Zasto se malo Premijer ne umijesa, dosta utjecajno bi djelovao kod Begica...reddragon001 je napisao/la:Ljudi moji sprema se opasna kradja na stetu Zvijezde zadnje kolo od ljudi u crnom tacnije ljudi po nalogu Dominikovica. U svim proljetnim kolima sudili su sudci kao i u jesenskom dijelu medjutim zadnje kolo izgleda da po direktivi gospode iz Orasja dolazi do promjene, tacnije u Gorazde ide Karacic koji je u vise navrata ostetio Zvijezdu da sudi Gorazde-Metalleghe, dok ce u Capljini suditi Jelic takoder covjek koji sudi po direktivi. Nasi ljudi ce pokusati da traze izuzece sudija da pravdu dijele drugi sudci iz PL najbolje po nas, onda bi imali neke realne sanse. Nek nam je bog na pomoci svi u capljinu...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta vama treba zadnje kolo...Jel dovoljno da odigrate nerjeseno...... Ako je tako,Samo jako i u kost
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zvijezda ima bod prednosti, tako da ih sve vodi u PL, osim pobjede Jajca u Gorazdu, e tad bi i Zvijezda morala dole pobijediti.staragarda je napisao/la:Sta vama treba zadnje kolo...Jel dovoljno da odigrate nerjeseno...... Ako je tako,Samo jako i u kost
@redragon, msm da se moze traziti izuzece sudija, kolko se sjecam i Metalege je trazio da mec na banji sudi sudija iz PL, i udovoljeno im je
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E sad odite u Capljinu, igrate mec za ulazak u PL pa da vidimo kakvi ste navijaci, bar dva autobusa, sretno i nadam se da ulazite kad mi vec ne mozemo 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
samo trazite izuzece sudija
mi smo imali slicnu situaciju kad smo izborili povratak u elitu. 4 kola prije kraja gostovali smo Branitelju u Mostaru i ako tu dobijemo znalo se da ulazimo (zadnja tri kola Igman i Iskra kod kuce i komsije iz Srebrenika u gostima. garantovanih 9 bodova
)
uglavnom delegiran je bio onaj majmun Prosic iz Cazina po nalogu Hodze Gobeljica (takodjer zivi u krajini) kako bi nas pokrali i omogucili Jedinstvu ulazak. naravno nasi se zalili i ulozili velike napore i dobili smo Burekovica kao glavnog sudiju i tri boda u dzepu, ostalo je istorija
http://tuzlalive.ba/sloboda-protiv-bran ... o-prosica/ to je ta utakmica
nek vam je sa srecom i nadam se da je vasa uprava vec ranije odreagovala na adekvatan nacin
vidimo se nadam se na kantonalnom derbiju iduce godine 

http://tuzlalive.ba/sloboda-protiv-bran ... o-prosica/ to je ta utakmica

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nas dole ide sigurno najmanje dva busa. Pa sta bog dragi da.
Vucina Scepanovic napustio Zrinjski, u Zvijezdinu sredu sjeo bi ko budali samar 
Hamza reaguj!!!

Hamza reaguj!!!
Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Zna se da je hodža delegirao svog zeta Prošića na tu utakmicu kako bi se "oprao" kod Jedinstva a i ptice na grani su znale da će to suditi neko drugi..vuk je takvim delegiranjem ostao sit a ovce na broju, Jedinstvu rekao poslao sam Eldu da ih povali a Slobodi da uputi žalbu na delegiranje.fukaratz je napisao/la:samo trazite izuzece sudijami smo imali slicnu situaciju kad smo izborili povratak u elitu. 4 kola prije kraja gostovali smo Branitelju u Mostaru i ako tu dobijemo znalo se da ulazimo (zadnja tri kola Igman i Iskra kod kuce i komsije iz Srebrenika u gostima. garantovanih 9 bodova
)
uglavnom delegiran je bio onaj majmun Prosic iz Cazina po nalogu Hodze Gobeljica (takodjer zivi u krajini) kako bi nas pokrali i omogucili Jedinstvu ulazak. naravno nasi se zalili i ulozili velike napore i dobili smo Burekovica kao glavnog sudiju i tri boda u dzepu, ostalo je istorija
![]()
http://tuzlalive.ba/sloboda-protiv-bran ... o-prosica/ to je ta utakmicanek vam je sa srecom i nadam se da je vasa uprava vec ranije odreagovala na adekvatan nacin [emoji106] vidimo se nadam se na kantonalnom derbiju iduce godine
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Ta je utakmica prodana, cak znam i za koliko novca, jer husic tri dana prije utakmice sa svojim audijem bivo po mostaru i sredjivofukaratz je napisao/la:samo trazite izuzece sudijami smo imali slicnu situaciju kad smo izborili povratak u elitu. 4 kola prije kraja gostovali smo Branitelju u Mostaru i ako tu dobijemo znalo se da ulazimo (zadnja tri kola Igman i Iskra kod kuce i komsije iz Srebrenika u gostima. garantovanih 9 bodova
)
![]()
http://tuzlalive.ba/sloboda-protiv-bran ... o-prosica/ to je ta utakmicanek vam je sa srecom i nadam se da je vasa uprava vec ranije odreagovala na adekvatan nacin

A i kupljeno je gotovo svako gostovanje u drugom djelu sezone, tako da nemate sta pricat
Sretno Zvijezda
HNK Branitelj Mostar 1992
@hnkbranitelj, ja sam cuo da vas predsjednik ne prodaje utakmice za kes, nego trazi, recimo da ako vi pustite slobodi, da sloboda vama nasteli negdje tricu na strani, kako bi vratili ta tri boda koja ste izgubili kuci??
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Neka izvine navijaci Zvijezde na OFFTOPICUesprit24 je napisao/la:@hnkbranitelj, ja sam cuo da vas predsjednik ne prodaje utakmice za kes, nego trazi, recimo da ako vi pustite slobodi, da sloboda vama nasteli negdje tricu na strani, kako bi vratili ta tri boda koja ste izgubili kuci??
Ma slabo ga ti znas,on ti je poduzetnik, ima firmu,restorane,trgovine, uvoznik je za zeus, care u njega samo lova igra
nazalost branitelj je masu utakmica prodao(kao i svi iz 1.lige fbih),ja to priznam ,ali treba tome stati u kraj
On nece niakd otici iz kluba jer je napravio svoju elementaru na posjedu koji pripada HNK Branitelj
A za gore navedenu tekmu znam i tocan iznos novca

HNK Branitelj Mostar 1992
Čitam zadnjih par stranica i ne mogu da vjerujem malo-malo pa me prozivaju. nemoj te me mjenjati sa combetom 80 i nekim drugim nikovima.
Nisam pisao zadnja 3-4 mjeseca da ne bi bilo da unosim nemir košto neki od vas imaju običaj reći. Želio bi čestitati igračima na poziciji koju trenutno drže.
Najviše bi volio da uđemo radi onih šu.čina iz Orašja. Još nešto da se ne lažemo pričamo o nekim teorijama zavjere protiv nas a i sami znamo da ni mi nismo tolika nevinašca.
Još na kraju da ne zaboravim ako Piska čita neka se javi na PP htio bih ga nešto priupitati.
Nisam pisao zadnja 3-4 mjeseca da ne bi bilo da unosim nemir košto neki od vas imaju običaj reći. Želio bi čestitati igračima na poziciji koju trenutno drže.
Najviše bi volio da uđemo radi onih šu.čina iz Orašja. Još nešto da se ne lažemo pričamo o nekim teorijama zavjere protiv nas a i sami znamo da ni mi nismo tolika nevinašca.
Još na kraju da ne zaboravim ako Piska čita neka se javi na PP htio bih ga nešto priupitati.
Sretno Zvijezdi zadnje kolo i da se akobogda vratite u PL. Nikakve kalkulacije Goražde i to. Samo jako i na pobjedu. Ako budem slobodan oticu cu do Capljine da pogledam
-
- Kontakt:
dzesi combe stara kajlo nema te kako u njemacku ode nikako izgleda internet-a nemaju tamo.
Kakva Njemačka ljudino nisam ja Gale ko ti da idem po Njemačkoj radit. Cijelo vrijeme sam tu i posmatram. Nesto bi te pito al nije za javnost. Ti bi to trebo znat Pismeni.
-
- Kontakt:
Kad se ide u Capljinu ljudi?
znas i sam kako se ulazi u premijer ligu. mi smo te sezone igrali posteno do utakmice u Orasju i nevidjene kradje po nalogu Hamdije Tigra iz BihacaHNKBranitelj je napisao/la:Ta je utakmica prodana, cak znam i za koliko novca, jer husic tri dana prije utakmice sa svojim audijem bivo po mostaru i sredjivofukaratz je napisao/la:samo trazite izuzece sudijami smo imali slicnu situaciju kad smo izborili povratak u elitu. 4 kola prije kraja gostovali smo Branitelju u Mostaru i ako tu dobijemo znalo se da ulazimo (zadnja tri kola Igman i Iskra kod kuce i komsije iz Srebrenika u gostima. garantovanih 9 bodova
)
![]()
http://tuzlalive.ba/sloboda-protiv-bran ... o-prosica/ to je ta utakmicanek vam je sa srecom i nadam se da je vasa uprava vec ranije odreagovala na adekvatan nacin
![]()
![]()
A i kupljeno je gotovo svako gostovanje u drugom djelu sezone, tako da nemate sta pricat
Sretno Zvijezda

Sloboda Tuzla
Možemo mi podmazati i Gorazde (što je po meni realnije,a i dopušteno je)nama iz tog meča odgovara i neriješeno..fukaratz je napisao/la:znas i sam kako se ulazi u premijer ligu. mi smo te sezone igrali posteno do utakmice u Orasju i nevidjene kradje po nalogu Hamdije Tigra iz BihacaHNKBranitelj je napisao/la:Ta je utakmica prodana, cak znam i za koliko novca, jer husic tri dana prije utakmice sa svojim audijem bivo po mostaru i sredjivofukaratz je napisao/la:samo trazite izuzece sudijami smo imali slicnu situaciju kad smo izborili povratak u elitu. 4 kola prije kraja gostovali smo Branitelju u Mostaru i ako tu dobijemo znalo se da ulazimo (zadnja tri kola Igman i Iskra kod kuce i komsije iz Srebrenika u gostima. garantovanih 9 bodova
)
![]()
![]()
![]()
Sretno Zvijezdaa onda smo im yebali znanje za sva vremena
i Zvijezda ako ne podmaze u Capljini Jajce hoce sigurno
Neodgovorni mi Piska na PP. Čekam odgovor.
-
- Kontakt:
Sudije su protiv nas pola prvenstva, ali mi realno ako ne mozemo pobjedit Capljinu onda sta cemo u PL. Treba igrati hrabro napasti od prve minute...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.