje su Rama, Neum i ostali. Ponovit ću po 10. put: nije isto ugostiti Jedinstvo ili Kamešnicu. Ma ovo je sve priča u prazno. Ovdje fudbala nema dokazano jučer. Pozdrav!konjicanin01 je napisao/la:Vazno da je Igman 4 put osvajac ovog emeninentnog takmicenja zvanog druga liga federacije.Pred 50 gledalaca.Idemo i iduce godine na trofej a veci rang ma ebo to..
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
Jednostavno to je nivo ovih ljudi koji vode ovaj klub.Za nesto vise trebaju ljudi koji su sposobni ,ljudi s ambicijama ..ali takvi ne mogu prici klubu.Ali eto ne vrijedi pricati o tome.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Znaš šta je još komičnije? Kad meni kapiten Igmana i njegov otac govore kako Igman treba podržavat,kako će oni ući u Prvu ligu da bi nakon 10 minuta promijenili priču kako je 1. liga skupa i kako se to ne isplati igrat... Kad su uspjeli meni ogadit Igmana,meni koji nisam propuštao niti jedne utakmice 2 sezone prije nego što su posljednji put ušli u 1. ligu FBiH + one 2 sezone u 1. ligi FBiH,onda me čudi da ima 5 ljudi na utakmici.
Support your local club !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gledam sad tablicu, moj Troglav je u gotovo bezizlaznoj situaciji. Mora pobijediti protiv Igmana i nadat se kiksu:
Kupresa protiv Turbine
ILI
Kamešnice u Rami
ILI
Neuma u Uskoplji
Druga nada nam je odustajanje Cima ili Mladosti. Tragedija je da će na kraju u ligi ostati Kupres, a ispast će Troglav ili Kamešnica ili čak Neum. Kupresov seniorski sastav uopće ne trenira, pola momčadi je iz Bugojna, dolaze na dan utakmice, klub koji uopće nema smisla, a uz to su i kostolomci. Tragedija je da su uopće došli do bodova u Livnu.
Još ne vjerujem u ovo što se događa.
Kupresa protiv Turbine
ILI
Kamešnice u Rami
ILI
Neuma u Uskoplji
Druga nada nam je odustajanje Cima ili Mladosti. Tragedija je da će na kraju u ligi ostati Kupres, a ispast će Troglav ili Kamešnica ili čak Neum. Kupresov seniorski sastav uopće ne trenira, pola momčadi je iz Bugojna, dolaze na dan utakmice, klub koji uopće nema smisla, a uz to su i kostolomci. Tragedija je da su uopće došli do bodova u Livnu.

Hayley <3
Igman je osigurao prvo mjesto, valjda će doći s rezervama u Livno.badblueboylivno je napisao/la:Gledam sad tablicu, moj Troglav je u gotovo bezizlaznoj situaciji. Mora pobijediti protiv Igmana i nadat se kiksu:
Kupresa protiv Turbine
ILI
Kamešnice u Rami
ILI
Neuma u Uskoplji
Nije samo u Igmanu tako, čitavu općinu nam drže stranački uhljebi kojima je najvažniji vlastiti džep. Došla je neka nova elita koja je u stanju žrtvovati sve ono što je ljudima sveto kako bi zaradili. Nije da nismo zaslužili, sve dok šutimo i trpimo.konjicanin01 je napisao/la:Jednostavno to je nivo ovih ljudi koji vode ovaj klub.Za nesto vise trebaju ljudi koji su sposobni ,ljudi s ambicijama ..ali takvi ne mogu prici klubu.Ali eto ne vrijedi pricati o tome.
Stvarno šteta, u gostima sa Kupresom ste imali 1:1, i kući izgubite 1:2badblueboylivno je napisao/la:Gledam sad tablicu, moj Troglav je u gotovo bezizlaznoj situaciji. Mora pobijediti protiv Igmana i nadat se kiksu:
Kupresa protiv Turbine
ILI
Kamešnice u Rami
ILI
Neuma u Uskoplji

Ako Neum odigra X kod Sloge Uskoplje od njih ste bolji...
Koliko znam Neum i Sloga Uskoplje su u jako dobrim odnosima tako da tu očekujem laganu dvicu
Jedino da stimulirate Turbinu

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
-
- Kontakt:
Cim neće odustat skupilo se nesto para da se proba u visem rangu,al to je cisto vise eto da se proba,al to ce bit ples jedno ljeto,jer realno od ovih sad igraca moze ih igrat 5-6 moda veci rang,kako sad stvari stoje skupilo se za organizaciju ove lige al se nece placat ni jedan igrac,tako da ce Cim plesat jedno ljeto u ovom rangu, Ima neki prica da bi Zrinjski mogo uplest svoje prste u klub jedino ih to moze spasit,al to je sve na dugu stapu !badblueboylivno je napisao/la:Gledam sad tablicu, moj Troglav je u gotovo bezizlaznoj situaciji. Mora pobijediti protiv Igmana i nadat se kiksu:
Kupresa protiv Turbine
ILI
Kamešnice u Rami
ILI
Neuma u Uskoplji
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nema stimuliranja, da se radi na taj način, stimuliralo bi se najgori klub lige koji je utakmice prije i poslije pobjede protiv nas izgubio 9-0.Rdje94 je napisao/la:Jedino da stimulirate Turbinu, ako moram birati gostovanje Sloge dogodine radije bi kod vas nego kod Kupres butchersa

Ako je istina ovo za Cim, najvjerojatnije je to to od Troglava. Dogodine opet liga od 10 kola.

Hayley <3
Ja sam bio na utakmici zadnjeg kola CIM - NK Mostar 5:1, pričao sa nekim igračima i to je kao gotova stvar - ide se u Drugu ligu.badblueboylivno je napisao/la:Nema stimuliranja, da se radi na taj način, stimuliralo bi se najgori klub lige koji je utakmice prije i poslije pobjede protiv nas izgubio 9-0.Rdje94 je napisao/la:Jedino da stimulirate Turbinu, ako moram birati gostovanje Sloge dogodine radije bi kod vas nego kod Kupres butchersa
![]()
Ako je istina ovo za Cim, najvjerojatnije je to to od Troglava. Dogodine opet liga od 10 kola.
Po meni kući bi mogli bit nezgodni ako dovedu 3-4 igrača (od Zrinje, Branitelj i slično) ali realno borba za ostanak naravno.
Mladost isto čini mi se misle ozbiljno što se tiče Druge lige... tako da baš i nije dobra situacija za vas...

Sprema li Konjica išta za vikend, da znam hoću li dolazit

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.